Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JTap

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Ihan hyvä muistutushan tämä on siitä, että vika voi olla niinkin yksinkertainen kuin huono kaapeli. Joskus tietsikkani ei edes postannut ja lopulta vika paljastui huonoksi sata-kaapeliksi. No ni, blaablaablaata tuli taas...

2
Pelit / Vs: EVE Online
« : 21.02.13 - klo:17.50 »
Sain tällä toimimaan.
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=1529748

Peli kaatuilee aluksi, mutta toimii kaatuilun jälkeen ihan ok. Ongelmia on stationille pääsy ensi kertaa kirjautuessa, siihen auttaa esc ja asetuksista täppä pois "Load Station Environment". Sen voi laittaa halutessaan takaisin päälle myöhemmin.

3
Sorry, ajattelin, että muu ratkaisu ei kiinnostaisi joten en ehdottanut:

EMU 0202 USB - toimii heittämällä 10.10:ssä, suoraan myös videoilla. Äänenlaatu - no se on EMUn laatu. Sama laite toimi jo 9.04:ssa, mutten jaksanut silloin säätää sitä videoille, koska ei toiminut suoraan ja pääasiassa tarvitsen sitä MP3:lle. Hinta noin 100 eur (esim. Thomann Saksassa).

Jep. Mulla on tuo 0202 ja toimii tosiaan heittämällä, vanhassa koneessa (epoxin joku emo) piti tosin vaihtaa integroidun biossäädöstä "auto" "disable:ksi". Eli ei suostunut pihahtamaan mikäli integroitua ei ollut otettu pois käytöstä.

4
Multimedia ja grafiikka / Vs: Mythtv ja EPG kieliongelmat
« : 16.12.10 - klo:11.15 »
Muutin kieleksi 'suomi' ohjelmaoppaaseen kaikkiin kohtiin ja sen jälkeen ei ole ruotsia näkynyt.

5
Multimedia ja grafiikka / Vs: xmltv ja uusi telkku.com
« : 10.12.10 - klo:18.53 »
Mulla tulee dataa 1.61 versiolla mutta kaikki ohjelmat siirtyneet 2 tuntia aikaisemmaksi eli Kymmenen Uutiset alkaa EPG:n mukaan klo 20. Miten saan tuon fixattua?  ???

Timezone + 2 h ??

6
Vähän samantyylistä vikaa tässä 9.10:ssä myös meikäläisellä. Odotetaan seuraavaa versiota ja toivotaan ettei tartte olla winukan varassa kun pelataan et:tä

7
Yleistä keskustelua / Vs: MS taklasi miniläppärit?
« : 04.01.10 - klo:13.54 »
Erään uutisen mukaan M$ antaa  XP:n OEM:n valmistajille 10 US $:n hinnalla - tietysti jotta Linuxia ei käytettäisi. Kun käy kaupoissa ja verkkokaupoissa katsomassa, niin ei ainakaan enää löydy yhtään konetta, jonka saisi ostaa ilman Windowsia.

En ole lakimies, mutta eikö tästä pitäisi EU:n kerätä alkajaisiksi miljardia euroa joltakin taholta sakkoina? Ainakin kaksi asiaa tulee mieleen, joita mielestäni näissä tapauksissa rikotaan:

- polkumyynti (kielletty missä hyvänsä markkinataloudessa, jopa Suomessa)
- kytkykauppa (koneen pakkomyynti Windowsilla)

Eli toisinsanoen XP:tä ei pitäisi saada myydä keinotekoisen halvalla joillakin segmenteillä ihan vain tarkoituksena ajaa kilpailua pois. Tietokone pitäisi olla mahdollista ostaa ilman käyttöjärjestelmää halvemmalla kuin sen kanssa - tämähän tarkoittaisi luokkaa 100-300 euroa halvemmalla (verrattuna normaalihintoihin).

Mielestäni tämä MediaPlayer puuhastelu oli naurettavan pientä näihin rikkeisiin nähden ... just IMHO.


Koska antavat lähellä todellista arvoa eli kympillä niin polkumyyntisyytös ei päde. Kytkykauppa taas koskee tuotteita jotka eivät kuulu yhteen eli vaikka tietokone ja makkarapaketti.

8
Oli vastaava ongelma ja haeskelun ja erinäisten omien säätöyritysten jälkeen aloin käyttää vlc:tä jos tarvitsen jostain syystä tekstitystä. Internal playerin säätöön en löytänyt käytännössä minkäänlaista toimivaa ohjetta tekstityksen osalta. Oletussoittimen voi myös vaihtaa mplayeriin internalplayerista mutta tuli jotain outoa ongelmaa jota en nyt muista.

