Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JuSaMa

Sivuja: [1] 2
1
Laitealue / Vs: USB-kaapelista mokkulakäytössä
« : 04.02.10 - klo:12.54 »
JEP kokemusta on Huawei e270 lakkasi siirtämästä dataa  valo kyllä paloi aivan normaalisti ja nm näytti yhteyden olevan aktiivinen. Kokeilin 4 eri koneella eri käyttiksillä mm Mint ja Xp. mutta kytkin aina mokkulan samalla alkuperäisellä kytkentäjohdolla eikä toimi. Valitin Saunalahdelle toimimattomasta yhteydestä korjasivat resetoimalla tukiaseman yllättäen  ei auttanut valitin uudelleen tutkivat tarkemmin ja kertoivat korjanneensa kesti neljä päivää  ;D. Pari päivää tapeltuani laitoin mokkulan vahingossa eri usd johtoon ja dädääm kaikki toimii loistavasti. ??? ???. Syyllinen oli kaksi vuotta väännelty jä käännelty usb piuha . Jos netti tökkii tarkastan nyt ensin piuhan.

2
Itsellä pyörii presario 2107ea ssa   1.8GHz muistia 768  kovona 120 Gikanen   linux Mint 8 ,asentui heittämällä. Lähes kaikki videot yms toimii samoin Sampopankki mokkuloista ainakin huaweit. Kerrassaan loistavan yksinkertainen, jopa appiukko joka oli ainakin kerran viikossa pulassa Xp.n kanssa pärjää mintin kanssa niin etten ole ollut mikrotukena ainakaan kahteen kuukauteen jes .
Muoks: Ai niin jopa työpöytäkuutio toimii tällä laiskalla vanhalla palvelijalla.. ;D

3
Laitealue / Vs: Karu raportti mokkuloista 9.10:llä
« : 03.11.09 - klo:15.11 »
Huawei e270 toimii. Kun kytkee mokkulan paikalleen vasta koneen käynnistyttyä ja irrottaa massamuistin muutaman yhdistämisen jälkeen yhteys syntyy ehkä. Tuloksena voi olla myös tilanne jossa mokkulassa palaa yhtenäinen valo mutta data ei liiku, jolloin mokkula täytyy irrottaa fyysisesti usb piuhasta ja kytkeä uudelleen irrottaa massamuisti jne jne lopulta yhteys toimii.
ZTE MF636 toimi aluksi mutta ei enää viimeisimpien päivitysten jälkeen ollenkaan.. ???

4
Laitealue / Vs: Mikä liittymä ja nettitikku (mokkula) ?
« : 19.06.09 - klo:10.55 »
Saunalahdella taitaa olla nykyään 14pv tyytyväisyystakuu niin kerkee kokeilla kuinka toimii.
Itsellä nyt jo kaksi vuotta ainoana netti liittymänä saunan 1Mb  liittymä Huawei e270 "mokkulalla".  Toimii hyvin  X-buntu, Ubuntu 9.04. Asentuu vain tökkäämällä paikalleen , niin velho rupeaa kyselemään yhteyden tarjoajan tietoja. Keväällä oli ongelmia yhteyden kanssa paljastui tukiasemaviaksi kun valitin Saunalahdelle.  Suurimmat ongelmat taitavat olla tiheään asutuissa paikoissa esim Pasila jossa kaverin mokkulayhteys ei pelannut oikein mitenkään . ;D

5
iSaunan liittymä ja Huawei e270  samoja oireita vika löytyi Elisan tukiasemasta valitin saunalle ja parin päivän päästä sain tekstiviestin että tukiasemavika korjattu. Jonka jälkeen netti .pelannut normaalisti

6
Ubuntun kehitysversio / Vs: Mokkula Jauntyssä
« : 15.04.09 - klo:19.01 »
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=25579.0
Ton linkin takaa löytyy oma tappeluni mokkulan kanssa . Lyhyesti sanoen  mokkulan piuha pois ja takaisin paikoilleen joskus jopa parikymmentä kertaa välissä kokeilu että joko yhdistää. Ekan kerran  jälkeen toimii vallan mainiosti kunhan antaa asentaa päivitykset. :D

7
Hienoa kiitoksia  ;D

8
 LaCie LightScribe Laberer vaatii root oikeuksia kuinka annan ne työpöydän käynnistimessä, ettei tarvitse päätteen kautta sudolla käynnistää joka kerta levyetiketin polttoa.

9
Laitealue / Vs: catalyst 9.3
« : 06.04.09 - klo:15.04 »
Paripäivää sitten en ainakaan saanut muuta aikaiseksi tolla catalyst 9.3.sella Ubuntu 9.04.sen kanssa  kuin koneen totaalisen jumiin ei reagoinut ollenkaan näppäimistöön, hiireen ei edes buutin jälkeen . Ainoa toimiva oli koneen virtanappi itse ainakin oottelen vielä jonkin aikaa ei kiinnosta asennella kaikkee uudelleen . Kestää toi päivittäminen Huawei e270:sella saunan meganen mobiililaajakaista sen verran kauan . Toimii vallan mainiosti avoimilla ajureilla. 8.10.ssä Catalyst ainakin toimi vallan hyvin ja asentui helposti joten eiköhän toimine tässäkin jossain vaiheessa. 

10
Laitealue / Vs: 9.04 ati radeon x700
« : 04.04.09 - klo:23.26 »
Jep kokeilin myös  Ati catalyst  sentteriä ei reagoi  mihinkään näppäimeen eikä hiireen sen jälkeen ohjaimena 1650 sarjalainen.Täytyypi ootella toimivaa ajuria Tosin perus asennuksenakin glxgears pyörii 2800 fps tienoilla riittä hyvin töllön kattontaan .

