Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oh1xe

Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19
341
Ennenkin näin on käynyt ja olenkin tallentanut näyttökonfausfileen talteen.
Vaan aika hankalaa, kun ei näe mitä tekisi...

Tilanne on siis tämä, jonka haluasin selvittää tälläkertaa ilman näytönohjain ja näyttörumbaa.
Koneessani on kaksi näyttöä DVI liittimissä, mutta kovalevyjen vaihtelun jälkeen päänäyttö  on pimeä, jossa sijaitsee valikkopalkit ja sovellusten käynnistykset. Kakkosnäytössä on vain kiva taustakuva.

-miten pitäis menetellä että saisi jotenkin valikot tuonne kakkosnäytölle, jolloin voisi näyttöasetukset taas palauttaa?
- saako jotenkin näytön ohjaus konffitiedoston lukittua ettei se enää itsestään muutu?

Nyt kun kokeilin toista kovalevyä, niin  alkuperaisellä levyllä ajoi hetken jotain levyntarkistusjuttua, jolloin ykkösnäyttö pimeni,


Höh, Vaihdoin (Dell WorkStation 670) Biossiin näyttöasetukset  PEG-> PCI niin nyt pelaa..
PCI = PCI video controller
PEG= PCI Express Graphics video controller

342
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Tämäkään kone ei sammu
« : 08.11.10 - klo:07.59 »


Eikö tosiaan sammu Ctrl+Alt+Del & Enterillä ??

343
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Tämäkään kone ei sammu
« : 07.11.10 - klo:22.33 »
Onhan se punainen "sammuta tietokone" nappi lisää paneeliin valikossa. Se harmaa sammutuspainike, joka on oletuksena, ei oikein ole pelannut muillakaan. Punainen nappi vaan tilalle niin alkaa pelata.

Nyt oli ilmestynyt tuo punainen namiska valikkoon. Aiemmin sitä ei ollut, mihin lie jäänyt sieltäkin. No nyt joka tapauksessa nappi on paneelissa ja ainakin äsken sammui kone niin kuin pitääkin.

Vahingossa olen sammutellut Ubuntua winukan yhdistelmällä Ctrl+Alt+Del ja Entteriä...
-sammuu aika sähäkkäästi  ::)

344
sorry ohjeeni - annoin ohjeen vanhan excel kokemuksen pohjalta ja excel toimii tässä kohtaa eri tavalla kuin OO-Calc (tulen kysymään uudessa ketjussa näistä OO/excel eroista)

eli tässä tapauksessa OOssa lienee helpointa toimia seuraavasti - siirrä/kopioi (= sama kuin ctrl c ja v) toiseen tauluun

ja sitten valitse kuva sekä tuplaklikkaa sitä ja klikkaa kerran jotta saat valittua kaavion (ei jotain sarjaa tms.) ja nyt pitäisi oikealla korvalla klikaten valita "tietoalueet" - ja nyt riittää kun vaihtaa taulukon nimen vastaamaan sitä kopioitua (ei tarvii enempää copy-pastailla)

t.Make


Juuri CTRL+C -> CTRL+V toiminnalla ei tietoalueet tule näkyviin lainkaan kopioidulle Sheetille.

Taulukko1 korvasta Siirrä/kopioi ("täppä" copy laatikossa) toimii kyllä. Tulee hienosti Taulukko1_2.
Vaan edelleen hakee datan taulukkoon Taukukko1:sestä . Kaaviota parikertaa napsamalla oikealla napilla pääsee "tietoalueet" osastolle.
Etsi/korvaa ei siellä toimi. Ongelman voi kiertää tekstimuokkaimella.

Ongelma2:
Pienellä esimerkkitaulukolla vaihtamalla tietoalueelle Sheet nimi oikeaksi kaikki toimii. Myös "Arvosarjat" välilehdellekin Sheet nimet vaihtuvat automaattisesti.
Vaan isommalla taulukolla kaikki "Arvosarjat" häviää jolloin taulukostakin lähtee kaikki pylväät...