9
Olen kuullut että win 7 ei jyrää grubia. Miten lie on.
Varmaankin jyrää, koska Microsoft ei taida juuri muuttaa tapojaan ja sitä paitsi ei kai se osaa lisätä itseään GRUBiinkaan.

Jyrää se, mutta laittoi kuitenkin ubuntun käynnistysvaihtoehtoihin eli parannusta xp-ajoista jolloin grub jyrättiin mistään välittämättä. Näin ultimate-versio, en tiedä miten nämä muut versiot asentuvat.

10
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: ATI ongelmia
« : 01.12.09 - klo:11.33 »
Atin suljetut ajurit pitää poistaa kernel-päivitystä ennen mieluusti ja varsinkin ennen versiopäivitysta ja asentaa sitten uudestaan, näin on ollut ties kuinka kauan. Itse käytän uusinta ajuria amd:n sivulta ja ohjeen mukainen poisto on riittänyt, ei ole tarvinnut puukotella xorg.confia.

11
Yks mitä vois kokeilla, ainakin itse kokeilisin, on vaihtaa ext4 ext3:een asennuksessa, oli kai siinä optio sille vai oliko??

12
Värkkäsin Karmicissa näkymään kaffeine-pluginilla areenan, en muista ulkoa tarkemmin enkä ole oikealla koneella jotta voisin tarkistaa. Vinkiksi vaan siis tarkoitettu.

13
Ubuntu tietokoneissa / Vs: miten flashit taas toimimaan?
« : 12.11.09 - klo:22.28 »
mulla tuo flashplugin-installer asennus ei toiminut, aiheutti järkyttävää lagia flashvideoissa, asensin adobe-flashpluginin tilalle ja toimii huomattavasti paremmin jopa tässä mythbuntumopokoneessa, samoin hardware acceleration pois päältä flashin asetuksista jos on surkea näytönohjain kuten mulla (ati 9200se). Ihan vaan vinkiksi jos joku kokee vastaavaa ongelmaa.

14
Omituista että on se fstab olemassa. Omituista siksi että kun katsoin /etc/ kansioon niin sitä ei ollut ja kun etsiskelin tietoa ext4-levyn mounttaamisesta ja siihen liittyvistä optionseista niin sitten se löytyikin  ??? komentorivin kautta. Epäilin jo itseäni mutta muutkin väittää ettei sitä ole ja siis löytyi kuitenkin, weird man... :o

15
En saa toimimaan missään muodossa komentoa: sudo vol_id /dev/hdb1 |grep UUID= . Valittaa vain sudo: vol_id: command not found. Ehdotuksia? Keinoa saada pois pikakuvakkeet mountatuihin asemiin työpöydältä...

se ei ole enää vol_id vaan blkid, esim:

Koodia: [Valitse]
sudo blkid /dev/sda1

16
mihin aikaan laitoit biosin kellon? Mulla se käy UTC-aikaa ja mythbuntu paikallista aikaa. Vika lienee siinä koska aiemmin (oletan) on nauhoituksesi toimineet ajallaan.

17
mythtv toimii niin monella kuin koneeseen saat mahtumaan

18
Mä poistaisin nuo turhat swapit ja parin gigan ext3-osiot ja yhdistäisin mintin osioon mut pikamietinnällä ne on ton swapin jälkeen ja en muista että miten saa yhdistettyä osioita jotka ei ole vierekkäin, ei kai mitenkään joten niistä saa oman pienen osion.
Jos haluat xp:ltä tilaa niin ota varmuuskopiot ensin jos et tiedä mitä ja miten teet.

19
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Automaattinen NTFS-mounttaus
« : 17.09.09 - klo:19.50 »
En ymmärrä, miksi näinkin yksinkertainen toimenpide on pitänyt tehdä näin  vaikeaksi. Kyllä automounttaamisen pitäisi olla aseman ominaisuuksissa täppä ruutuun menetelmällä.

Kaiken voi tehdä vaikeasti kirjoittamalla itse fstabiin tai helposti käyttämällä ntfs-configia joka löytyy repoista.

20
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 11.09.09 - klo:10.56 »
Listalta löytyy Andorraa ja muita high-tech-maita, oliskohan listalla jos köyhilläkin olis nettiyhteydet kuten suomessa

Sivuja: [1] 2 3 ... 14