Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Macrotus

Sivuja: [1]
1
No, ei niitä voi rikkoa kukaan muu kuin minä, kun yksin kehitän projektiani.

Tututustun nettimateriaaliin noista versionhallintasysteemeistä, ja katotaan mitä teen. Harvemmin tulee kumminkaan tehtyä mitään, mitä en osaisi korjata, sen verran hyvät taidot kumminkin.

Oon asentanut kumminkin serverilleni VisualSVN:n, ja kitan siihen ottaa yhteyttä tällä Ubuntullani. Protokollana https, porttina 8443 ja tunnukset oikein -> ei toimi.

Lainaus
org.tigris.subversion.javahl.ClientException: connection refused by the server
OPTIONS request failed on '/'

What's the problem?

2
Onhan tuollainen varmuuskopiointikin tietynlaista versionhallintaa. Ja kyllä, olen kuullut GIT:stä ja SVN:stä, ei ole vain tullut käytetyksi mielestäni liian vaikeakäyttöisen käyttöliittymän takia. Se olisi kiva kun toimisi kätevästi Netbeansin kanssa, ainakin noita voi käyttää sen kanssa. Sekin vain on vaikuttanut vähän tyhmältä.

3
Moro

Todella ärsyttävä, huolestuttava ja ongelmia aiheuttava ongelma: Tallentaessa Netbeansillä projektin muokkaushistoria tuhoutuu. CTRL + Z tai + Y ei enään toimi, vanhaa versiota ei saa takaisin. Olen menettänyt paljon tavaraa, kun olen testannut projektia with ja without jotain pätkää. Onko tuohon jotain konstia?

4
Todella kattava kuvaus virheestä. Miten ne levähtävät? Miten olet koodisi kasannut? Saisiko sivustolle linkkiä tai lähdekoodia testattavaksi?

Se ei ole niiden divejen syy, vaan IE eroaa muista CSS:n suhteen: Niitä käsitellään eri tavalla, Microsoftilla on omat käsityksensä koodin käsittelystä kuin W3C:n standardia noudattavilla tuottajilla.

5
Morjens

Versionhallintaan pitäis tutustua, en ole vain kiinnostunut tekemään sitä itse: Haluaisin järjestelmän automaattisesti luovan uuden kopion päivän päätteeksi.

Ajatus olisi se, että projektia kehitetään omassa hakemistossaan, ja aina keskiyön tietämissä kansion sisältö kopioitaisiin omaan kansioonsa backup-kansiossa päivämäärällä ja ajalla varustettuna. Mimmosia ohjelmia tästä löytyisi Windows Server 2008 R2:lle?

Oikeastaan mitkään kolmannen osapuolen ohjelmat eivät niinkään houkuta, paras toteutus olisi tehdä se batch-skripteillä. Minulla ei valitettavasti ole hajuakaan noista Microsoftin sekavista batch-räpellyksistä, Java ja PHP ovat paljon loogisempia ja kattavampia.

6
Ubuntu tietokoneissa / 10.04 LTS ja salasanat
« : 29.06.11 - klo:15.17 »
Terve

Asennusvaiheessa käskin Ubuntua kirjautumaan käyttäjälleni automaattisesti sisään. Ok! Mutta mites on näitten kanssa, kun aina ohjelmaa asentaessa tai avatessa verkkolevyä Ubuntu kysyy salasananipun tms. avaukseen salasanaa. Miten tätä saisi käytettyä niin, ettei joka kerta tarvitse syöttää salasanoja?

7
Laitealue / Vs: Päänäytön vaihtaminen
« : 29.06.11 - klo:15.12 »
Nähtävästi näytöt "kääntyivät" uudelleenkäynnistäessä.

8
Terve

Mini-PC:een (Asus EEE PC 1000HE) haluaisin asentaa Linuxin, mutta jostain syystä se ei asenna tikulta. Saan virheilmoituksen

Lainaus
Syslinux 4.04 EDD 2011-04-18 Copyright (C) 1994-2011 H. Peter Anvin et al
Unknown keyword in configuration file: gfxboot
vesamenu.c32: not a COM32R image
boot:

Joista kaksi viimeistä riviä toistuu jatkuvasti koneen sammutukseen asti. Ongelmasta on keskusteltu netissä paljon, mutta en ole saanut siihen ratkaisua. Asensin Linuxin tikulle tämän sivuston ohjeen mukaan. Jossain sanottiin, ettei tuo ohjelma olisi yhteensopiva 10.04 LTS:n syslinuxin kanssa. En sano mitään, en tiedä mikä on.

Ratkaisua? Koneessa ei ole DVD-asemaa eikä ulkoista löydy, joten ne kommentit voidaan jättää suosiolla ulos.

Bugiraportista löysin seuraavanlaisen pätkän.

Lainaus
This codepath is only ran if the Ubuntu version being burned differs from the version of Ubuntu on the box.

Tein tuon XP-koneesta.

9
Laitealue / Vs: Päänäytön vaihtaminen
« : 28.06.11 - klo:18.23 »
Kunnollinen järjestelmä osaa tehdä tuon ilman fyysisiä uudelleenasetteluja. Kokeilin vaihtaa johdot päikseen, nyt kumminkin hiiren liike menee väärin: Vasemman näytön oikeasta reunasta ei mene enään oikealle näytölle, vaan se pitää viedä sinne oikean käyttä. Kääntämällä näytöt päikseen Nvidian hallintaohjelmassa myös se ns. päänäyttö siirtyy.

10
Laitealue / Päänäytön vaihtaminen
« : 28.06.11 - klo:10.52 »
Terve

Ubuntu 10.04 LTS x32 pyörii koneella, näytönohjaimena NVidia GeForce 6600 GT ja draiverin versio on 195.36.24. Olen laittanut kaksi Fujitsun näyttöä TwinViewiin vierekkäin, ja nyt pitäisi saada tämä vasemmanpuoleinen ns. päänäytöksi, eli nuo ylä- ja alapalkit vasemmalle näytölle. Milläs mahtais onnistua?

Sivuja: [1]