Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Windows98

Sivuja: [1]
1
Kokeilin asentaa Ubuntun Windowsin sisälle. Alkoi pelittämään... Vielä Atheroksen wlan-piiri toimimaan. No otan tämän aiheen kirjanmerkkeihin, mikäli asennan sen "oikeasti".

2
Asentaminen ja käyttöönotto / Ubuntu Vistan rinnalle
« : 14.09.08 - klo:11.09 »
Katsoin haullakin aiheita, mutta niistä ei selvinnyt asiaa. Asiaan, tein Vistan omalla levynhallinnalla 10gt F-osion. Ja kun menen Ubuntun asennuksessa osioihin ja yritän valita osiota. No, löysin oikean osion. Sitten järjestelmä alkaa huutamaan siitä, että juuritiedosto puuttuu, mene takaisin osio-kohtaan. Haluaisin säilyttää Vistan, koska Ubuntu tulisi kokeiluun...

3
Tuo se aparaatti mulle ja 100€ rahaa ni laitan sen visvan takas. Aikaa siinä palaa ja siksi tuollainen hinta.

Sain itse asennettua Vistan takaisin. Aihe lukkoon ->

4
Laitealue / Wlan - Ubuntussa ei wlan toimi
« : 13.02.08 - klo:16.42 »
ELi millä saisi wlanin toimimaan? Wlan joka on sisään rakennettu kannettavaani, ei nähtävästi ole päällä koska wlan-valo ei ole päällä. Koneen malli on HP NX7300. Koneen wlansovitin on nähtävästi Broadcom 802.11b/g WiFi -sovitin. Eli miten saisin sen toimimaan?

Samalla kysyisin että miten saisin verkkotulostimen asennettua. ELi tulostimet on kiinni WIndows XP koneessa, jossa tulostimet on jaettu verkon käyttäjille. KAnnettavani on liitetty verkkokaapelilla tukiasemaan kiinni. ELi miten saisin tulostimen käyttöön?

5
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Hei, auttakaas
« : 12.02.08 - klo:20.57 »
Asennat sen. Päivität sen (Service Packit ja muut) ja vasta sitten päivität sen päälle Vistan.

SOri, tyhmä kysymys. Mutta Syötän vaan XP levyn sisään kun käynnistän koneen? VAi sitten kun olen Ubuntun työpöydälä  ???

6
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Hei, auttakaas
« : 12.02.08 - klo:20.51 »
Koneessasi saatta olla myös ns. recovery-osio, jolla saat koneen siihen tilaan, kun se oli kaupasta ostettaessa.. Muussa tapauksessa sinun pitänee se XP-levy hankkia.

T:Jallu59

ENtäs sitten kun minulla on XP-levy. Eli anna neuvot seuraavia vaiheita varten. Eli sitten kun XP-levyke on mulla, niin mitä teen.

7
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Hei, auttakaas
« : 12.02.08 - klo:20.42 »
Jos sinulla on vain päivityslevyke, se vaatinee XP:n asennuslevyn tai sitten XP:n asennuspartition käytön ensiksi ja vielä ne miljoona XP-päivitystä, ennen kuin ajat Vista-päivityksen.

Onnea  ;D miljoonan rebootin kanssa

T:Jallu59

Eli tarkoitatko, että minun pitää hankkia XP:levyke? Mistä minä sellaisen revin... Ei olisi pitänyt asentaa Ubuntua...

8
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Hei, auttakaas
« : 12.02.08 - klo:20.33 »
OLen siis asentanut koko kiintolevylle Ubuntun ja haluaisin vaihtaa sen VIstaksi. Minulla on vistan päivityslevyke, eli onnistuuko asennus? Neuvoja, auttakaas!

9
Eli asensin Ubuntun. Nyt haluaisin kuitenkin asentaa WIndowsin takaisin. ELi mites se onnistuisi? Olen aloittelija, eli selkeät neuvot. Minulla on WIndows Vistan päivitysversiolevyke 32-bittinen. Eli haluan asentaa windowsin takaisin!

Sivuja: [1]