Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Deceiver1

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Canon LPB 2900 Tulostimen asentaminen
« : 28.11.17 - klo:22.52 »
Moi! :) Sellaiseen ongelmaan kyselisin pitkästä aikaa neuvoa, kun yritän tässä epätoivoisesti asentaa Canon LPB 2900 tulostinta Dell Lattitude E2660 läppäriin (Uusin ubuntu). Olisiko jollakin heittää neuvoa? Canonin sivuilta yritin ladata uusimmat ajurit, mutta näiden asentaminen tuntuu tällä hetkellä tähtitieteeltä. :-[  Kiitos näin etukäteen.

2
Tervehdys foorumin väki! Minulle tuli tässä hieman probleemaa kannettavan Acer koneeni kanssa, kun usb portit lakkasi totaalisesti toimimasta. Minulla on aavistus, että vika on enemmänkin BIOS:in puolella. Kysymyksenihän nyt kuuluukin, että kuinka ihmeessä voisin päivittää BIOS:in? Vaikeutena tässä tosiaan on että USB-portit ei toimi eikä koneessa myöskään ole CD-asemaa. Ainoana käyttiksenä koneessa tosiaan Ubuntu 14.04 LTS.

3
Heräsipä tälläinen kysymys mieleen, että onko kukaan onnistunut saamaan puhelimestaan linuxille kaukosäädintä spotify palvelulle? Jos jollakin on ohjetta esim. SpotCommander ohjelmalle niin olisin kiitollinen jos saisin tarkat ohjeet kuinka toimin. Aiemmin läppärissäni oli windows 7, mutta koneesta loppui ns. jenku niin vaihdoin suosiolla linux ubuntu 12.04. Vaihtamisen myötä tietenkin käyttäminen hankaloitui, kun en osannutkaan tehdä puhelimestani linuxille kaukosäädintä.

4
Asensin pöytäkoneelleni Ubuntu 12.04 ja ongelmana minulla tässä tuli sellainen, että kuinka saan toisen kovalevyn myös käyttöön? Asentaessani tietokone kyllä tunnistaa kummatkin kovalevyt, mutta en nyt vaan hoksaa kuinka osioisin niin, että saisin käyttööni myös toisen kovon. Olen netistä ja täältä foorumilta yrittänyt katsella kuinka minun tulisi osioida, mutta ei vaan ymmärrä. Jos joku olisi niin ystävällinen laittaisi minulle ohjeet rautalangasta? Ajattelin, että voin asentaa Ubuntun uudelleen ja laittaa osioinnit kerralla kuntoon.

Yritin myös GParted -ohjelmalla saada toimimaan. Sain kovalevyn näkymään, mutta en saa tehtyä sinne mitään muutoksia, esim. Tallentaa tiedostoja  :D

Gparted näyttää kovot näin :
dev/sda ja dev/sdb (kokoa kummallakin on n. 500 GiB)


Ps. Alkaa jo epätoivo tulemaan

Kiitos!


5
Hei!

Aloitin tässä viikko sitten käyttämään ihan ensimmäistä kertaa linux ubuntu 11.10 pöytäkoneellani ja muuten olen ollut tyytyväinen, mutta.... en saa nettiä asennettua niin, että asentamani "windows ajuri" käynistyisi samalla kun aukaisen tietokoneen. Joudun joka kerta avaamaan ohjelman " windowsin langattomien verkkokorttien ajurit" ja asentamaan tiedoston "bcmwlhigh5.inf" ja tämä on pidemmän päälle turhauttavaa.  Jos joku muukin on tämän kyseisen laitteen kanssa taistellut ja saanut itselleen toimivaksi niin olisitko ystävällinen ja kertoisit minullekin tarkasti,vaihe vaiheelta kuinka tämä tehdään niin olisin kiitollinen!?  :o

Olen todella monia ohjeita yrittänyt noudattaa ja en vaan vieläkään keksi miten saan tätä toiminaan.  :-\

ps: toivottavasti ilmaisin asiani tosi epäselvästi :D

Sivuja: [1]