Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - uggeli

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
81
Kiitos! Täytyy tehdä tuo jahka kotiin pääsen. Tosin se polkupyörälähetti on yhä matkallaan.. :D Mutta raportoin tänne kuinka tuo pelittää, jahka palikka saapuu.

Edit:
Saattaa kestää tovi ennen kuin tänne saan palautetta tuosta tikusta, tuli näet ongelmia tuon 2.6.38.8.18 kernelin kanssa. Tästä teinkin oman aiheen. Sisäinen wlan siis toimii satunnaisesti, rautapuolessa lienee vikaa. Näinpä tämä wlan palikka olisi syytä saada toimimaan kunhan tulee. Neuvoista tarjoan pullakahvit (omakustanteena toki kun näin virtuaalisesti muuhunkaan pysty) :)

Käytännössä siis nVidian ajurit eivät toimineet sen kanssa yhteen vaikka asensin headers paketinkin jne. Kokeilin poistaakin ajurit ja asentaa uudestaan jolloin ei asentunut, ei vaikka boottasin jo vanhaan kerneliin.. MUTTA.. Se mitä tapahtui tuohon vanhaan kerneliin bootatessa, oli se, että koneen sisäinen wlan heräsi eloon (ainakin taas toviksi). Nyt siis poistettu jo uusi kernel & pakettivarastokin käytöstä ja nVidian ajurikin asentui heittämällä ja sisäinen wlan toimii yhä.

Aiemmin wlan oli siis täysin kuolleena, edes lspci ei listannut mitään siihen liityvää. Windowskaan sitä ei löytänyt, ja windowsissahan se alunperin mykäksi menikin. No nyt loppu hyvin, kaikki hyvin ainakin tovin taas. Mikäli tuo tuosta pimenee, niin täytynee teiltä kysellä apuja nVidian suhteen uudemmalla kernelillä (kysytty omassa ketjussaan), itseltäni kun loppuivat konstit kesken.



82
Elikkäs tuli pistettyä tilaukseen tuollainen "halpaa kuin leipä" merkkinen, micro kokoinen Wlan N @ 150 Mbps tikku jossa Realtekin piirit. Elikkäs itse dongle:

SkyCity SY-W8509
ja Wikidevin tiedot tuosta

Tuo sivun mukaan tuossa olisi siis Realtek RTL8188CUS piiri, mutta sitten kun mennään itse ajuri asiaan, niin...

Realtek ajurien lataussivu

Tätä kirjoittaessa tuolla näkyy Linuxille tarjolla ajuri versio 3.0.1590 josta on maininta Linux driver for Kernel 2.6.38(and later). Päivitys: Tämä ajuri toimii myös vanhemmalla kernelillä, itselläni esim. 2.6.32-32-generic


Itselläni on kuitenkin käytössä ubuntu 10.04 (64bit siinä koneessa johon tuo yulee vaikkakaan ei taida merkitystä olla bittisyydellä). Kuitenkaan kun 10.04 versiossa ei ole noin uutta kerneliä, niin mikäs tuossa olisi se järkevin keino toimia? Tuota ajuriversiota tuskin voi asentaa vanhenpaan eli tuo maininta on otettava oikeasti huomioon. Mutta entäs vanhemmat ajuriversiot, saako ne helposti jostain tuolta myös otettua (vaikken nähnytkään itse mistä), vai onko järkevää lähteä päivittämään kerneliä tai jopa jakelua ellei kernel päivitykset muutoin tuttuja ja / tai haluaa että jatkossa tietotuvapäivitykset tulee autom. ?

Eli miten etenisitte tikun toimintaan saattamisessa? Mainittakoon toki, että ko tikku ei ole vielä itselläni, ja mikäli huono tuuri, niin se ilmainen toimitus tarkoittaa taas polkupyörälähettiä.. :D Eli tuossa voi kestää ja tulee hankittua joku toinen jo sitä ennen, ellei muuta niin väliaikaisesti käytettynä edes (tai sitten se 300Mbps josta myös toisessa ketjussa kyselin). Tämä nyt tuli tilattua vaan pikaisesti siinä toivossa että kerrankin tulisi nopeasti. Olisi nimittäin ihan mukava tuolla läppärilläkin nettiin päästä (piuhan veto ei kuitenkaan tule kyseeseen). :) Päivitetäänpäs tähän tämänkertainen polkupyörälähetin nopeuskin. :) 22.6. tuli tieto että tuote on lähetetty ja 6.7. tuote saapui postilaatikkoon.

