Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Yrmiö

Sivuja: [1] 2 3
1
Eli vanhassa läppärissäni: Acer Travel Mate 370 on ongelmana koneen siirtyminen valmiustilaan jos irrottaa verkkojohdon, vindowsilla ja xubuntulla ei ole kyseistä ongelmaa. Käytössä ubuntu 11.04 gnome työpöydällä. Olisin todella tyytyväinen jos saisin tuon toimimaan oikein.

2
Ubuntun kehitysversio / Vs: Ubuntu 9.10: Karmic Koala
« : 18.10.09 - klo:11.27 »
Eeepc 1005HA mini toimi ihan heittämällä, wifi, weppi-kamerat kaikki. Vau! :)

3
Yleistä keskustelua / Vs: Acer Aspire Revo Ubuntulla
« : 27.07.09 - klo:23.45 »
Ei ainakaan hinnalla pilattu vehje. Tuosta saisi tosi hyvän surffi/multimedialaudan.  :o

4
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 22.07.09 - klo:00.39 »
Nyt toisella koneella on Ubuntu 9.04 ja loistavasti pyörii. Tuon taustakuvan tein itse Gimpillä, ilmoitelkaa jos on kiinnostusta. : DD
Mah dekstop

Hieno logo. :D Tuon kun saisi mustalla tai jollain pelkistetymmällä taustalla *wink* :)

5
Rakastuin KDE 4ään. On vielä hieman hakusessa käyttö, mutta alkaa hahmottua pikkuhiljaa. Kysymys kuuluukin ohjelmista.  Gnomelle sai hyvän graafisen levyjen osiointiohjelman gpartedin. Onko KDElle vastaavaa? Lisäksi olisi kiva saada tuo alapalkki mustaksi niin kuin Kubuntu 8.10, tuo oletus sininen oksettaa. :C

edit: hirmu typoja

6
Outoa. Minulla ei kyllä rytmilaatikko töki lainkaan 50 k playlistini kanssa. Soittolistan automaattinen tarkkailu pois niin ei päivittele listaa omin avuin itse en kyllä huomaa siinäkään mitään hidasteluja. Minullakin on Windowsin puolelta ikävä Foobar 2000 pleiriä. Siinä oli simppeli ja toimiva soitin. Exaile on myös ihan ok, mutta ei itselläni ainakaa osaa laittaa kaikkien albumien kappaleita oikeaan järjästykseen vaikka tagit on kunnossa.  Mulla autto tuohon rytmiboksin turhien liitännäisten hakuun päivitys 12.2 versioon.

7
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 22.06.09 - klo:15.33 »
Nättiä on. Harmittaa kun ei pääse nauttimaan tällä intelin piirillä.

8
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 20.06.09 - klo:02.11 »
Tässä "vähän" päivitystä. Eli asentelin kaiken uudestaan, kun vaihdoin kiintolevyn ja ei en päässyt eroon Operasta eli en saanut Tuliketun puremaa. ::)

Kuvakkeet ovat Black-White 2 Gnome-Lookista, taustakuva muistaakseni GreenLeaf (?) GDM-teemasta Gnome-Lookista sekin, ikkunan reunat ovat Emerald-teema New Theme (varmaan Gnome-Lookista sekin), AWN:n teema on Simple Glass (jostain) ja GTK-teema, joka ei näy on nyt vissiin Clearlooks, mutta voi vaihtua milloin vain.Pakko kysäistä vielä mikä on tuo mac tyylinen alapalkki. Olisi hieno tuohon alas. :P

10
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 13.06.09 - klo:10.48 »
Uutta ilmettä.


11
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 11.06.09 - klo:23.45 »
Sininen fiilis :)Tosi nätti pelkistetty deski. Minun makuun ei mtn liikaa.

12
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 07.06.09 - klo:18.30 »
Söpö öppiäinen. Mistä taustakuva?

13
Ihan kivalta vaikutti vaikka sama Ubuntuhan se oli loppu peleissä. Tuosta olisi helppo lähteä tällaisen aloittelian kun sisältää kaiken tarvittavan. Toisaalta rajoitetut lisäosat sisältää kaiken mitä siihen yle areenaan ja dvd poltteluun tarvitsee.  :P

14
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ubuntu suomenkieliseksi?
« : 05.06.09 - klo:01.23 »
Toivomus

Kun asennusvaiheessa valitsee kieleksi Suomi niin paketti
language-pack-fi
voisi asentua automaattisesti niin joka kerta ei tarvitsisi erikseen asentaa.

Verkkopiuha vain kiinni, niin Ubuntu hakee ja asentaa kaikki kielipaketit asennuksen yhteydessä.

15
Ubuntu tietokoneissa / Vs: lokikatselin /var/log/btmp
« : 31.05.09 - klo:20.49 »
Minulla katosi herja, kun poistin ensin kyseisen tiedoston ja loin uuden samalla nimellä. Jaunty ainut versio missä tuota tullut ja juurikin virheellisen kirjautumisen jälkeen.

16
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Millä korvata MSN?
« : 30.05.09 - klo:20.21 »
Minulla ei kyllä bitti liiku amsn sen paremmin kuin muillakaan linuxin mese clinuilla. Vistan puolella toimii samalle henkilölle ongelmitta. Mikä lie. Emesene on oma suosikkini.

17
Yleistä keskustelua / Vs: Utelua
« : 28.05.09 - klo:20.27 »
24-vuotias yhden lapsen isä. Änkyräpää Heviukko... Harrastukset tietokoneiden kanssa häröily, kaatuilu, vaimokkeen koettelu. Töissä olen kierrätys-alalla. Paino: 77kg, kengän numero 45. Siinäpä se.

18
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 27.05.09 - klo:21.06 »
Kokeilu KDE-työpöydällä... Taas kerran humppatukka-mallia taustat... Pitäisi skannata tuo kuva uudestaan kun on vähän rujoa jälkeä...Dissection. <3

19
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä musiikkia kuuntelet ?
« : 25.05.09 - klo:22.17 »
Sieltä saa parhaan kuvan minun musamausta. : http://www.last.fm/user/rotuaki

20
Yleistä keskustelua / Vs: Miksi Linux?
« : 23.05.09 - klo:19.15 »
Mulla ei ole mitään sen ihmeempää Windowsia tai mikkosoftaa vastaan. Linuxiin tutustuin puoli vuotta sitten aamuyön pimeinä ja tylsinä tunteina aspire one läppärin kanssa ja sille tielle on jääty. Nyt on pingu kaikissa koneissa ja vaimokkeenkin aion aivopestä.   ;) Tykkään OpenSource ajatuksesta ja siitä että linuxille saan komentorivin kautta kaikki tarvitsemani ohjelmat helpommin ja maksutta. Windowsin kanssa tuli rikottua lakia warez ohjelmilla korkeiden hintojen ja järjettömien lisenssien takia. Muutenkin kone on helpompi jha nopeampi saada käyttö kuntoon, kuin joku xp vista varustettu mylly. Toisaalta harmaita hiuksia saattaa välillä tulla, mutta kaikesta on selvitty ja saatu laitteet toimimaan. Olen tyytyväinen valintaani ja aion pysyä linuxissa. Windowsissa ei ole minulle mitään mitä ei saisi linuxille.

Sivuja: [1] 2 3