Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - FAIL

Sivuja: [1] 2 3 ... 29
1
Laitealue / Fastboot
« : 18.02.13 - klo:15.12 »
Eli, onko tähän Ubuntuun että saisi syötettyä Android-luurille "fastboot" komentoja, kuten "fastboot flash boot boot.img" kun puhelin on bootloaderissa. Pikainen googletus ei itselläni auttanut, tai sitten en vaan osaa hakea oikein. Tarvitsisi nimittäin kun custom ROMeja vaihtaa niin kernel pitää välillä flashata uusi tilalle.

2
Mikäköhän on nyt vikana..
Ongelma on se, että kun kone käynnistyy, tulee violetti ruutu, sitten ruutuun tulee ubuntu logo ja 5 punaista palloa, ne eivät muutu valkoisiksi tai mitän, ja kovalevyssä toiminta lakkaa heti siihen paikkaan, eli ei valo vilku.

Mikä voi olla vikana, eilen toimi hienosti, sammutin normaalisti ja nyt aamulla ei toimi.

Käytössä 64-bittinen 12.04.

E: Ratkaistu komennolla "apt-get xserver-xorg"

3
Ubuntu tietokoneissa / NVIDIA ajurit
« : 16.02.13 - klo:13.38 »
Taas pitkästä aikaa täällä kun en täällä pitkään aikaan ole ollut.

En ole varma onko oikea palsta, mutta asensin Ubuntun koneeseen missä on GTX 660. Valmiina on tälläiset ajurit kuin "NVIDIA accelerated graphics driver (**experimental**beta) (versio experimental-310)

Tuo on siis valmiina asennettu ja päällä.

On myös sellainen kuin NVIDIA-näytönohjaimien ajuri (julkaisun jälkeinen päivitys) (versio current-updates)

Kumpi on suositeltavampi? Poistaa tuo experimental beta ja asentaa tuo toinen vai?

5
Laitealue / Vs: Ei tunnista puhelinta
« : 25.09.12 - klo:14.16 »
KDE:llä hyvä tuki liitettäville laitteille jos vertaa vaikka LXDE-työpöytään. Hyvä jos KDE tunnistaa. Outoa kuitenkin jos fdisk ei näytä levyä tai dmesg ei ilmoita siitä mitään. Itsellä LXDE ei osaa automaattisesti liittää tikkua... eli menee käsipeliksi.
Juu onhan tuo suht outoa, mutta onneksi homma sitten toimii KDE:llä

6
Laitealue / Vs: Ei tunnista puhelinta
« : 25.09.12 - klo:07.47 »
KDE-puolella tunnistuu ihan hyvin jostain syystä, joten kai ratkaistu?? Outoa

7
Yleistä keskustelua / Vs: Piristystä päivään
« : 24.09.12 - klo:21.47 »
Tässä jotain pällisteltävää teille teknonörteille ja miksei vähän nuoremmillekkin:
https://www.youtube.com/watch?v=sUtS52lqL5w

Aikas mahtavaa, voisin sanoa. Vaikka mä leikinkin nykyjään vähän toisenlaisilla leluilla.

Hieno on.

8
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 24.09.12 - klo:21.22 »
http://i.imgur.com/XChMZ.png
Koneen KDE-puoli, MATEsta on turha ottaa kuvaa, näyttää 10.10eltä kun sen teema käytössä =)

10
Mistä voi johtua, ikkunamanagerina Compiz, ja ikkunat menee aina vasempaan yläkulmaan ja inhottava siirrellä kun ei näy sulje yms napit kun menee sinne reunaan.