Edit: otsikkoa muutettu
Edit2: Päivitetty tieto toimivuudesta vanhemmallakin kernel versiolla ym. tietoa

83
Mitenkäs nämä halvat toimivat / eivät toimineet?

Entä onko kellään kokemusta D-Link DWA-131 Wireless N Nano:sta?

Ilmeisesti Telewell Wireless B/G/N USB 2.0 v2 pitäisi toimia heittämällä? Ainakin on mainittuna linux tuetuissa käyttöjärjestelmissä. Olkoonkin että kyseessä Telehell (eli toimiiko missään :D)..

Mitä siis suosittelisitte? Pieni koko olisi plussaa mutta signaali ei saisi heiketä älyttömästi tuosta syystä.. Onko kukaan saanut esim. TP-LINK TL-WN821N:ää toimimaan linuxissa? Linux tukeahan tuolle ei luvata tuolla sivuilla, mutta 300Mbps toki plussaa (toki vain toimiessaan :)).


Edit: Otsikossa olikin jo tuo maininta 300 Mbps, eli pahoittelut pikku offtopicista parin tikun osalta. Olkoonkin, että toki itseäkin nimenomaan tuo 300Mbps nopeusluokka kiinnostaisi.

84
Eiköhän tässä ole kansallisen surun päivä?

Jep, teki Elop "WTC:t", eli suomalaisittain ajatellen kun "isku" tuli 11.2.

85
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Sääaseman valitseminen
« : 06.02.11 - klo:22.17 »
Mitenkäs muuten tuossa sääwidgetissä tämä ennustepuoli? Windows widgeteissähän heittää suuremmassa koossa näyttöön tämän päivän sään + muistaakseni 3 seuraavaa päivää ennusteena. Tuo ennustehan on ihan hyvä, ellei omaa "sammakkomiehen" tulkintakykyä luonnon suhteen, että näkisi tulevan sään sinne pihalle menemälläkin.. :)

86
Sama täällä mukava olis kokeilla, tikku kyllä löytyy, mutta eihän näiden vanhojen koneiden bios sisällä buuttausta tikulta, tai sitten mä en osaa...

Tähän löytynee apu tuolta FAQ:sta - My PC/Laptop does not support booting from a USB device! Can I still try this out?

Lainaus käyttäjältä: faq
My PC/Laptop does not support booting from a USB device! Can I still try this out?

Yes! You can download the PloP Linux Boot Manager. This is a bootable CD image. Once it boots it will provide a menu allowing you to select your USB device to continue booting. It can also be booted from floppy and a few other options.

Toisaalta itselleni voisin todeta, että kun tuolla ei ole mainintaa live cd:stä tms. niin tämä ei myöskään onnistu. Olisi vain joissain tilanteissa tosiaan kätevämpi vaikka sitten tarkoitus asentaakin. Tai ainakin kun ei tikkua käsillä. :)

PS.  Pitäisköhän tämä ketju muuten olla nykyään tuolla muut distrot & käyttöjärjestelmät (mikä olikaan) ketjussa ja päivittää hieman otsikkoa vastaamaan tätä chromium puolen keskusteluakin jne?

87
Mites tämä Hexxehin Chromium OS, saakos sitä käytettyä Live CD:nä vai onko ainoa tapa todella USB tikku? Itseltäni ei juuri nyt löydy ylimääräisiä tikkuja, mutta yksi läppärin raato löytyy nurkista johon tuota olis voinut koittaa miten pelittää, jos pelittää.

88
/boot/grub/grub.lst muodostetaan nykyään update-grub-komentoa annettaessa automaattisesti, minkä takia tiedostossa yleensä onkin varoitukset sen suorasta muokkaamisesta. Nykyään saattaisi olla järkevämpää kurkistaa, mitä sisältää /etc/default/grub, josta update-grub lukee toimintaohjeensa. Sitten vain ”sudo update-grub”, ja /boot/grub/grub.lst:n pitäisi syntyä.

