Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Risto H. Kurppa

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 174
81
Yleistä keskustelua / Apple iPad
« : 28.01.10 - klo:17.34 »

82
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Uusia moderaattoreita?
« : 27.01.10 - klo:16.41 »
Kun tiimejä aikanaan rakenneltiin, kytkettiin moderaattoreiden ja tukitiimin toimintaa yhteen, kts http://wiki.ubuntu-fi.org/Tukitiimi
Valitettavasti tiimin toiminta tukipalveluiden kehittämisen osalta ei ole ottanut hyvää vauhtia alleen.

Niinpä itse toivoisin että haettaisiin ensisijaisesti forumin kehittämisestä kiinnostuneita ihmisiä toimimaan tukitiimiin, miettimään tukea ja forumin tilannetta kokonaisvaltaisesti: Onko meillä tarvetta lisämoderaattoreille? Voisiko moderaattoreiden toimintaa jotenkin tehostaa? Voisiko forumin aluejakoa kehittää entistä paremmaksi? Miten ohjeistaa aloittelevia forumin jäseniä? Miten IRC-tuki toimii, mitkä ovat sen suurimmat ongelmat, voidaanko niihin jotenkin vaikuttaa? Onko jollain forumin alueella erityisiä puutteita tuen osalta, mille alueelle kaivattaisiin kiinnostuneita henkilöitä a) vastaamaan kysymyksiin b) siirtelemään väärille alueille eksyneitä viestejä.

Ehkäpä tukitiimin tilannetta voisi käsitellä tarkemmin 2vko päästä yhteisön kokouksessa.

r

83
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Vuoden foorumilainen
« : 14.12.09 - klo:09.28 »

84

85
Ideana ihan kannatettava maar!

Lisää ideoita:
- Ubuntu member -status
- Kansainvälisen yhteisön osat ja toimintaan osallistuminen
- Ubuntun asentaminen
-..


r

86
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu Fanart
« : 28.11.09 - klo:10.06 »
Hieno on mutta aivan liian iso allekirjoituksiin.

T: Allekirjoitukset eivät näy

Mutta itse kuitenkin käytät allekirjoitusta toivoen että muut sen näkisivät :)

r

87
Yleistä keskustelua / Vs: OSX vs. Linux
« : 18.11.09 - klo:00.25 »
Muistutuksena tahan valiin etta jos pysytaan asioissa eika arvioida toisia kayttajia, luultavasti vahemman vakea loukkaantuu. Eli pidetaan keskustelu asiallisena, eikos joo?


r

88
Turion 64 X2 -lappari johon laitettiin Kubuntu 9.10, 64-bit.

Jalleen Backports, partners ja medibuntu kayttoon

Koodia: [Valitse]
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install wajig yakuake
wajig install plasma-desktopthemes-artwork kdeplasma-addons plasma-wallpapers-addons htop supertuxkart extremetuxracer supertux kdegames palapeli kubuntu-restricted-extras build-essential openssh-server kphotoalbum skype googleearth scribus gimp inkscape language-pack-kde-fi language-support-fi x11vnc marble kaffeine firefox webkitkde subversion git-core

89
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Ei toimi.
« : 14.11.09 - klo:01.50 »
jp1: asiallista kayttaytymista kiitos. Jos ei ole mitaan rakentavaa sanottavaa, jata mieluummin sanomatta.

Kiitos

rhkfin/yllapito

90
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu Fanart
« : 13.11.09 - klo:21.51 »
Jarzka: vau, hienoja :) Voisit tehdä lisääkin, jonkun Ubuntu Suomi -taustakuvan esim :)

r

91
jepujep, laitoin PandaKarhulle maininnan asiallisesta käytöksestä, tämän jälkeen hän ilmeisesti kirjoitteli tuon viestinsä ja nosti omatoimisesti kytkintä eli poisti tunnuksensa. Kiitos & näkemiin :)

r

92
Tuli kirja vastaan joku aika sitten kurssikirjana, ihan ok teos :)

r

93
jep, tänään tuli 1kpl Kubuntu-levyjä Canonicalilta :) (ehkä ei kandeis tommosia yksittäisiä tilailla, turhaan tulee vaan kuluja Canonicalille..)

r

94
Tässä muutama viilaus vielä:

1, 2, 4 ja 5 tehty. Kalenterimerkinnät näkyvät siinä järjestyksessä kuin ne on kalenteriin lisätty (viilata voi tallentamalla järjestyksessä tuoreita tapahtumia uudelleen). Edelleen kelpaisi jokin vapaa ja toimiva vaihtoehto Google Calendarille, mutta sitä käytettäessä toimii tuolla tavalla.