========

Eli isolla taukukolla pitää tuo graaffinen osuu vaan napsutella tarkasti. Oma teema on vielä sellainen että valittu solu ei juurikaan erotu valitsemattomista. No tämä on hyvä "videopeli" Voi aina napsutella koko taulukon vuotta läpi ja kokeilla minne kuukautee pääsee ilman virheitä. Pari kertaa on mennyt jo koko vuosi, niin on tässä aikaa harjoitella taas vuoteen 2012 asti  ;)

Tuo MS "Exceli" kun on itselläni jo juurtunut taulukkolaskennan nimeksi tässä 20-vuoden käytön jälkeen.
Alankin käyttää Windowssin Excelista nimeä Wekseli, niin ei tule sekoitettua asioita tämä OpenOffise.org- Taulukkolaskennan kanssa.  8)

345
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Kotisivut pystyyn.
« : 21.10.10 - klo:08.41 »
Kun pari vuotta sitten tein edellisen kerran sivut niin oli käytössäni Windowssissa jokin kätevä Ftp-sovellus. Mikähän Ubuntussa?

Kaippa nämä löydän itsekin kun etsin, mutta auttaa kiireessä jos ehditte neuvoa :)

Nautilus (tai KDE-puolella Dolphin) on aivan järkyttävän ylivoimainen verrattuna kaikkiin "varsinaisiin ftp-ohjelmiin", jotka ovat käytettävyydeltään ihan puhdasta kuraa.

Siis nautilukseen osoitervi näkyviin ja siihen sitten ftp://käyttäjänimi@ftp.palvelimen.osoite

Nautilus osaa vastaavalla tavalla käpistellä myös ssh:ta eli sftp:tä, kun laittaa osoitteen alkuun ssh: tai sftp:

Filezillaa osaan käyttää eikä se minusta aivan kuraakaan ole, ja nettisivuni olen tehnyt tekstieditorilla mutta miten Nautiluksesta saa osoiterivin näkyviin? 15 minuutin etsiskelyn jälkeen en vielä löytänyt...
Tiedosto välilehdeltä löytyy "yhdistä palvelimeen" mutta sitäkään sen saanut toimimaan.

Mukava olisi kokeilla tätä Nautilisvaihtoehtoakin...

346
Siis koneesta ei hajonnut pelkkä Kubuntu-asennus, vaan molempien koneeseen asennettujen käyttöjärjestelmien käynnistys rikkoutui. Mitäs siis nyt, kun mikään ei enää toimi?

Itselle kävi samantapainen ongelma; -laitoin käynnistymättömän levyn orjaksi ja buuttasin varakovalevyllä. Näin pääsin viallisen levyn kotihakemistoon ja sain dokumentit kopioitua...

Backup. Aina mielessä  8)

347
ei tarvitse käyttää editorin etsi/korvaa toimintoa jos
- ensin valitsee oikealla korvalla alaläpän (taulukko 1) ja painaa valitse/korvaa
- sitten valitsee avautuvasta ikkunasta halutun taulukon (esim. taulukko 2) ja ruksaa copy-ruudun, sekä kuittaa OK (nyt kopioituu kaikki taulukosta 1 taulukkoonn 2)
- sitten vaan valitsee taulukon 2

t.Make

Tarkoititko oikean korvan alaläpällä liiteenä olevaa kuvaa ?
- "valitse/korvaa" ei löydy...

 

[ylläpito on poistanut liitteen]

348
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ubuntun buuttaus
« : 08.10.10 - klo:12.40 »
Jospa itse Ubuntu ei menekään jumiin, vaan pelkästään X-systeemi (graafinen osuus). Sen saat nurin ja pääset takaisin login-ruutuun, helpoiten:

Alt - SysReq - K

näppäimiä painamalla samalla kertaa. Muitakin tapoja tämän tekemiseen on jos tämä yksinkertaisin tapa ei toimi. Tämäkään ei pelasta avoimia tiedostoja, jotka jäävät tällöin tallettamatta, mutta on muutoin turvallinen tapa (paljon parempi kuin virtanappi).

