Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JmoV94

Sivuja: [1]
1
Nostellaanpa tätä. Eli onko vieläkään mitään toimivia kilkkeitä, jolla saisi iLuurin tunnistumaan mobiililaajakaistayhteytenä Ubuntulle?

Tällä yritin mutta en saanut asennettua tuota ipheth-utils pakettia.


2
Tuttu juttu meidänkin koulun koneilla tuo holtiton tallentaminen, eli monet oppilaat, jotka käyvät koneilla, tallentavat töissään käyttämät tiedostot mm. työpöydälle. Lisätään tähän koneet, jotka kaatuvat joskus jo kirjautumisruudun jälkeen (XP/128-192MB/P3,933MHz). Ehdotin sitten, että näille surkeimmille koneille voisi asentaa jonkun Linux -distron. Vastaus: Ei, koska 1. maksaa liikaa 2. kukaan ei osaa käyttää niitä, edes ATK -opettajat ::)
Yritin kertoa, että näin ei ole, mutta...

Ilmeisesti aika monessa koulussa on näitä antiikkikoneita, ja niitä sitten Linuxista tietämättömät rääkkäävät MS Officella, IE6/7:lla ym. tehosyöpöillä.

Tuli melko fanaattisen kuuloinen viesti, älkää kuitenkaan ymmärtäkö sitä niin. Windows ei nyt vaan kuulu minun mielestäni tämäntehoisiin koneisiin. :P


<offtopic>

Uutta ei haluta. Vanha on aina parempi. Linuxia ei haluta. Koneet halutaan nettiin silti. Nyt ne menevät nettiin ja niillä voi kirjoittaa. Sinänsä jännää miten kaikki jäävät Linuxia käyttämään...

Jonkinlainen Pasila -viittaus, kuulosti ainakin minun päässä siltä?  ;D http://fi.wikiquote.org/wiki/Pekka_Routalempi#Pekka_Routalempi
</offtopic>

3
Minun päivitykseni Intrepidiin meni suhteellisen hyvin, mutta kaksi ongelmaa tuli vastaan.

Isompi ongelma on se, että aina kun yritän käynnistää Compizia, kaikki toimii hienosti, mutta noin 5min päästä kaikki paitsi hiiri jäätyy, edes REISUB- kikka ei auta. Näytönohjain on GeForce 7600 GS.

Toinen, pienempi ongelma: näppäimistön äänenvoimakkuusnäppäimet eivät muuta äänen voimakkuutta, vaikka ruudulle ilmestyvä palkki liikkuukin. Vaikka sen mukaan äänet olisi vaimennettu, niin sieltähän ne kuuluvat edelleen.  Yläpalkiin laitoin sen äänenvoimakkuuden säätönamiskan, jolla saa säädettyä äänenvoimakkuutta ihan normaalisti.

4
Yleistä keskustelua / Vs: Onnistuiko päivitys --> 8.04?
« : 17.05.08 - klo:22.10 »
Omalla kohdallani toimi betasta lähtien melkein kaikki. Ainoastaan Firefoxin xulrunnerin kanssa oli ongelmia, jonka takia en päässyt nettiin. Niin ja sitten "Failed to initialize HAL"- ruutu pomppi esiin silloisen uusimman kernelin kohdalla. Tämän takia jouduin käyttämään vanhempaa kerneliä, jossa NVidian ajurit eivät sitten enää toimineet ja max. resoluutio oli 800x600 (enkä jaksanut säätää)  ;D Mutta RC:stä lähtien kaikki toimi oikein.

Sivuja: [1]