11
Mokkulan tunnistamisessa ja käynnistämisessä oli ongelmia itselläni tosin toisella emolla ja E270 mokkulalla . Mokkula yhdisti lopulta joskus vasta parin kymmenen irrottamisen ja uudelleen kytkemisen jälkeen. Ongelmat poistuivat kun sain  päivitettyä 9.04 Betaan, tosin eka kerralla yhdistäessä piti mokkula kerran irrottaa ja kiinnittää uudelleen.

12
Laitealue / Vs: Mikä Digitv-sovitin (DVB-T)
« : 31.03.09 - klo:18.11 »
Pinnacle Dazzle e71 toimii suoraan 9.04.sessa  kuten varmaan myös muut AF9013/AF9015 pohjaiset usb tikut maksoi kolmisen kymppiä ei kakee. tikku sisään ja kaffeine päälle ei vois helpommin asentaminen mennä. ;D

13
Itsellä Compaq Presario 2100 nen  siinä ei ainakaan saanut atin ajureita toimimaan vaikka ohjeita oli niin kotimaisilla kuin ulkolaisillakin sivuilla. Yleisin  tulos eri ajuriversioista oli musta ruutu josta ei päässyt oikeastaan muuten eroon kuin asentamalla koko helahoidon uudelleen luovutin kun en enää jaksanut harrastaa uudelleen asennuksia  8.10 toimii ihan ok ilman kikkailuja. Kone lähinnä netti surffausta varten.  ::)

14
Yleistä keskustelua / Vs: Kaapeleiden AWG merkinnät
« : 28.03.09 - klo:22.03 »
Wiki sivlta löytyy taulukkoa AWG mitoitukseta

http://en.wikipedia.org/wiki/American_wire_gauge#Table_of_AWG_wire_sizes
karkeasti mitä isompi luku sitä ohuempi kaapeli kyseessä jenkkien standardi yleinen elektroniikassa ::)
   

15
Laitealue / Vs: Pinnacle PCTV dvb-t usb stick
« : 20.03.09 - klo:09.18 »
Pinnaclen Dazzle e71 dikitikku lähtee toimimaan kun asentaa.
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=22821.msg171684#msg171684
ohjeen Ohjelman uudelleen asentaminen, jos asennus ei onnistu:  mukaa. En tiedä miksi toimii vasta uudelleen asennuksen jälkeen. Nyt käytössä Ubuntu 9.04 Kaffeine soittimella varustettuna ei tartte kikkailla ollenkaan tuki suoraan kernelissä Loistavaa ;D

16
No niin lisää kokeita suoritettu puhelimen (mokia)kautta yhteys muodostuu välittömästi vaikka se kytketään jo toimivaan koneeseen .
 Mokkula toimii vain jos ollut kytkettynä bootissa, elikkä joissain suhteissa on palattu vanhaan 7.jotain versio aikaan. 8.10 tunnisti mokkulan ja osaa käsitellä sitä vaikka mokkula kytketään käynnissäolevaan koneeseen (läppärissä 8.10). >:(

17
Juu löysin lopulta. Mutta syy jossain muualla suostuu yhdistämään vasta kun olen irroittanut ja kytkenyt laitteen uudelleen useita kertoja. Myöskään wvdial ei saa yhteyttä mokkulaan silloin kun temppuilee. Läppärissä ubuntu 8.10  eikä mitään ongelmaa mokkulan kanssa.
Muoks päivityksissä näyttäis olevan uus network manager täytyy koittaa


18
Ei auttanut isot eikä pienet kirjaimet. Vaan paketinhallinta  käyttäytyy kummallisesti ei löydä oikeastaan mitään esim kaffein muuten kuin kirjoittamalla hakusana quick searsh ruutuun ja sen jälkeen search ruutuun, jonka jälkeen pyyhitään quick searsh ruudusta haku pois niin paketit ilmaantuu tulos ruutuun:  Huomasin vahingossa.  Onkos muilla samanlaisia oireita. 9.04 alfa6 asennettu jonka jälkeen päivitetty viimeksi tänä aamuna.

19
Ilo oli ennen aikainen koneen sammuttamisen jälkeen ei muodostanut taas yhteyttä nyt lähti toimimaan kun irrotti "kaksipäisen " kaapelin data-piuhan ja kytki uudelleen ilmeisesti. Jotain on muuttunut Network Managerissa käytössä siis 0.7.0.99 sitten 8.10 version jossa mokkula toimii loistavasti. Mistähän mahtaa löytyä vwdial nykyään kun synaptikc ei sitä löydä.

20
Tappelin monta tuntia kyseisen mokkulan kanssa saamatta yhteyttä muodostetuksi vaikka laite tunnistettiin oikein . Ratkaisuksi löytyi lopulta kun älysin koittaa mokkulan mukana tullutta kaksipäistä  pidempää liitäntä johtoa, kytkennän jälkeen muutama sekunti ja yhteys oli muodostettu. :D Ihan hämärää mutta toimii sittenkin. en ole tarvinnut kaksipäistä johtoa edes vanhassa läppärissä jossa USB 1 liitäntä. Pöytäkoneessa jota ongelma koski uudemmat USB 2 liitännät.

MUOKS: Erinäisten kokeilujen mm Mythbuntu OpenSuse jälkeen
paluu takaisin Ubuntun pariin vuorossa 9.04 beta (31,03-09) Mokkulan tuki palannut toimivana, Asennuksen jälkeen käynnistyy velho joka auttaa yhteyden asetuksissa. Asetusten jälkeen mokkula irti koneesta ja hetken päästä takaisin usb piuhaan jolloin yhteys muodostuu.

Sivuja: [1] 2