Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - 3rp3

Sivuja: [1]
1
Moro!

Moniko on testannu 11.04:ssä Sovellusvalikoiman Kokeile-ominaisuutta? Eli sovelluksia voi siis kokeilla ennen "ostopäätöksen" tekemistä. Mielestäni tulevaisuudessa varmasti hyvä ominaisuus varsinkin uusille käyttäjille, kun voi huoletta testata sovellusta ennen asennusta.

Ominaisuus ei ole käytössä oletuksena, mutta asentamalla paketin 'qtnx' Sovellusvalikoiman sovellusten screenshottien alapuolelle ilmestyy Kokeile-nappi (ei tosin koske vielä kaikkia sovelluksia). Sovellusten käynnistyminen kestää kyllä jonkin aikaa. Käyttäminenkin on hieman "jähmeää", mutta saattaa toki johtua hitaasta nettiyhteydestäni. Kokeilkaahan joku nopealla yhteydellä varustettu! :)

Edit: Lähde: http://www.omgubuntu.co.uk/2011/04/test-drive-for-natty-now-allows-install-free-try-out-of-almost-any-application/

2
Sellainen pikkujuttu vaan, että Esittely > Vertailutaulukossa on vanhojen Ubuntu-versioiden jäljiltä virhe. Eli GIMP:in sisältyminen Ubuntun perusasennukseen. Voisi vaikka mainita, että mihin versioon asti tms. :)

3
Laitealue / Asus UL20A
« : 09.08.10 - klo:19.07 »
Hei!

Kysyisin, onko kenelläkään henkilökohtaista kokemusta ko. läppäristä.
Myyn varmaan tämän linux-käyttöä silmälläpitäen ite kasatun pöytäkoneen pois,
ja tarkotus ois ostaa mahdollisimman täydellisesti linuxin kanssa toimiva läppäri.
Tämä Asus ois varsin houkutteleva sekä speksien, että hinnan puolesta, mutta
muitaki saa toki ehotella.

http://www.linlap.com/wiki/asus+ul20a

4
Vaihtoehtoiset työpöytäympäristöt / Gnome 3
« : 01.08.10 - klo:16.22 »
Terve!

En oikein tiennyt, mihin alueeseen tällainen äänestys kuuluisi, mutta eiköhän tämä tänne sovi. :D

Eli tarkoitus herättää keskustelua tulevasta Gnome 3:sta ja sen myötä tulevasta Gnome Shellistä. Itseäni ainakin hirvittää tämä uudistus, ja haluaisin kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta. Kuulisin mielelläni myös, mitä ympäristöä tällä hetkellä käytät, ja mitä voisit suositella, kun todennäköisesti vaihdan pois Gnomesta 3-version myötä.

5
Multimedia ja grafiikka / Kubuntu + äänet
« : 07.02.10 - klo:09.43 »
Terve!

Eli ongelma on, että äänet ei kuulu kahdesta ohjelmasta yhtäaikaa. Käyttelen Spotifyä winen kautta, ja jos esim. käynnistää youtuben samaan aikaan niin sieltä ei kuulu ääniä. Tai jos kattoo youtube-videota, tai kuuntelee Spotifyä ja kun Kopete päästää äänimerikin viestin saapuessa, niin saman tien loppuu äänet ensimmäisestä. Eikä siitä Kopetestakaan aina äänet kuulu. Oon lukenu ja kokeillu ties kuinka monta enkun ja suomen kielistä ohjetta, eikä homma ala toimia. ??? Softamiksauksista ja ALSAsta kaikilla palstoilla on puhuttu. Joutuu varmaan warettaan Windowsin kohta...  :D Ja mahtaako Kubuntusta löytyä jtn tällasta , josta vois tuon ALSAn kliksutella päälle...

Sivuja: [1]