Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Speedy G

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
41
Laitealue / Vs: Ubuntu hajotti monitorini!?
« : 08.01.08 - klo:13.58 »
Nykymonitoreissa on jo suoja joka estää niiden viottumisen väärillä hezzeillä. Silloin kun noita monitoreja pistettiin Pascal-koodilla hajalle sitä ei ollut.
Se rätinä tuli viallisesta kuvaputkesta. Todennäköisesti. Siellä kun on "pieni" jännite. Sen verran vain voltteja että tupakka varmaan syttyisi pelkällä hyppykipinällä. Ja myös aikamoinen paine sisällä.
Tiedätko muuten miksi pitäisi käyttää maadoitettua pistorasiaa ? Ja hyvä että teillä on ne. Kun en teinnyt missä asut ja maatoittamaton on usein valitettavasti se ainoa vaihtoehto.
Onnekis en tiedä mitään, kuhan vain kirjoittelen. Ekan tietokoneenikin näin vasta 26 vuotiaana  ;D

42
Laitealue / Vs: Ubuntu hajotti monitorini!?
« : 07.01.08 - klo:11.49 »
Se että käyttöjärjestelmä rikkoo monitorin, heh.
Ei pidä paikkaansa. Se su monitoris on ollut jo valmiiksi rikki, ja nyt vain päivät tuli täyteen ja monitori halusi jo lepoon ongelmajäteen joukkoon. EI johdu käyttiksestä.
Joskus 10 vuotta sitten hajosi CRT näyttö alle minuutissa, käytetyt jopa nopeastikkin, mutta se perustuu näyttötilan vaihtoon ohjelmallisesti niin vauhdilla että näyttö ei pysy mukana siinä enää, ja valitsee helpomman tien, muuttaa ongelmajätteen joukkoon.
Ja noi rätinät viittaa venäläiseen hyppysähköö, eli jossain pikkaisen sähkö hyppinyt. Toinen syy rätinöihin on että kuvaputki tuli tiensä päähän.
Vielä melkein väittäisin että monitorisi on ollut maadoittamattomassa pistorasiassa  ???

43
M$ on aina alaspäin yhteensopiva, väittävät. *repee totaalisesti*
Mä huomasin jo kauan sitten et Office 95:n jälkeinen versio ei pysatynyt avaamaan Ofiice95:llä tehtyjä exel-taulukoita. Ja laitoin koneeseen Star Officen ni johan homma toimi   ;D
Sillonen koulu o täysin M$ paikka, ja oli pikkasen keskustuelua siitä mikä toimii ja mikä ei. Ja miten sen pitäis toimia. Jos ´joku tietäis millanen oon suustani välillä ni saattas olla et ko. henkilö ois halunnu olla kärpäsenä katossa.  ::)

44
Samaa oon usein kironnu. Tosin eihän insinööri pysty ajattelemaan asiaa niin pitkälle, kuin käyttäjäystävällisyys.
Yksi on se hiiren sijoittelu. Muuta paikkaa sillä ei järkevästi ole. Kaikki kun eivät käytä lisähiirtä.
IBM:n tappihiiri kyllä pikkaisen toisin sijoitettuna ja hiiren näppäimet alareunaan oisi ehkä toimiva keksintö. Ylettyisi pitkäsorminen kitaristikin jopa funtionäppäimille ranteet pöydällä.  ;D
Ja se läppärin kirjoitusasento on aika huono. kun ranteet on väärässä asennossa.
Näyttöongelmaan voisi miettiä ulkoista littunäyttöä kokoluokassa 20 - 22"  ::)

45
1. Formatoi se tikku.
2. Tee scrpti joka alkaa kirjoittaa tikkua täyteen jotain mössöä missä ei ole järkeä.
3. Toista kohdat 1 ja 2 10 kertaa.

Windows-puolella on sofa nimeltä Disk Kill joka tekee tuota automaattisesti. Ja eiköhän sen joku osais koodata Linuxiinkin. (On varmaan jo tehty, mutta en tiedä nimeä.)

Varmin tapa tuhota tiedostot on ylikirjoittaa ne riittävän monta kertaa. Eli aikaa palaa joku tunti jos on iso levy kyseessä. Palautusohjelmat pystyvät uskomattomiin suorituksiin. Nimim. kokemusta.

46
Yleistä keskustelua / Vs: Verkkokaupan 100€ kone
« : 01.01.08 - klo:14.23 »
Mäkin tilasin tommosen. Kelpo kakkoskone varmaan. Ubuntua en siihen asenna, mutta Linuxin kumminkin :)

Juuso .. eiks viesti tullu perille ?
Mul o noita PC133 256Mt kampoja kai kourallinen.
Onko vielä myynnissä? Hinta?

Pari olis viel. 15€ kappale

47
Pura näppis ja putsaa se. Ota myös kirrjaimet irti ja pese ne. Kuivaa ja kokoa.
Mutta älä pese elektronikkaa joka on näppiksen sisällä.

48
Yleistä keskustelua / Vs: Hyvää Uutta Vuotta 2008
« : 01.01.08 - klo:14.18 »
Tuokoon uusi vuosi tullessaa rakkautta, onnea ja menestystä ja .........


! Nuppi turvoksiin, raketit taivaalle ja nukkumaan !

Hyvää uutta vuotta 2008  ;D

49
noonas. Kotelon edestä katsoen vasen kylki auki. ja siellä se emo pullistelee. Malli on yleensä PCI-väylien välissä merkitty.
Laitappa tieto niin eiköhän se BIOS aukene mitä ja mistä.
Tai toinen, koneen käynnistyessä katso vasemmasta yläkulmasta BIOS:n merkki. Ton ikäsessä on jo USB-tuki täydellistä. Eli on se Legacy siellä.

