Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Higgins

Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1
Vähän beta vielä, minulla jumittelee välillä
Ilman jumittelua olisi hieno, nyt mietin Ubuntuun palaamista Higg

Jumittelee se Ubuntukin, eli olisiko vanha läppärini pikku hiljaa hajoamassa... Ja kokeilkaa vaan tuota Debian Editionia, hieno distro, Higg

2
jeep pitääpä lataa toi remixi sit, kiitoskiitos :p

Kokeile tekstimuodossa asentamista, Higg

3
ideana ihan hyvä mutta en ole kuullut kenenkään käyttävän niitä  ??? itse kokeilin mutta kokemukset oli lähinnä negatiivisia  8)

Gimp toimii siinä on kaikki tarpeellinen, Higg

4
LMDE !!
käsittääkseni parempi vaihtoehto, koska ymmärtääkseni tämä debian päivitys tuki on jatkuvaa eikä vain puoli vuotista.

Vähän beta vielä, minulla jumittelee välillä ( Jotenki epäilen automaattimintupdaten olevan asialla...) ,ja repot ovat muuten Testing.

Ilman jumittelua olisi hieno, nyt mietin Ubuntuun palaamista Higg

5
Mint Debian nyt ulkona... http://www.linuxmint.com/blog/?p=1527

Joo paljon nopeammin ainakin käynnistyy kuin kasibuntu. Ei valittamista Debian(Mint) jää läppärille. Katsellaan miten päivitykset sujuvat kun Debian testing on käytännössä suoraan.

Ihanaa tännekkin taas postata. On Ubuntu mennyt liian tylsäksi , siksi tämä muutos nopeuseron lisäksi, Higg

6
Onglemana on, että Easy Peasyn käyttämä Ubuntu Netbook Remix tahmaa lähinnä Gnomen takia. Jos vastaava graafinen käyttöliittymä saataisiin ilman Gnome-nöyhtää, niin toki se varmaan myös nopeuttaisi käynnistymistä. Moblin on yksi vaihtoehto.

Mikäs vika mm Linpussin käyttämässä XFCE:ssä on? Higg

7
Käynnistyksen nopeus on ollut kunnioitettavaa Linpuksessa. Ilmeisesti muutenkin nopeus on kohdillaan. Niille, joille Linpus riittää, se on varmasti paras distro.

Joo pääkäyttikseksi jää, selainta pääasiassa käytetään ja pöydällä "tietopankkina": Kun jotakin tietoa tarvitaan, kone päälle ja puolen minuutin päästä googletetaan. Tähän tuo Linpus on loistava, ja tähän käyttöön sen ostin.

Higgins, joka vähensi tällä foorumilla pyörimistä liian toimivan Ubuntun takia>> Ei ole ongelmia mitä pähkäillä. Paitsi nyt tämä ylläoleva...

8
Easy Peasy pysyy ja paranee: http://wiki.geteasypeasy.com/Community_news.

Kyllä vaan EP  valitettavasti boottaa H I T A A S T I, kun taas kaikkien tositaitajien halveksima Linpus työpöydällä 20 sekunnissa... En ainakaan suosittele Linpussin päälle asentamista, itsekkkin rinnalle asensin.
Higg

ps. Muuten kyllä Easy Peasy toimii, kuten muutkin Ubuntut, hienosti, vakaasti ja hitaa...

9
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Päivitys jumissa
« : 09.01.09 - klo:22.07 »
Kiitos molemmille, poisto ja uudelleenasennus tietysti auttoi;)  Se vanha java tullut varmaankin Sampoa virittäessä (ei onnistunut). Open Officeasennus samalla lailla jumissa>> pois ja tilalle Abiword ja Gnumeric.

Pitäisi taas muistaa, että päivittää vain terminaalin kautta update/upgrade, ja jättää päivitysten hallinnat ja Synapticit koskematta.

Kiittää Higg

10
Asentaminen ja käyttöönotto / Päivitys jumissa
« : 08.01.09 - klo:22.37 »
Päivitysten hallinta sotkussa, ja mm Open Office hävisi kokonaan. Synapticin korjaa rikkinäiset- käsky saa seuraavan herjan aikaan eikä korjaa:

E: /var/cache/apt/archives/sun-java6-bin_6-07-3ubuntu2_i386.deb: corrupted filesystem tarfile - corrupted package archive

Vinkkiä, Higg


11
Mie oon sitä mieltä, että ubuntun suosion takana on pitkälti sen aktiivinen murkkuikäinen käyttäjäkunta jotka ovat netissä hyvin aktiivisia.

Minä EN ole murkku, vaikka tätäkin viestiä Ubuntulla läppärillä kirjoitan. Olen vaan todennut, että tähän masiinaan Ubuntussa saa kaiken  valmiina, näin se vaan on.