 ;D Hyvä tietää tämäkin yhdeistelmä. Oma koneeni myös on alkanut oirella. Ensin ei pystynyt tallentamaan Kinolla tehtyä videoleikettä millään nimellä. Sitten ei enää Firefox millään käynnisty, kunnes lopulta jähmettyi kokonaan..  Buutauksen jälkeen tuli mustaa ruutua täynnä tekstiä ja lopuksi "Initramfs" kehoite. Seuraavana iltana taas toimii tunnin verran ?? Outoo..

-kun vaihdan kovalevyn, niin sillä toimii koko illan... Voisikohan uusi kovalevy oirella näin?

349
Eipä tuo tosiaankaan toimi. Näyttäisi että tuo sheet2:n kaavio on jonkinlainen "kuva". Se ei nimittäin ole linkitetty edes sheet1:n tietoihin.  Tuossa "Kaavion arvopisteiden muokkaus..." jutussa arvoja voi kyllä muutella, ja ne vaikuttavat sheet2:n kaavioon. Mutta sheet1:n C3:E5 alueen arvojen muuttaminen vaikuttaa vain sheet1:n kaavioon.
Miten olet tuon sheet2:n kopion tehnyt?

Kokeilin tuolla esimerkkitiedostollasi kopioida sheet1:n kaavion sheet2:een, ja hyvin toimii.
Tein siten että valitsin sheet1:n kaavion, ja Ctrl c. Sitten siirryin sheet2:een, valitsin solun ja Ctrl v.
Jos tuo esimerkkisi on tehty samalla tavalla, mutta ei toimi, niin vika lienee jossakin OpenOfficen asetuksessa.

Liitteenä muokkaamani versio

Ok. Ihan Ctrl+C ja Ctrl+V jutulla tein Sheet2:sen.
Ja tuo liitteesi toimii =) Tietoalueet tulee näkyviin. Siitä sitten jo voikin Editorin kautta kierrättämällä käyttää etsi/korvaa komentoa. Suoraan se ei mulla toimi... Nyt pitääkin Kokeilla vaikka vanhemmalla Linuksilla, kun sellainen kovalevy on varalla. Tai yrittää etsiä asetuksista jotain. Tällä Open Offisessa onneksi Helpit on helpompia kun MS:n puolella.

-suur kiitos avusta  :)

350
En onnistunut kaaviota luodessakaan löytämään täppää jolla olisin saanut toistettua kuvassasi olevan tilanteen. Ja sinulla ilmeisesti tuollainen tilanne syntyy kahdella eri koneella. Aluksi puhuit englanninkielisestä taulukkolaskimesta ja kuvissa on suomenkielinen.

En kyllä ymmärrä miten tuon voi saada aikaiseksi. Pystyvätkö muut toistamaan tuon?

Offtopic:
Olen käytellyt erilaisia taulukkolaskimia ja niissä kaavioita lähemmäs 20 vuotta, enkä muista tilannetta jossa kaavion tietoalueita ei olisi voinut muokata. Tosin eipä niitä silloin kivikaudella voinut copy/pasteatakaan ;D
OpenOfficeenkin siirryin 1.x versiosta alkaen. Ja siinä vaiheessa OpenOfficen kaaviot olivat muistaakseni vielä aika kökköjä toiminnoiltaan excelin vastaaviin verrattuna. Excelin nykyisten versioiden kaavioiden hienouksista ei ole käsitystä, sillä itselläni office97 jäi viimeiseksi.

Joo, kaksi konetta. Molemmissa 10.4. Tuossa ylempänä on testi.ods file.
Toimiiko siinä esimerkissä sheet2 taulukko?