Jep tästä syystä kehotinkin käyttämään cat komentoa tuossa, enkä avaamaan esim. geditillä muokattavaksi. Tuosta listasta kun ajattelin saavan tarkempaa käsitystä mitä siinä alussa oikein tuleekaan näkyville (kun aloitusviestistä jäi hieman epäselväksi). :)

@Naksnaks
Jokos tyhjäsit koko koneen, vai yritätkö vielä korjata tuota tuosta lisää?

89
Kysyn tähän muutaman selventävän kysymyksen niin saavat viisaammat vastata, etenkin kun itse varmaan vasta huomen illalla ylipäätään koneelle taas tuun.. Mutta asiaan.

1. Osioitko kovalevyn aina uudestaan ubuntun uudelleenasennuksen yhteydessä, vai asensitko kenties edellisen päälle (ja vanhan poistaen) / onko koneessa todellisuudessa nyt 3 asennusta?.

=> Mitä listaa komento: sudo fdisk -l


2. Ehditkö tuohon ensimmäiseen asennukseesi tehdä jotain oleellisia säätöjä, vai miksi juuri sen haluat palauttaa takaisin (olkoonkin että oikea tapa on juurikin korjata virhe ja täten saada asia ennalleen)?

3. Mitä tulee kun kirjoitat päätteeseen

cat /boot/grub/grub.cfg

Listaa joko koko tuloste tai edes nämä kaikki menuentry osat, jotta voi vähän nähdä mitä siihen grubin valikkoon oikein tulee käynnistysvaiheessa.

90
Yleistä keskustelua / Vs: Iron browser
« : 18.01.11 - klo:19.59 »
Tulipa testattua tuota itsekin ja onhan tuo nopea kieltämättä. Tuon AdThwartin kehittäjähän on antanut projektin Adblock Plus Firefox version kehittäjille¹, eli uusi versio kulkee nimellä Adblock Plus for Chrome™  ja luonnollisesti toimii EasyList ja EasyPrivacy eli siis Adblock Plussan suotimet, toki muutkin kuin mainitut (joista ainakin jälkimmäinen piti tosin lisätä "käsin" url:nä listaan)..


Lainaus käyttäjältä: Adblock Plus Blog
Did you write a new Chrome extension from scratch?

No. We were talking to Tom Joseph, the developer of AdThwart. He didn’t have time to continue AdThwart development so he agreed to hand over the project to us which we will continue under a new name (Adblock Plus for Google Chrome) while keeping the existing users. So we get to start with an existing and relatively small codebase which already reuses parts of the Adblock Plus source code. And we win Tom Joseph as a contributor.

Täytyy siis todeta että tämä todella lisää mukavasti kilpailua (siis ylipäätään Chromen lisäosien edistyminen, ei vain iron, joka jäänee marginaali käyttöön), mikä on vain hyvä ja näkyy toivottavasti myös tulevissa Firefoxeissa.


91
Itselle tulossa ko. tikku 14 pvä testikäyttöön (eli aion jokatapauksessa palauttaa tuon, testaan vain 3g:n toimivuuden näin yleisesti, kun adsl linjakin on ala-arvoinen ja pätkii yhteyttä (pitkä linja) jne. ja mahdollinen tuleva 3g siirtymä tullee tapahtumaan "oikealla" 3g modeemilla). Elikkäs 10.04:ssa olis tarkoitus tuota kokeilla mm. näillä opeilla:

http://technomagus.wordpress.com/mobile/3g/3g-configuration-ubuntu-lucid-update-1/

Tähän liittyen kysyisinkin seuraavaa osin perus kysymystäkin:

Mikä olisi paras tapa nettiyhteyden nopeuden & mahdollisen pätkimisen tarkkailuun? Tarkoitus olisi siis vetää tuolle testijaksolle kunnon lataustestejä ja saada jokin tilasto saavutetuista minimi datasiirtonopeuksista kuin toki maksimistakin. Hyvä toki olisi, jos nuo saisi kelloajan mukaisesti otettua. Mitä tähän tarkoitukseen suosittelette siis, vai onnistuuko millään suoraan vai onko jo perustoiminnoissa ja tullut vain missattua? :)

92
Ei siis aivan turhaan tullut ketjua perustettua jos edes yksi löysi palvelun itselleen uutena (joskin tutun tuntuisena).. Aika hyvin muuten onnistuit googlaamaankin testitarkoitukseksi. :)

