Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - audi

Sivuja: 1 ... 55 56 [57]
1121
Yleistä keskustelua / Re: Gnome vai KDE
« : 23.05.06 - klo:18.14 »
Lainaus
Ja minä kun ihmettelin että mihin ihmeeseen niitä 4 GHz:n prossuja kukaan tarvitsee  ;)
On kieltämättä aika vaikuttavan näköisiä kikkoja saatu aikaiseksi, mutta niiden hyödyllisyyttä voidaan miettiä. Paitsi että onhan se kiva näyttää Windowsia käyttäville kavereille ja kysyä että mistäs siinä Windowsissa saa tällaisen efektin päälle  ;D

Mikko

Teemat, ulkonäkö eivät ole varmaankaan kaikille tärkeitä, mutta on kiva säätää kone mieleisekseen, kunnes on aika ostaa uusi kone. Noia, aqua, läpinäkyvyys ovat helppo vaihtaa/ säätää. Windowsissa kun tekisin saman olisin taitava, todennäköisesti sekoittaisin koneen. No, nyt loppui kehuminen. Muista käyttöön liittyvistä asioista en osaa sanoa.

Kiitos neuvoista liittyen Skypeen. Täytyy kokeilla. Ehkä sekoitan sitä ennen koneen päivittämällä Dapperiin. Sitten sanon: Winni$$ä kaikki toimii... ;)


1122
Yleistä keskustelua / Re: Gnome vai KDE
« : 23.05.06 - klo:11.14 »
Lainaus
Ota PLF-pakettivarasto käyttöön: http://fi.wikibooks.org/wiki/Ubuntu_tutuksi:J%C3%A4rjestelm%C3%A4n_hallinta#Lis.C3.A4.C3.A4_ohjelmavarastoja_k.C3.A4ytt.C3.B6.C3.B6n
ja asenna paketti skype

Skype-ongelma ei ehkä kuulu tähän ketjuun, tämän voi siirtää, jos sotkee. PLF-pakettivarasto on käytössä. Asensin Skypen, en saanut ääniä kuulumaan. Testisoitto toimi satunnaisesti. Ehkä ääniasetuksissa on jotain väärin, alsa? tms.

1123
Yleistä keskustelua / Re: Gnome vai KDE
« : 23.05.06 - klo:00.27 »
Kokeilin ensin Kubuntua, asensin muutaman kerran. Parempi kuin windows: päivitys, vakaus ja turvallisuus. Kokeilin sitten Ubuntua, joka on hieman eri näköinen ja mielestäni helpommin muokattava.

Komentoriviä en osaa vielä (jos koskaan?) käyttää.  ??? Katson ohjeita, kopioin käskyt. Jos ei toimi niin ihmettelen vähän aikaa. Nyt kirjoittelen kylläkin windowsin puolelta.  :-[

Windows jää vähemmälle kunhan saan Skypen toimimaan. Ratkaisu: opettelen itse tai kysyn eräältä gurulta.

1124
Ubuntu tietokoneissa / Re: En saa asennettua
« : 23.05.06 - klo:00.10 »
Laitan sen levyn sisään ja käynnistän koneen uudelleen, mutta kun se avaa windowsin siihen ei tule mitään ubuntun asennus juttua ja se käynnistyy tavallisesti. Missä se vika oikein voisi olla?

Myöhästyin. Bios-asetuksista johtuu.

Sivuja: 1 ... 55 56 [57]