351
Tein tuossa pari kokeilua, eikä ollut mitään ongelmia saada kopioidun kaavion tietoalueita näkyviin ja muokattua.

Eikö tämä tosiaan toimi?:
Ensin klikkaat kaavion päällä hiiren oikealla ja valitset "Muokkaa".
Sitten klikkaa uudelleen oikealla ja valitset "Tietoalueet...", niin pitäisi tulla sama dialogi kuin ylimmässä ja alimmassa kuvassa.

-eipä tule sellaista valikkoa ohjeen mukaan. (ks. 3.jpg)
-samoin kuin sheet1:llä find ei etsi arvosarjoista mitään.
-oiskohan nyt jokin ihme täppä meillä eripaikoissa?

Edit: Tässä vielä liitteenä esimerkkitaulukko. Sheet1:ssä pylväät muuttuu datan myötä, mutta Sheet2:sella ei.
Miten saisi toimimaan?

[ylläpito on poistanut liitteen]

352
Kohtaan "Search for" kirjoitetaan sheet1, ja kohtaan "Replace with" sheet2. Sitten klikataan painiketta "Replace All". Tätä tehdessä on luonnollisesti oltava avoinna sheet2, jossa virheelliset kaavat ovat.

Kiitos nopeasta vastauksesta: Intoa puhkuen kokeilinkin heti tässä englanninkielisessä kotikoneessa (Ubuntu 10.4). Tämähän tuntui ihan selvältä jutulta, kun editoreilla tuota on tullut aina harrastettua..

Search for: Sheet1  ...  vaan ei löytynyt yhtään vastaavuutta. Eli eipä etsi Chart:in arvoista mitään =(
Vaikea sitten käyttää replaceakaan.

============

Tässä liitteenä kuvat ongelmasta:
"taulukko.jpg" - kakkos sheetille kopioidusta kaaviosta en saa tietoalueita näkyviin.
2taulukko2.jpg" -etsittävää ei löydy tietoalueesta


[ylläpito on poistanut liitteen]

353
Olen tehnyt taulukkolaskentaan taulukon ja pylväskaavion taulukon datasta.
Taulukossa paljon soluja ja kaavio veikin pari tuntia ennen kuin toimi.
Pieni taulukko toimi automaattisesti; mutta isomman taulukon kanssa piti arvot pyöräyttää teksieditorin kautta etsi/korvaa toiminnolla, koska käsipelillä alkaa silmät seota..

Nyt haluaisin "kloonata" koko sheet1:sen sisällön  toiselle sheet2:selle.
Homma onnistuu copy/pastella, mutta ongelma onkin siinä että sheet1:sen arvot tulevatkin sheet2:sen pylväskaavioon.

Pystyykö jotenkin järkevästi kertomaan sheet2:sen pylväskaaviolle, että arvot otetaankin sheet2:selta?


354
Laitealue / Vs: WLAN Ubuntu studio 10.04
« : 15.09.10 - klo:20.13 »
Lainaus
"Mutta NM:n paketit olisivat saatavilla asennuslevyltä."

-asennuslevyä ei voinut käyttää ilman nettiyhteyttä..

Kylläpä pitäisi voida käyttää. Teitkö tämän kuten neuvoin: Järjestelmä -> Ylläpito -> Ohjelmalähteet -> Asennettavissa CD/DVD-levyltä. Täppä ruutuun. (valinnassa pitäisi näkyä asennus-DVD). Paketit löytyvät sen jälkeen Synapticista.


Joo löytyi kyllä Network Manager Synapticsista:
8 paḱettia tarvittaisiin... vaan

"Joitain paketeista ei voi hakea palvelimilta.
Haluatko jatkaa ja olla huomioimatta näitä paketteja?"

