Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pemo

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Ubuntu tietokoneissa / mythbuntu ei näe winXP palvelinta
« : 03.01.10 - klo:16.13 »
Mitenkä saisin mythbuntu 9.10 näkemään jaettuja kansioita winxp serveristä "musiikki, valokuvat, leffa kansiot" ? Ubuntulla se onnistui helpolla tyyliin Yhdistä palvelimeen... > Windows-jako, samaa tapaa en löydä mythbuntusta.

102
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Compiz tehosteet ei toimi
« : 16.12.09 - klo:23.40 »
Ongelma on, että ymmärtääkseni 'ulkoasun asetukset->visualiset tehosteet' sivulla ei saisi olla täppää olenkaan valittuna. Olen kokeillut kaikissa  kohdissa täppää ja ei toimi. Compiz-setting-manager  on asennettu ja asetukset toimi ennen täppä sekoilua. Sillon kun tehosteet toimi, visualiseet tehoste sivulla ei ollut täppää olenkaan ja uteliasuutta menin kokeilemaan ja tulos on tässä.
Tarkoititko näytön ajureita asennetaan uudestaan vai compiz ohjelmaa?

103
Ubuntu tietokoneissa / Compiz tehosteet ei toimi
« : 16.12.09 - klo:20.23 »
Laitoin täpän menu 'Järjestelmä-> Ulkoasu-> Visuaaliset tehosteet->Ei mitään'. Nyt työpöytä 'kuutio' ei pyöri, eli millä saan  täpän taas pois ja kuution pyörimään. Compiz tehosteet on käytössä ja myös kaikki asetukset on niin kuin ennen. Visuaaliset tehosteet sivulla on kolme eri valintaa ja ilmeiseti ei missään saa olla täppää. Harjottelen ubuntun käyttöä ja uteliaisutta menin ja pistin täpän kyseiseen paikkaan nyt kiinostaa tuliko tehtyä peruttamaton virhe.
Compiz tehoste oli vain kokeilu, en ole siitä niin pahoillaan vaikka se ei toimi olen vain utelias.

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]