Olen  minä varmaan sataa distroa kokeillut ja kymmeniä asentanut( pöytäkoneella päädistrona tällä hetkellä Zenwalk. Toimii siinä myös Fedora hienosti, hitaanpana aukeamaan eli en vain jaksa käyttää) joten kokemusta on,

12
Pelit / Vs: Mikä on paras kokoonpano Linuxpelaajalle?
« : 05.11.08 - klo:19.43 »
Ja haluan tähän muutosta, jos ei helposti, niin sitten vaikeasti.

Herra on hyvä vaan ja jatkaa;) Higg

13
Pelit / Vs: Mikä on paras kokoonpano Linuxpelaajalle?
« : 04.11.08 - klo:23.17 »
http://live.linux-gamers.net/

Winpelejä kannattaa pelata windowsin kautta, higg

14
Melko asiallinen! Ainut miinus se, ettei Broadcom 4311 toiminut näillä Hardware drivers- hässäköillä. Jäätyi kun yritti tuota kautta asentaa.

Noh Ubuntukäyttäjät auttoivat ja tämä toimi:
https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/Driver/bcm43xx/Feisty_No-Fluff#head-bc33832c0547766a33c3a84f13f971ca757b2851

Muuten pidän: Nätti ja toimii.  Fluxbuntusta ei ole kilpailemaan tämän kanssa. Asensin tämän Ubuntun rinnalle, hyvin sopivat yhteen;)

Outo asia muuten: Ubuntu 8.04 ja ennen Mintin asennusta wlan toimi näillä Ubuntun omilla hardware drivers- ajureilla. Ei toiminut Mintasennuksen jälkeen, eli windowsajurit ubuntupuolellekkin käyttöön? Miten toisen distron asennus voi toista sotkea? outoa, Higg

15
Hakua voi käyttää, mutta kysyäkin voi. Jos jotakuta rassaa toistuvat kyselyt tietystä asiasta, niin sen kun hyppää yli tai jättää käymättä kokonaan foorumilla. Eihän täällä ole pakko luuhata jos ahdistaa.

Joo näin on. Haku on niitä varten, jotka ennen distron asennusta lukevat satasivuisen manuskan tyyliin Arch...

Foorumit ja distrot ovat käyttöä varten, hakukoneet ovat per....stä, Higg

16
Ubuntu tietokoneissa / Vs: sampopankki+java
« : 18.09.08 - klo:00.38 »
olen asennelut viikkoja erilaisia java-versioita kun ei toi sampo pelitä.

Mobiili pelittää, vaikkei siinä kaikkia pääsivujen kilkkeitä olekkaan, terv. higg

https://suomi.sampopankki.fi/link/3gmobilbank

17
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu-paitoja
« : 15.09.08 - klo:21.56 »
Sekoitan Ubuntuun? Mitä kuva mielestäsi ilmaisee (Ihan jatkokehityksen mielessä. ikävä paita jos puolet ymmärtää sanoman väärin)?

Joo en paidalla sotisi! Itsellänikin muuten toisessa koneessa pelkkä Ubuntu mutta toisen koneen takia en voisi paitaasi kantaa: Löytyy Zenwalk, Fedora, XP ja se VISTA!!
 
Ei ole rock haukkua paidassa Vistaa, se haukkunsa itse hankkikoot. Ubuntu- tai Ubuntu Suomi- logoista paitaa taasen voisin kantaa- jopa ylpeydellä, Higg

ps. Minusta jos etsitään vaihtoehtodistroa Vistalle, niin Ubuntu rupeaa olemaan jo se tylsä vaikkakin toimiva vaihtoehto. Arch- Linux tai joku Bsd- viritys ilman KDE:tä (imho) olisi oikeasti jo jotakin.

18
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu-paitoja
« : 14.09.08 - klo:21.24 »
Hiukan Offtopic, mutta väsäilin itselleni aikoinaan paitaa, jossa oli tämä kuva, mutta projekti jäi kesken. Kuvaa saa vapaasti käyttää mikäli joku haluaa itselleen paitaa väsätä.

Minkä takia Vistan sekoitat Ubuntuun? En pidä, Higg

19
Minulla ei kyllä ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Varsinkaan vakauden suhteen. Toiset raudat pelaa ja toiset ei niin hyvin..   :-[

Sanotaan että kenellä onni on se onnen kätkekööt! Mutta:

1. Läppärissä Ubuntu porskuttaa kybällä!
2. Pöytäkoneessa Zenwalk nopea! ja varma!
3. Pöytäkoneessa XP toimii suht nopesti, vaikka nuoriso rääkkää sitä käymällä missä milloinkin  ja imuroimalla milloin mitäkin...
4. Pöytäkoneessa Vistakin toimii, joskus pienen kovorutinan saattelemana (näin kylläkin harvoin) mutta kuitenkin.

Voi tätä iloa, Higg20
Yleistä keskustelua / Vs: Cern - LHC
« : 10.09.08 - klo:23.12 »
Löytyykö Higgsin hiukkanen?

Higg löytyi, hiukkanen vielä hukassa, terv Higg

Sivuja: [1] 2 3 ... 25