Kyllä,vastataan, niin sitten nämä tietenki puuttuu =) :


W: Tiedostoa cdrom:[Ubuntu-Studio 10.04 LTS _Lucid Lynx_ - Release i386 (20100427.1)]/pool/main/n/network-manager/libnm-glib2_0.8-0ubuntu3_i386.deb ei voi noutaa
  Tiedostoa ei löydy

W: Tiedostoa cdrom:[Ubuntu-Studio 10.04 LTS _Lucid Lynx_ - Release i386 (20100427.1)]/pool/main/m/modemmanager/modemmanager_0.3-0ubuntu2_i386.deb ei voi noutaa
  Tiedostoa ei löydy

No, jossain vaiheessa saan kuskattua kovalevyn johonkin koneelle missä on LAN yhteys, sillä voin asentaa puuttuvan Rosegardenin ja varmaan asennan Networmanagerinkin niin sitten voin lisäillä vielä puuttuvia palikoita ja hoitaa päivityksiä.

-kiitos neuvoista kuitenkin.

355
Laitealue / Vs: WLAN Ubuntu studio 10.04
« : 09.09.10 - klo:21.44 »
Kiitos vastauksista. Vaan ei onnistunut ihan sukkana. Johtunee siitä että en vielä hallitse Linusta juurikaan: Ja siitä että ei todellakaan ole muuta yhteyttä kuin kännykkä modeemina..

"NetworkManageria ei asenneta oletuksena Ubuntu Studioon, koska se aiheuttaa ongelmia "
-outoa että LAN yhteys ei aiheuta ongelmia..

"Mutta NM:n paketit olisivat saatavilla asennuslevyltä."
-asennuslevyä ei voinut käyttää ilman nettiyhteyttä..
No laitoin taas Ubuntun käyntiin jolla katselin asennuslevyä, siellä ei ollut Networ-Manageia, oli sentää Studiosta puuttuva Rosegarden.

"Nyt menee siinä vikaan, että olet ladannut lähdekoodit etkä valmiiksi käännettyjä paketteja, jotka tunnistaa .deb-päätteestä."
-hassua että olen löytänyt vain kasapäin ohjeita ja tar paketteja, tarkoituksena varmaanki harhauttaa uusia Linux faneja =)

"Valmiit paketit (ns. binaarit), jos sulla ei ole levyä, löydät vaikka tuolta http://packages.ubuntu.com/lucid/network-manager."

-ketwork-manager_0.8-0ubuntu3_i386.deb  309kt paketin löysin. mutta eihän sillä mitään tee jos ei ole toimivaa nettiyhteyttä, jota ei studiossa taaskaa ole.

"Kännykkänettiyhteyden saa toimimaan ilman manageriakin, kuten se piti ennen vanhaan tehdä."
-tämä tie on jo kokeiltu alkuvuodesta, kun yritin saada Open Susea toimimaan, jossa ei ollut Network Manageria. Uskoisin että Studioonkaa se ei mene ihan helpolla. Johonkin Kubuntuu taisin saada päätteeltä keväällä nettiyhteyden naputeltua, vaan en muista enää kaikkeja sudottamisia. Sekin tapa kelpaisi tähän Studioon.

http://opensuse.fi/keskustelu/index.php?topic=3511.0

No, yritän vielä saada tota puuttuvaa Rosegardenia asennuslevyltä, jos asennuslevyllä tarkoitetaan Ubuntu-Studio 10.04 LTS i386- nimistä DVD:tä jonka latailin Studion sivuilta..

356
Laitealue / Vs: WLAN Ubuntu studio 10.04
« : 07.09.10 - klo:20.21 »
Ongelma ratkaistu asentamalla network-manager-gnome ja vaaditut paketit. Homma hoitui vaan lataamalla PSPeellä sen muistikortille tarvittavat paketit ja sitten koneelle siirtää ja asentaa ja nyt pelittää.

Mulla taasen ei ole kun kännykkämodeemiyhteys. Harmillinen juttu ettei Studiolla onnistu nettiyhteys eo tavalla...

Studiosta puuttuu siis Network Manageri, lisäksi puuttuu tietenkin tämä Rosegarden, jonka vuoksi aloin Studiota asentamaan, ja tietysti Software Centteri...

