Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sandpainting

Sivuja: [1]
1
Yleistä keskustelua / Re: Virtuaalikone
« : 23.02.06 - klo:21.00 »
VMWare workstation ja GSX Server ovat tuttuja, hyvin pelittänyt kaikki oikeastaan. Joskus taisi olla ongelmia 5.10:n asennuksessa, en vaan muista mitä. Muistiahan nuo vaatii, että toimii jouhevasti.

2
Minulla oli täsmälleen sama juttu kerran, huomattavasti vanhempi näytönohjain kuitenkin kuin sinulla. Valikkoon tuli kanssa 640x480, eikä muuksi antanut muuttaa, reboottasin ja sen jälkeen pääsi resoluutiota vaihtamaan. Sen jälkeen ei ole samaa ongelmaa näkynyt.

3
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Re: #ubuntu-fi @ IRCnet
« : 04.01.06 - klo:02.42 »
Eipä tuolle haittaa ole vaikka kanavia on kahdessa tai useammassa verkossa. Itse käytän pääasiallisesti IRCnettiä, ja kerran kuussa saatan käydä Quakenetissä. Näin esimerkkinä.. pitää tulla käväseen kanavalla joku päivä.

4
Molempia näitä tulee seurattua päivittäin aktiivisesti. Ubuntuforumsia seuraan sen laajuuden ja englannin kielen takia, että oppisi jotain uusia sanoja yms termistöä paremmin. Jos ongelmia tulee ymmärtämisessä, niin etsin täältä samaa asiaa tiedon oikeellisuuden varmistamiseksi.  ;)

Sivuja: [1]