Itse pitää tänään testailla myöhemmällä myös miten toimii nykyisellä nettilittymälläni, vai toimiiko edes (vain 4 megan netti nyt). Joka tapauksessa itse varmaan enemmälti laitan palautetta sitten kun tuo Boxee Box tuki valmistuu (jos valmistuu, toisaalta luulisi kun tukevat myös Mac OS X:n Plex mediasoitinta omalla lisukkeellaan..) ja saanut boxin hommattua itselleen. Ilman tällaisia palveluita kun en näe itselläni paljoa käyttöä Boxee Boxille, sillä suoraan kovolta osaavat toistaa tiedostoja jo telkutkin.. Parashan toki olisi jos nämäkin toimisivat ilman boxeja..

93
Meinasin jatkaa tästä tuonne vanhaan Voddler ketjuun, mutta mielestäni Headweb ansaitsee ehdottomasti oman keskusteluketjunsa. Itse palvelu sinällään on tuskin uusi tuttavuus tämän foorumin lukijoille, mutta osalle saattaa ollakin joten lisätunnettavuus ei liene pahasta.

Kyselin tuossa Headwebiltä josko heiltä olisi tulossa tuki Boxee Boxille, koska ainakin itse mieluiten katson leffani telvisioruudulta, ilman kaapeleiden vetelyjä koneelta jne. Toki jos HTPC jo löytyy niin Boxee ohjelmistonhan saa asennettua siihenkin. No nyt kuitenkin takaisin itse Headwebiin. Kyselin siis tämän Boxee tuen lisäksi myös hinnoittelumalleista, sillä esim. SF-anytime (Windows only palvelu + LG internet TV) tarjoaa ns. kestotilaus pakettia, joka kustantaa 9,90e/kk (tämä ei käytössä internet TV:llä) ja tuohon hintaan saa katsoa 25 elokuvaa. Kyselinkin onko Headwebiltä lupa odottaa mitään vastaavaa ja seuraavassa vastaus jonka sain.

Lainaus käyttäjältä: Headweb
We are looking on something to Boxee Box, but we don't have a date on when/if
that will be done!

We are investigating with the movie companies if we will be able to offer
Flatrate (in this case: pay one amount and watch how many movies you want to).
We are hoping to find a solution to this, but the movie companies aren't as
easy as one would wish. ...
Toki kehottivat seuraamaan myös blogiaan.

Tietty tässä ei oikeastaan luvata suoranaisesti mitään, mutta annetaan ymmärtää. No toivon ainakin itse, että nuo molemmat tulisivat toteutuisivat. Itse olenkin pyrkinyt nyt tukemaan tuota palvelua elokuvien online vuokrauksessa, kaikki kunnia toki Voddlerillekin, mutta ikävä juttu kun linux tukea ei ole.

Aiempia keskusteluja aiheesta löysin mm:

Elokuvien vuokraus/katselu ubuntulla (täällä mm. ohje Headweb clientin asentamiseen ubuntulle, en ole testannut toimivuutta)

94
Vanhahko ketju, ja oftopicia, mutta omakin käsitykseni oli että lupaa linux clientin tekoon ei saatu. Tuo käsitys perustuu mm tähän:

http://getsatisfaction.com/voddler/topics/when_will_there_be_a_linux_client#reply_2700896

Lainaus käyttäjältä: Carmit
It has nothing to do with Adobe. It's because the leading content companies has not given us the rights to develope support for Linux.

+ muut "viralliset" kommentit tuossa ketjussa... Tosin tämä on tainnut tulla laitettua jo aiemmin voddler ketjuunkin, pahoitteluni siitä mikäli näin. Toki tuokin vastaus 5kk vanha, muta eikös tämä nykyversio voddlerista ollut jo silloin käytössä...


Mitä steamiin tulee, niin en nyt etsinyt mitään enemmälti, kunhan nopean googlauksen tein etten ihan offtopicia jatka tässä täysipainoisesti.. Löytyi ainakin Wiki sivu (mikä saattaa olla mainittu aiemminkin, tai eri ketjuissa tms.): http://developer.valvesoftware.com/wiki/Steam_under_Linux

Tuon mukaan vaatisi winen ym.