11
Laitealue / Vs: Ei tunnista puhelinta
« : 23.09.12 - klo:21.16 »
Näyttääkö sudo fdisk -l puhelimen? jos näyttää liitä se sudo mount /dev/sdxx /media/puhelin. xx on puhelimen muistikortti. Ja aina voi käyttää muistikortin lukijaa.
Huomasi vain sdan, eli järjestelmän, mutta ei puhelinta. Sain sentään 5230en kautta liittämällä kuvat ja musiikit jo laitettua, kunnes sama ongelma toistui ja silläkin sama juttu. Mikä kumma voi olla.. En oikein viitsisi ostaa adapteria MicroSD:lle :/

12
Laitealue / Ei tunnista puhelinta
« : 23.09.12 - klo:17.23 »
Jostain syystä kun olin äsken kopioimassa tiedostoja äsken uudelle muistikortille 5800 puhelimeen, laite vain yhtäkkiä katosi sivupalkista, eikä koko kone millään suostu enään tunnistamaan että se on liitetty.
dmesg kertoo tätä:
Koodia: [Valitse]
[  647.225818] scsi11 : usb-storage 3-4:1.0
[  648.340060] usb 3-4: reset high-speed USB device number 8 using ehci_hcd
[  648.596036] usb 3-4: reset high-speed USB device number 8 using ehci_hcd
[  648.852059] usb 3-4: reset high-speed USB device number 8 using ehci_hcd
[  649.108037] usb 3-4: reset high-speed USB device number 8 using ehci_hcd
Mikä voi olla?
Ei taida olla muistikortissa vika, kun ei enään vanhallakaan kortilla tunnista. Muutkaan USB portit ei auta.
lsusb:
Lainaus
Bus 003 Device 010: ID 0421:0156 Nokia Mobile Phones 5800 XpressMusic (Storage mode)

13
Joo ja ei. Ccr hakee sekä pacmanin varastoista ja ccr:n varastoista. Eli pacmanilla et ainakaan saa uudempaa versiota mutta jos asennat packerin  chakraan niin voit ehkä saada uudemman version joka ehkä toimii. En kylläkään suosittele asentamaan AUR:n kautta chakraan mitään jos ei ole pakko.
Ongelma ratkaistu + torrent ongelmakin ratkaistu.
Torrentilla siis latasin pelin ja se olikin hyvä vaihtoehto kun UrTUpdater ei auennut. =)
IRCissä päivitysongelmakin tuli ratkaistua.

14
Oletko kokeillut asentaa ccr:llä?
Koodia: [Valitse]
ccr urban terror Ccr ehdottaa asennettavaa pakettia jos nimi ei ole ihan oikein. Ccr hakee myös (tietenkin)ccr:n varastoista paketteja, eli valinnanvaraa on enemmän kuin pacmanilla. Vois verrata Arch-linuxin pacmaniin tai yaourtiin.
Eikös tuo asenna tuolta Chakran omasta pakettivarastosta, siellä on versio 4.1, kun pelin uusin versio on 4.2.

15
Vanha aihe pystyyn.

Tuli nyt asennettua tuo uusin Chakra koneelle, ja saatu millaiseksi haluankin, mutta muutamia ongelmia on, osattaisiinko täällä auttaa?
Ensimmäinen ongelma:
Urban Terroria ei voi asentaa. Ei suostu avaamaan asennusohjelmaa ja päätteen kautta sanoo
Koodia: [Valitse]
bash: /home/*****/UrbanTerror42/UrTUpdater.x86: Tiedostoa tai hakemistoa ei oleVaikka tiedosto kyllä siellä on

Toinen ongelma:
sudo pacman -Syu komento antaa suuren kasan "virhe: tiedostoa /var/lib/pacman/sync/lib32.db ei voitu avata: Unrecognized archive format" virheitä ja tuon tyylisiä, monta db päätteistä tiedostoa samassa kansiossa antaa tuota virhettä.

Kolmas ongelma:
KTorrent sanoo että Yksi tai useampi taltio ei ole liitetty"
Ihan kotikansion Downloads kansioon yritän ladata...

Nämä huomioon ottamatta ollut loistava distro.

