Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Spyro

Sivuja: [1]
1
Sen takia varmuuskopiointi on keksitty.
Joka taas vie tuplasti tilaa, jos meinaa 1:1 backupit ottaa. Toki jos vain tärkeimmät kuvat, filut sun muut niin sitten.

Itse päivittämiseen. Kommentoin lähinnä niitä osia, joista minulla on jokin käsitys. Kuten taisin jo ircin puolella todeta, niin laittaisin prosessorin muistinohjaimesta riippuen 6/8GB muistia jotka sitten jakaisi jossakin järkevässä suhteessa hostille / virtuaalikoneelle riippuen lopullisesta käytöstä.

Kiintolevyn vaihtaisin luultavasti johonkin perus 60-80e SATAII-lättyyn, jolla saisi tallennustilaa ja hieman nopeutta lisää verrattuna entiseesi. Itselläni on reilu puoli vuotta vanha Intelin 80GB SSD-kiintolevy, johon olen ollut erittäin tyytyväinen ja ostaisin uudelleen mikäli voisin tehdä ostopäätöksen uudelleen. Kuitenkin sinun tilanteessasi, kun kerkiät koneellasi peuhaamaan sen puolisen vuotta jättäisin SSD-kovon hankkimatta ihan siitä syystä, että hinnat tippuvat lähitulevaisuudessa reippaasti sekä samalla niiden kapasiteetti kasvaa. Säästäisin siis rahat nyt, ja ostaisin samalla rahalla huomattavasti paremman SSD:n intin jälkeen.

2
Mulla toimii astetta heikommin :(. Yritän käynnistää wowia Winellä --> wow errorin lyö tiskiin. Pitäisikö wow-kansio olla samalla osiolla kuin ubuntu, vai mikä voisi olla vikana?

Sivuja: [1]