95
Yksi vaihtoehto on myös:

http://www.headweb.com/fi/

Saa hakukriteereihin määritellä "Linux yhteensopiva" ja hinnatkin parhaimmillaan ok.

Itseäni kyllä riepoo tämä Voddlerin tarina, eli heillä ei ole lupaa tehdä linux versiota ohjelmasta*... Tuo wine juttu taas tuntuu hieman sellaiselta että... Ei vaan jotenkin houkuttele asentamaan firefoxin windows versiosta lähtien kaikkea, ja mitä ilmeisemmin paketti olisi kuitenkin rikki jossainvaiheessa. Eli mielummin tuen sellaista joka heti alusta lähtien tehty ns. oikein. Tuo taas ettei linux versiota saa tehdä, on saanut muutaman kerran periaatteesta / mielenosoituksesta kääntymään fin-tv.comin puoleen.

* As we said earlier this is nothing we can do anything about. It's because the leading content companies has not given us the rights to develope support for Linux. I hope you can find another OS that suites you when you use Voddler, instead of starting a war.
http://getsatisfaction.com/voddler/topics/when_will_there_be_a_linux_client

96
Kiitokset täältäkin tälle mainiolle ohjeistukselle! Itse tosin jouduin pähkäilemään toisenkin tovin kuinka tuon kansion vaihdon saisi onnistumaan vaikka tuo skripti oli yllä annettukin. No antamalla sille oikeudet suorittaa ohjelmana ja sitten asettamalla se Launcy.xml tiedostossa kohdan

Koodia: [Valitse]
<command>/usr/local/bin/yle-dl</command>
tilalle tyyliin

Koodia: [Valitse]
<command>/home/käyttäjätunnus/.yle-dl-ff</command>
alkoi toimimaan. Tämän lisään tähän vain siltä varalta jos joku muukin sattuisi pohtimaan samaa, itse kun en ainakaan heti tajunnut. Pikku puolustuksena olkoon että tänään tein paluun ubuntuun, eikä ole nyt hetkeen niin kauheasti tullut säädeltyä mitään ( töissä kun joutuu sitä tiettyä käyttistä käyttämään, joten on pitänyt hakea lisää tuntumaa vaihteeksi siihenkin).

Tuossa kuitenkin tuli mieleeni, että vaikka flv video hyvin näkyykin, niin mp4 saattaisi toimia vielä paremmin, ainakin jos videota siirtäisi muuhun laitteeseen tms. Eli ensiksi kun asentaa ffmpeg:n

Koodia: [Valitse]
sudo aptitude install ffmpeg
Niin noistahan saa helposti mp4 tiedostoja komennolla:

Koodia: [Valitse]
ffmpeg -vcodec copy -acodec copy -i ladattuvideo.flv muunnettuvideo.mp4
Tämän pitäisi kopioida video ja äänidata sellaisenaan pakkaamatta niitä uudelleen, ja tallentaa lopputuloksen mp4 säiliöön.

Tästä kun tehdään vielä kertaluokkaa käyttäjäystävällisempää, niin tehdäänkin skripti asialle. Eli esim =>mp4:

Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

while [ $# -gt 0 ]; do
      
clip=$1
mp4_clip=`echo "$clip" | sed 's/\.\w*$/.mp4/'`
ffmpeg -i "$clip" -vcodec copy -acodec copy "$mp4_clip"
shift
done

res=`zenity --notification --title="=>MP4" --window-icon=info --text="MP4 muunnos valmis"`

Tuo tallennetaan ja siirretään tallennettu scripti hakemistoon /home/käyttajätunnus/.gnome2/nautilus-scripts. Lopuksi annetaan vielä oikeudet suorittaa tuo ohjelmana, niin tulee Hiiren kakkosnapin alle kohta Skriptit josta löytyy =>mp4 (tai miksikä nimesitkään).

Käyttö siis tapahtuu siten, että klikkaat hiiren oikealla lataamaasi .flv tiedostoa (toki muitakin voi, mutta tässä nyt keskitytty tähän), valitset valikosta Skriptit jonka aukeavasta valikosta tuon =>mp4 ja lopputuloksena saat videosi saman nimisenä kuin olikin, mutta .mp4 tiedostona.

