Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tasuri

Sivuja: [1]
1
Tere

Olikohan kohta työtilanvaihdin jonka ruksasin ja alkoi toimimaan ... compizin asetuksissa, ennenhän tuo on toiminut suoraan :/

2
Miksi se automatiikka pitäisi poistaa ???  Näyttää pöytäkoneeni näyttö kutistuneen 17 tuumaisesta 16 tuumaiseksi ... Itse en ikinä olisi huomannut, ellei 9.04 automaattinen tunnistus olisi sitä minulle kertonut. 

3
Laitealue / Vs: ASUS F5RL - langaton nettiyhteys ei toimi
« : 03.06.09 - klo:11.06 »
Joko testasit laiteajureista vaihtoehtoista madwifi ajuria?

4
Laitealue / Vs: Hajosiko uusi kone heti?
« : 03.06.09 - klo:10.46 »
Jokos testasit / tutkit shelbyn vinkkiä? Muistikampojen väärä järjestys aiheuttaa joissain emoissa juuri tuollaisia ongelmia.... jos ei muu auta päivitä BIOS , siellä on muistiyhteensopivuusongelmiin päivityksiä .. http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5Q%20PRO

5
Lainaus
Tälle me "tavikset" ei voida mitään. Eli nämä suositukset kannattaa mennä laittamaan esim virallisille foorumeille tai kehittäjille.

Tästä olisin hiukan erimieltä. Jos ruohonjuuritasolla ei synny asiasta keskustelua miksi kehittäjät kiinnittäisivät asiaan huomiota.
Eiköhän se ensimmäinen avaus ja keskustelu pidä suorittaa juuri täällä ja jos asia saa enemmänkin huomiota se kyllä kantautuu kehittäjienkin tietoisuuteen.

6
Samaa mieltä täällä. Asiat on menny normikäyttäjältä liian kauas helposta käyttöjärjestelmästä tai sen hallinnasta .... hieno tunne asennuksen jälkeen kun littunäytöllä lukee out of rangea tai muuta kivaa ... pakkokos käyttiksen on kaikkea laitteistoa tunnistaakkaan, mut pitäis olla jonkunlaisia apuja virheiden korjaamiseen. Vikatilassa X:n korjaaminen varmaan onnistuu hienosti joiltakin jotka osaavat, mutta tuntuu et aikoinaan hyvistä apukeinoista on luovuttu ja syyksi ilmoitettu niiden olleen epävakaita / ei toimineet niinkuin piti . Onkos parempi vaihtoehto sitten ettei toimi ollenkaan. Kyllä ennen dpkg-reconfigure xserver-xorg säätö toimi ihan kohtuu hyvin verratuna tämän päivän fix x systeemiin, joka ei taida tehdä muuta kuin palautta alkuperäis asetukset takaisin ... ne toimimattomat. Ei taida olla mitään graafista kilkettä jolla saisi valittua näytönohjaimen ja näytön tyypit sekä resot  mieleisekseen. Toivottavasti joku viisaampi tulee ja sanoo et onhan näitä ja kertoo miten / mitä asennetaan jotta asiat saadaan pelittämään. Liekö liika kiire versioiden välillä kun hyvää ohjelmaa ei tehdä paremmaksi vaan poistetaan käytöstä kokonaan (dpkg-...). Apuja kuitenkin näytön ja näytönohjaimen säätöön kuitenkin tarvitaan.

7
Liian suuret fontit kirjautumisikkunassa

sudo gedit /etc/gdm/gdm.conf
etsi sieltä

[server-Standard]
name=Standard server
-command=/usr/bin/X -br -audit 0

ja muuta toi audit 0  seuraavanlaiseksi....

[server-Standard]
name=Standard server
-command=/usr/bin/X -br -audit 0 -dpi 96

ja reboot masiina

toi auttoi jokus....

Sivuja: [1]