Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JS

Sivuja: [1]
1
/var/log/auth.log virhe:

[module:pam_lsass]pam_sm_authenticate error [login:testi.tunnus][error code:40067]

2
Ubuntu 10.04 asennettu ja Windows Server 2003 toimialueelle liittäminen onnistui Likewise:n ohjeiden avulla. LTSP-palvelimelle pääsee kirjautumaan Domain-tunnuksilla, mutta LTSP-päätteille ei. Mistähän johtuu?

3
Eli, Ubuntu LTSP server 8.04 päivitys -> 9.04 -> 9.10.
Tulos: Päätteellä avaa Firefoxin, niin tulee ilmoitus: "Firefox is already running jne." eikä Firefox käynnisty. >:(
Missä voisi olla vika? Jos päätteelle kirjautuu tunnuksella, joka on tehty palvelimelle, firefox toimii. AD-tunnuksilla Firefox ei käynnisty?? 8.04 versiossa toimi loistavasti  :-\

4
LTSP palvelimena HP Proliant ML350 G5. Näytönohjaimena surullisen kuuluisa emolle integroitu ATI ES1000.
Asensin rautaan Ubuntu 10.04 LTS 64-bit. Jostain syystä Xorg vie prossutehoista lähes kaiken palvelimelle kirjautumisen jälkeen. Ideoita korjaukseen? ???

edit: Tein uuden asennuksen ja Xorg pysyi kurissa....siihen asti, kunnes heitin komennot sudo apt-get update ja sudo apt-get upgrade. -> bootti ja xorg kuormittaa taas niin maan perusteellisesti.

5
joo tähtihän siinä oli. enää ei tule syntax erroria, mutta resoluutio ei muutu?
Eli jos käyttäjä laittanut päätteelle tietyn tarkkuuden, niin se ei vaihdu lts.conf tiedoston mukaiseksi. pitääkö clientti päivittää muutoksen jälkeen ltsp-update-image --arch i386
Palvelimena Ubuntu 9.04 64bittinen.

edit:
lisäsin rivin CONFIGURE_X = True
nyt oletuksena tulee 1024x768 75Hz tarkkuus...ainakin uusille käyttäjille. Jos käyttäjä on muuttanut aiemmin tarkkuutta, niin siihen tarkkuuteen tuo muutos ei vaikuta

6
Tiedostoa ei ollut paikassa /var/lib/tftpboot/ltsp/i386, joten tein sen. Lisäsin rivin X_MODE_0 = 1024*768. Muuten tiedosto on tyhjä..
Päätteen käynnistyessä tulee tuosta tiedostosta syntax error virhe..

7
Mistä tuo tiedosto löytyy?

8
Kertokaapas viisaammat, miten saadaan LTSP-päätteiden monitoreille oletus tarkkuudeksi esim. 1024*768 ja virkistystaajuus 75Hz.

Päätteissä on putkinäyttöjä, lcd-näyttöjä, eri kokoisia ja eri merkkisiä. Samoin näytönohjaimia on laidasta laitaan. Nyt oletuksena virkistystaajuus tulee 60hz ja resoluutio näytöstä riippuen mitä sattuu..

9
Miten saadaan mountattua Windows server 2003:n jaettu kansio LTSP-käyttäjille?
Jaettu kansio esim. //SERVERI/KOTI pitäisi saada yhdistettyä automaattisesti päätteelle kirjautumisen yhteydessä.
LTSP-päätteillä käytetään Windows toimialueen AD-tunnuksia. LDAP ei ole käytössä.

10
Miten saadaan toimimaan fat-clientit siten, että windows server 2003 dhcp jakaa ip-osoitteet päätteille ja kirjautuminen päätteille tapahtuu windows toimialueen tunnuksilla winbindin avulla?
Ltsp-palvelimena Ubuntu 8.10 yhdellä verkkokortilla. ThinClientit toimivat hyvin, mutta fatclient päätteelle ei pääse kirjautumaan edes ltsp-palvelimelle tehdyllä tunnuksella? Tulee virheilmoitus, että home/user kansiota ei ole olemassa..

Sivuja: [1]