Tuosta Nautilus skriptistä sinällään täytyy antaa kunnia tuonne: http://snipplr.com/view/12526/nautilus-script-to-convert-video-to-flv/ itse vain muokkasin tuosta omaan tarkoitukseeni sopivan, ja ajattelin jakaa sen tännekin, kiitokseksi omasta puolestani näistä täällä olevista ohjeista, ja ehkä tuostakin joku muukin saa pientä hyötyä.

E: Vaihdettu tuo ilmoitusalueelle ilmestyvä teksti puhumaan suomea..

97
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Tuntematon prosessi
« : 30.06.09 - klo:21.28 »
Itselläni moisen ilmeneminen läppärissä (8.10) on enemmän sääntö kuin poikkeus, samoin teki pöytäkoneessa 8.10. Nyt pöytäkoneessa 0.04 joka puhtaalta pöydätä asennettuna ilmoittelee taas tuosta. Läppärissä tuo oli yksi syy lähteä kokeilemaan debiania, muitakin toki oli, kuten se että ubuntun tullut 4.10 versiosta asti käytettyä, ja ansiona debian. Eli tuolloin olin päättänyt kokeilla debiania ja googlasilu paljasti uuden distron. Joka tapauksessa tuostaTuntemattomasta olis kiva päästä eroon (eräällä foorumilla aikoinaan vastaavassa tilanteessa joku epäili juontavan compiziin, liekö perää?)..

98
Yleistä keskustelua / Vs: Lama = lottovoitto linuxille?
« : 27.01.09 - klo:00.52 »
Laitetaanpa aihetta sivuten tänne tämä: Obama pohtii avoimen koodin etuja.

99
Aika kivasti karannut aihe lapasesta. :D Itse aiheeseen liittyen sanoisin varmasti täällä jo ilmitulleenkin asian, että eiköhän tässä nimenomaan Microsoftin monopoliasema ole se avainsana. Linuxjakeluilla, Mac OS X:llä (you name it) ei ole monopoliasemaa, joten ei niin tarkasti katsota sitäkään mitä on pultattu oletuksena kiinni. Tai tuo pulttaaminenhan sopii todellakin vain Internet Exploreriin, koska sitä ei voi poistaa. On turha myöskin väittää, etteikö Microsoftin kokoinen ohjelmistotalo voisi halutessaan tehdä Windows-updatesta erillistä, Internet Explorerista riippumatonta sovellusta.

Mitä tuohon muuhun höpinään tulee, mikä ei liity omasta mielestäni enää tämän topicin aiheeseenkaan, vaikka jokin kissanpolku sinnekin johtaisi.. Niin mielestäni mm. Anssi tuossa edellä sanoi osuvasti:

Lainaus
"No eiköhän oletuksena laitevalmistaja tee (omilla rahoillaan) myös ajurit windows koneille? ja sen ajurin hinta juodutaan maksamaan vaikka ei olisi windowsia..."

Tähän kun ottaa vielä huomioon sen, että etenkin kannettavissa täytyy maksaa tämä lähes pakollinen Windows lisenssi (toki joitain kannettaviakin saa ilman Windowsia), vaikka käyttäisikin esim. linuxia, niin mikähän taho tästä eniten hyötyykään?


100
KIITOS VASTAUKSISTA!

Pidin tuossa hieman luovaa taukoa "projektista", ja nyt testatessani sain toimimaan, laitan tarkemmat tiedot jahka ubuntu päivittynyt 8.04.1.
Eli itseläni toimi tuohon tyyliin, kuin jussike sanoikin, eli itselläni vastavat olivat:

title      Ubuntu 8.04.1, kernel 2.6.24-19-generic
root      (hd0,4)
kernel   /boot/vmlinuz-2.6.24-19-generic root=/dev/sdb5 ro quiet splash
initrd   /boot/initrd.img-2.6.24-19-generic

Tosin tuo päivitysprosessi ehdotti menu.lst:n päivittämistä ja olisi ajanut taas yli nämä arvot joilla käynnistyi, lisäsin sitten tuon uuden kernelin käsin valikkoon. Kummassakin tapauksessa olisi joutunut muokkaaman, mutta itse siis tein näinpäin, ja toimii.

Anyway kiitos tosiaan neuvoista, tuli paljon tietoa taas kun lähti säätämään itselleni erikoisempaa asennusratkaisua. :)

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18