Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Timo Tamminen

Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1
Sori, jos on aiemmin käsitelty, mutta pitäisikö säännöt näyttää ihan ensimmäistä kertaa jo rekisteröinnin yhteydessä. Lisäksi niihin voitaisiin lisätä täppä, jolla klikkaamalla käyttäjä sitotuu noudattamaan niitä?

2
Moderaattori TOMIN siirsi tämän aiheen ""muiden käyttöjärjestelmien eskusteluun. En ymmärä, miksi aihe siirrettiin muiden käyttöjärjestelmien keskustelupalstalle. Kun päivitin Gimpin opetusvideon ohjeiden mukaisesti ja lisäsin edellä lainaamani ppa:n. Huomasin Neonin tarjoavan päivityksiä, mutta päivitysohjelma ei käynnistynyt, vaan varoitti vaarallisesta ppa:sta. Halusin kysyä neuvoa muilta.
Teinkö jotain väärin? Toivoisin Tomin, että kertoisit minulle, miksi kysyin asiaani väärältä keskustelupalstalta.

Et tehnyt mitään väärin, ja keskustelupalstakin on täysin oikea, joskin alun perin väärä alue. Käytät KDE Neon -jakelua, joka ei varsinaisesti ole Ubuntu. Siitä syystä viestisi siirrettiin oikeaan kategoriaan, mutta älä huoli, apu löytää kyllä tiensä tännekin. Kaikki on siis kunnossa.

3
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Uusia moderaattoreita?
« : 17.09.19 - klo:20.36 »
Onko sillä käytännön merkitystä, että css-keskustelu siirrettiin Yleisen keskustelun puolelle?
Ei, halusin vain selvennyksen siihen, millä säännöillä pelataan. Ensimmäinen arvaukseni oli yleinen keskustelu, miutta en keksinyt miksi, joten esitin sitten kysymyksen Ubuntu-kysymyksenä.

Kolmas vaihtoehto olisi saattanut olla myös ohjelmointi- ja muu edistyneempi käyttö, vaikkei kyseessä olekaan suorastaan ohjelmointia, niin kyseessä voisi olla edistyneempää käyttöä. CSS:n käpistely, kun ei kosketa Pekka Peruskäyttäjää.

Hyvä pointti, tätä ajattelin ensin itsekin, mutta päädyin lopulta yleiseen keskusteluun. Mutta ei nyt viitsitä siirrellä turhaan useampaan kertaan. Pääasia että viestiketju on yhä tallella. :)

4
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Uusia moderaattoreita?
« : 17.09.19 - klo:19.05 »
Vähän voisi sopia sellaisestakin säännöstä että jos CSS-kysymys täytyy siirtää yleiseen keskusteluun koska se ei rajoitu Ubuntuun, niin eikö sitten kaikki LibreOffice ja Firefox ja Thunderbrid jne. kysymyksetkin pitäisi siirtää yleiseen keskusteluun?

Mainitsemasi ohjelmistot toimitetaan Ubuntun mukana, jolloin ne voidaan katsoa osaksi järjestelmää. Onko sillä käytännön merkitystä, että css-keskustelu siirrettiin Yleisen keskustelun puolelle?

14
Jaoin aiheen kahtia. Yksi ongelma, yksi aihe. Näin pysyy selkeämpänä. Kiitos. :)

15
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Uusia moderaattoreita?
« : 26.08.19 - klo:17.29 »
Kiitos ja kumarrus. Yritän olla luottamuksen arvoinen. Täytynee alkaa opetella hommaa ja ekana keksiä yhteydenpitokeino tuonne irc-kanavaan. Myös on kai alettava seurata saapuneita forumin viestejä. Kyllä se siitä...

Kannattaa myös varautua siihen, että töitä ei paljon ole, joten hiki ei pitäisi tulla. :)

19
Yleistä keskustelua / Vs: Linux first
« : 10.03.18 - klo:12.53 »
Eiköhän se sitten riitä tätä lajia.

20
mistähän kannattas ryhtyä etsimään kun tämä vasta asennettu ubuntu 17.10 pysähtyy sammutattaessa eikä suostu sammumaan, eilen jäi musta ruutu päälle eikä virrat sammuneet ja tänään jäi johonki job waiting juttuun nahisemaan ?

Vaihtoehtona on odottaa 90 sekuntia tai asentaa lightdm. Tuo on gdm3:n bugi.

Sivuja: [1] 2 3 ... 23