16
Laitealue / Vs: Netti ei toimi
« : 21.09.12 - klo:20.56 »
Jos langaton yhteys läppärin kautta toimii niin pöytäkoneen WLAN kortti tai vastaava laite (USB?) voi tökkiä. Millä kortilla olet kytkeytymässä Zyxeliin? terveisin Timo
Ralinkin WLAN-kortti on, mutta irroitin äsken antennin ja koko WLAN-kortin MiniPCI Express portista antennin kanssa ja laitoin takaisin ja katsos kummaa, sehän toimii taas. Ehkä antenni oli huonosti kiinni tai jotain?

17
Laitealue / Netti ei toimi[RATKAISTU]
« : 21.09.12 - klo:19.38 »
Mikä ihme on, kun netti ei vaan toimi pöytäkoneellani WLANilla, vaikka olen resetoinut modeemin yms, tällä läppärillä toimii, mutta ei pöytäkoneella pääse millekkään sivulle. Kun katkaisen ja yhdistän uudelleen pääsen modeemin asetuksiin 192.168.1.1 osoitteella, mutta vähän ajan päästä sekään ei toimi ettei päästä. Mikä voi olla vikana, kun toisella koneella toimii? Zyxelin P660HW-D1 modeemi kyseessä, käytössä Ubuntu 12.04. Päivällä toimi, mutta nyt yhtäkkiä tänään ei tahdo toimia näin illasta. Mikä ihme voi olla?

18
Myös Bridge-linux on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Light versio on hyvännäköinen ja silti todella nopea ja kevyt. Myös   gnome versio oikein mukava ja siinä tulee mukana myös tyylikäs cinnamon. Bridge on käytännössä Arch valmiilla työpöydällä ja muilla ohjelmilla. Ubuntun jälkeen olenkin yrittänyt löytää jotain muuta suuntaa kuin debian. Arch ja Gentoo on tällä hetkellä kiinnostavimmat.
Voisi tuotakin katsoa. =)

19
Tai sitten Chakra, sekin vaikuttaa aika hyvältä, CQ56 läppärissäni oli Chakra, ja mainiolta on vaikuttanut, ennenkun myin sen kaverille. (Kaveri ollut harvinaisen tyytyväinen siihen ja oppinut sen käytön, vaikkei mitään Linuxeja ennen käyttänyt, vain Windowseja)
Chakrasta pidän myös. Äärimmäisen kde keskittynyt jakelu. Pacman ja ccr saa apt-getin tuntumaan tylsältä. Suosittelen kaikille ainakin kokeilemaan. Vaikkakin se voi kuulemma syödä hamsterisi ;D Chakra on muuten ainoa jakelu jossa chromiumiin ilman mitään kikkailua saa uusimman flashin.
Totta, oli mainio silloin kun omistin sen CQ56en, olen tässä pöytäkoneellakin levyltä testaillut. Bonusta vielä siitä kun AMDeen suljetut ajurit esim. saa asennuksessa mukaan jos valitsee suljetut ajurit.
E: CrunchBang meimasi unohtua kokonaan, mainio vähän huonommissa koneissa, kuten tuo minun eMachines E625 jolla ei oikein Ubuntu yms pyöri kun vain 1,6 GHz prosessori ja 2 gigaa RAM, ei tunnu riittävän ainakaan oamssa käytössä. Sellaisissa koneissa CrunchBang on loistava.

Varokaa että Chakra ei syö hamstereitanne, jos sellaiset omistatte. ;D

20
Pöytäkoneessa on ollut Ubuntu, mutta Debian on kyllä ollut harkinnassa, olen ajatellut ensin testata läppärissä ja sitten ehkä pöytäkoneeseen. Tai sitten Chakra, sekin vaikuttaa aika hyvältä, CQ56 läppärissäni oli Chakra, ja mainiolta on vaikuttanut, ennenkun myin sen kaverille. (Kaveri ollut harvinaisen tyytyväinen siihen ja oppinut sen käytön, vaikkei mitään Linuxeja ennen käyttänyt, vain Windowseja)

Sivuja: [1] 2 3 ... 29