50
Itsellä vanhempi Logitech Cordless Keyboard ja MX900 hiiri. Molemmat kanssa toimiibluethootilla ja ihan ongelmitta. BIOS ajalta ennen käpysotaa.
En tiedä onko sinun bluethoot-vastaanotin miten kytketty tietokoneeseen. Itellä USB ja näppis menee PS/2 porttiin. Emona joku MSI KT3 tai 7 lankku. En muista emoa tarkkaan muutakuin että se on MSI. (muita ei edes talosta löydy).
Kytke kaikki USB-laitteet päälle BIOS-asetuksista. USB-Legacy ja sellaiset. Sekä USB-keyboard.

51
Mikko Montosen kirja Juice. Kertoo Juice Leskisen elämästä. Ja siksi myös mmeilenkiintoinen että olen itse elänyt ajan josta kerrotaan.  ;D

52
"asiantuntemus" mallia gigantti. Ostin USB-väyläisen digitv:n .. A-link. Eipä meinannut toimia. No eiku taka, myytiin lisäantenni jolla "varmasti näkyy" , ja kokeileen. Eipä näkynyt. Seuraavana antenivahvistin. Ja tulos sama. Digiboxiakin meinasitvat tyrkyttää, muuta en huolinut. Ja sitten taas lisää kaikkea krääsää, eipä niilläkään näkynyt.
Eipä ees tullu itelle mieleen et täs talos on peltiä seinissä, joten ei se antenni toimi sisällä. Ongelman oikea ratkaisu oli jatkojohto USB-johtton ja antenni ikkunan pieleen ulos. Mutta "on se vaan tyhmää ostaa gigantista" antoi raha ylimääräisestä rojusta takasin vasta pitkän tappelun jälkeen. Ei kuulemma voi toimia niin kuten sen itse ratkaisin. *sensuroitu mileipide gigantista*
Ja hinnat on myymäläkohtaisia, eli se mitä on netissä ei pidä paikkaansa liikkeessä. Nimim kokemusta Ratti-poljinyhdiselmästä.
Pölyimureiden kanssa ne varmaan on kuin Hedengrenin entiset kiertävät imurikauppiaat. Kovaan híntaan imuri jonka saat halvemmalla pikkaisen eri merkillä muualta  ;D
Ai niin .. prosessori ymmärtää kaikki 4 käskyä loppupelissä. Ei se mokoma tajuu käskukannasta mitään. Se käskykanta kun käännettään vielä viimetipassa.  :D

53
Pelit / Vs: Piristystä päivään
« : 21.12.07 - klo:17.20 »

Vaihtoehtoisena strategiana on löytää jostain peili, joka tekee komeammaksi.  ;)

Vaihtoehto et tulee komeemmaks on kylmä kahvi. Tosin sitä määrää minkä ainakin minä tarviin, ei vatsa kestä. Ja ei kai se kahvikaan ihmeisiin pysty  ;D

54
Laitealue / Vs: Bluetooth hiiristä
« : 21.12.07 - klo:17.15 »
Itellä MX900 hiiri ja Cordless Elite Keyboard toimi heittämällä .. ja molemmissa  :D

55
Yleistä keskustelua / Vs: Joulupatakeräys 2007
« : 21.12.07 - klo:10.29 »
Suorittanut Foorumivelvollisuutensa vähäosaisten hyväksi.
Toivottavasta haastetut tulee mukaan  :D

56
Vanha kunnon rautakauppameininki on siirtyny valitettavasti näihin romuvarastoihin, musta pörssi gigantti (jonak tilinauhassa lukee, on se vaan tyhmää maksaa mitään) jne.
Littunäytöt tuli sen takii että nämä "asiantuntijat" erottaisivat tietokoneen näytön mikroaaltouunista. Nykyään on ongelma ettei eroteta taulutv:tä ja tietokoneen näyttöä.
Niis on kiva käydä välillä vähän kyselemässä. Esim. monta käskyä jonkun määätyn myynnissä olevan tietokoneen prosessori ymmärtää. Ja nimen omaan prosessori. Vastauksen saatte ite kaivaa mut tulette määrässä yllättymään. Ja nyt en tarkoita käskykantaa vaan sitä minkä prosessori ymmärtää suorittaessaan jotain tehtävää  ;D
Ja kaikki muu ttämmöset on kans ihan kivoja. Tosin se toimii vasta kun on jahdannut tunnin sitä myyjää joka pakeni samalla kun kaupan ovi aukesi  ???

57
Pelit / Vs: Pelien hakkerointi
« : 21.12.07 - klo:10.07 »
Hexaeditorillahan noita joskus on tullu "korjailtuu"  ;D

58
Tai sitten C-asemana, Windowshan pyrkii oletuksena asentumaan levyllä jo olevien tiedostojen päälle. ;)
Windows ei kirjoita kuin sille asemalle mille se asennetaan. Ja se EI ylikorjoita koko levyä, jos et sitä osiointi kohdassa käske osioimeen levyä uudestaan. Silloinkin voi valita partition mikä poistetaan.
Itsella windows E: asemalla  ;D

59
Absoluuttinen sävelkorva ajaa noitten härpäkeitten ohi. Ja voi ohimennessään virittää ne katusoittajien epävireiset kitarat samalla.
 ;D

60
Yleistä keskustelua / Vs: Toivota hyvää joulua!
« : 18.12.07 - klo:22.03 »
Vaari kans perheineen toivottelee rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta  :-*

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11