No vaihdoin kovalevyn jossa on Ubuntu,sillä sitten latailin tar paketit ja laitoin muistitikulle. Taas Studio kovo paikoilleen. Paketit on purettu ja tällaiset hakemistot tulivat:

network-manager-applet-0.8.0.999
NetworkManager-0.8.0.999

Onko oikeanlaiset?
Mitä sudo taikoja pitäisi nyt osata että Network-Manageri asentuisi?

Päätteeseen kun kirjoitti ./configure ,niin kovasti kone raksutti, mutta sitten oli taas jokin paketti liian vanha ja homma jäi siihen.

-network-manager-applet-0.8.0.999 README oli tyhjä.



357
...olen sen verta vähän pianoa soittanut että nuo soinnut ei lähde ihan lonkalta,
elikäli saako noilla midijutuilla sillain helposti ne biisit purkkiin?

Lyhyt oppimäärä sointuihin, joilla rakentuu kaikki duuri ja mollisoinnut:
x+3+4 = molli
x+4+3 = duuri

-mustat ja valkoiset nappulat lasketaan samanarvoisina.

X= perussävel, mistä haluat rakentaa soinnun.

Esim C+4+3, laita sormi ceelle, laske siitä eteenpäin 4 nappulaa (E) ja siitä vielä eteenpäin 3 nappulaa (G), kas siinä on C-duuri. C+E+G

=================

Bonuksena vielä 22kpl Seiskoja  ;)

-2+x+3+4 = molli7
-2+x+4+3 = duuri7



358
kas kas. Ostin uuden (huonon Packard Dell maestro 240) näytön.
Vaan en mitenkään saanut asetuksia pysymään. Aina kun kone oli sammutettuna näytön asetukset oli pielessä... vaikka xorg.cofissa luki oikeat tiedot??
no, ostin isomman Kovalevyn ja laitoin siihen tämä uuden 10.04 version.

-mitään näytönsäätämisiä ei ollut, asetukset menivät automaattisesti paikoilleen. Ja siinä pysyy...

359
Minulla toimi hienosti venytys kahdelle näytölle joissa pixelit 1680x1550 ja 1280x1024.
Vaan kun aikani kokeilin kaikkea hienoa (pystynäyttöä jne) niin enää venytys ei toimi.  :'(
-enkä saa toimimaan vaikka miten ruksailen mahdollisuuksia. Sekaisin kyllä kaikki saan ja sitten laitan tämän tallessa oleva filen takaisin, niin taas pelaa kaikki paitsi venytys kahdelle näytölle.
- mitähän uskaltaisi editoida?

# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings (turvakopio)
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildd@palmer)  Fri Apr  9 10:35:18 UTC 2010


Section "ServerLayout"

# Removed Option "Xinerama" "1"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "Files"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
EndSection

Section "Monitor"

    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Monitor1"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "IBM T860"
    HorizSync       31.0 - 68.0
    VertRefresh     60.0 - 85.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Monitor"

    # HorizSync source: edid, VertRefresh source: edid
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "DELL 2208WFP"
    HorizSync       30.0 - 83.0
    VertRefresh     56.0 - 76.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "Quadro FX 3400/4400"
    BusID          "PCI:5:0:0"
    Screen          1
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "Quadro FX 3400/4400"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen1"
    Device         "Device1"
    Monitor        "Monitor1"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "DFP-1: 1280x1024 +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"

# Removed Option "TwinView" "0"
# Removed Option "metamodes" "DFP-0: 1680x1050 +0+0"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "1"
    Option         "TwinViewXineramaInfoOrder" "DFP-0"
    Option         "metamodes" "DFP-0: 1680x1050 +0+0, DFP-1: 1280x1024 +1680+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection


 

360
Taas toimii.
Tuhannet kiitokset.
Synaptic -pakettienhallinan kun käynnisti, niin kone pyysi päätteelle taikasanaa
"sudo dpkg --configure -a"
jolla asennus korjaantui  :)


Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19