Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nevatus

Sivuja: 1 [2]
21
:D no onhan se totta etta se on aika harrastelija distro.

Mä otin pari vuotta sitten Gentoon pelinä: päätin, että se on peli, joka pitää ratkaista, eli saada säädöt paikalleen  ;D

Naa on viela siita mukavia peleja etta ei illassa tai kahdessa yleensa ratkaista   :D

Itsella on tarkoituksena saataa taa arch tayteen kuntoon ihan oppimisen ja mielenkiinnon kannalta.

22
 :D no onhan se totta etta se on aika harrastelija distro. Mutta mukavaahan se saataminen on.  ??? Mutta kylla tasta ihan kotikayttoon napparan saa kun jaksaa harrastaa. Itse olen kylla tykannyt. Kun nyt vaan jaksaisi ruveta sæætæmææn næmæ pirun æækkøset kohdalleen :D

23
Joo kiitti. naista pitaisi varmaan vastaukset loytya. Kylla mina tuota jakelun wiki sivuja olen lueskellut varmaan sitten liikaakin, kun tuntuu muutaman paivan surffailun ja saatamisen jalkeen etta kaikki tieto menee ihan ohi eika jaksa enaa oikein etsia :)

En mikaan linux mestari vielakaan ole mutta pakko sanoa etta muutama paiva archlinuxin kanssa, ja "opin" enemman linuxista kuin ubuntun kanssa muutamassa kuukaudessa.  ;) Eli taytyy sanoa etta kylla ubuntu on helppo linux jakelu. 

24
En tieda onko oikea paikka kirjoittaa tanne, mutta olen nettia jo selannut enka loyda vastausta (lue: en vaan osaa). Eli ongelma seuraava= Asentelin tuossa ArchLinuxin ja en millaan saa aakkosia toimimaan niinkuin varmaan nakyy. Ja nappaimistoasettelu ei ole oikein oikea.

Localet on: en_US.utf8 (olen kokeillut myøs fi_FI.utf8)
Keymap on: Latin1 tai jotain sellaista

Jos loytyisi joku joka on tapellut saman asian kanssa tai muuten vain tietaa mista kiikastaa olisin todella kiitolllinen. Koneessa on myos winXP mutta en haluaisi sita kayttaa.

PS: tuli tama foorumi ensimmaisena mieleen entisena ubuntun kayttajana, siksi kirjoitin tanne.

Sivuja: 1 [2]