Jee, kiitos.

Hassu tuo kalenterijuttu.. Joku vaihtoehto olisi kätsy mutta eipä taida hirveästi muita vakavasti otettavia, helposti käyttöönotettavia olla kuin tuo google.. :/

r

95
Ottakaas hei tähän ketjuun vastanneet pieni tempaus, vaikka ensi lauantaina, ja päivittäkää tämä sivu kuosiin:
http://linux.fi/index.php/Pelit

Mukaan vähän ruutukaappauksia, ehkä lyhyitä esittelyitä..?

r

96
Ui, noi 9.04 -levyt on hienoja, vau!

Eikä 9.10:ssäkään pahasti valittamista.

En virallista levytilausta vielä tee, jossain miitissä voin pienen nipun (kubuntun) levyjä huolia mutta ei mikään hoppu tässä vielä..

r

97
Hyvältä näyttä sivu!

Tässä muutama viilaus vielä:
1) Scribus-yhteisöstä tuli pyyntö että Scribusin logoa ei käytettäisi blogin ikonina (vaikka vapaa onkin). Perusteltu pyyntö, mielestäni siihen voisi vaihtaa jonkin muun
2) Olisko mahdollista saada screenshot-thumbnail tuohon 'mikä ubuntu on' -kohtaan ja siitä linkki kuvia&videoita -sivulle?
3) Etusivun kalenterihässäkkä mainostaa mm. OpenMindia, SELinux-teemailtaa, Finhackia sekä mennyttä Ubuntu-fi -kokousta...? Saisko sen näyttämään vaan tulevia juttuja..
4) Tuossa 'hanki ubuntu' -kohdassa teksti 'mitä uutta' pitäisi varmaan olla omana rivinään, nyt on suoraan ton 'ubuntu 9.10 julkaistu..' -rivin perässä..
5) Blogin 'muita kirjoituksia' voisi olla boldattuna

Ei minulla muuta, komea sivuhan tuo on!!!

r

98
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Sinustako Ubuntu Member?
« : 02.11.09 - klo:23.29 »
Levyistä:
Kait niitä jaetaan lähinnä, jotta olisi antaa eteenpäin uskottavan näköistä tavaraa, ei kotipolttoista. Ja koska tilausmäärät lienevät kasvaneet aika roimasti, jonkinlainen rajaus on pakko ollut tehdä -> ehkä ajatus on ollut että memberit ovat helposti 'validoitavissa' oleva ryhmä, joka luultavasti myös ymmärtää käyttää levyjä tolkusti eli antaa eteenpäin.

CoC:sta (joka uusittiin äsken, versio 1.1 täällä: http://bazaar.launchpad.net/~mako/ubuntu-codeofconduct/proposed-revision/annotate/head%3A/CodeOfConduct.txt )

"This Code of Conduct covers our behaviour as members of the Ubuntu Community, in any forum, mailing list, wiki, web site, IRC channel, install-fest, public meeting or private correspondence. Ubuntu governance bodies are ultimately accountable to the Ubuntu Community Council and will arbitrate in any dispute over the conduct of a member of the community."

Eli ei, ei CoC:n allekirjoittaminen suoranaista hyötyä anna, mutta asettaa ja määrittää tietyt pelisäännöt millä täällä pelataan ja mihin voidaan vedota esim. erimielisyyksissä, tai siis kun joku lähtee käyttäytymään typerästi.

Johtoasemassa oleville on lisäksi kirjoitettu leadership CoC: http://www.ubuntu.com/community/leadership-conduct - hyviä huomioita mielestäni..


r

99
Tällä kertaa työn alla on pöytäkone johon dualboot eli XP Pro ja Kubuntu 9.10

Backports ja partners -repot käyttöön /etc/apt/sources.lististä, medibuntu käyttöön: https://help.ubuntu.com/community/Medibuntu

Koodia: [Valitse]
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install wajig yakuake
wajig install plasma-desktopthemes-artwork kdeplasma-addons plasma-wallpapers-addons htop gcompris supertuxkart extremetuxracer supertux kdegames palapeli kubuntu-restricted-extras build-essential openssh-server kphotoalbum skype googleearth scribus gimp inkscape language-pack-kde-fi language-support-fi x11vnc marble

100
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Sinustako Ubuntu Member?
« : 30.10.09 - klo:23.33 »
uutena 'porkkanana' jäsenyyteen on tullut oikeus tilata ilmaiseksi ubuntu -levy shipit.ubuntu.comista - enää niitä ei saa rajattomasti kuka vain, pelkästään LoCo -teamit ja memberit.

r

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 174