Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hifisti

Sivuja: [1] 2
1

- Toimiiko Acer Aspire Onen kanssa?

- Mitä eroja on netbook Ubuntussa verrattuna oikeaan Ubuntuun???
Toimii, UNR 1.1 stable toimii moitteeetta Onessa. Beetaversioita ei juuri kannata asentaa, voi tulla hankalaksi toimintaan saaminen.

Lähinnä kosmeettisia, tosin perinteisen ja muokatun voi valita helposti.

2
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 18.04.09 - klo:10.06 »

Onko kukaan kokeillut minissä tuota tulevaa 9.04 versiota?
Kokeilin. Vaikuttaa hyvältä muuten, mutta tuo wlanin toimimattomuus... Jään odottamaan stable-versiota, ennen kuin asennan. 8.04 pelaa ongelmitta, joten ei ole kiirettä rc-versiota kokeilemaan.

3
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 15.04.09 - klo:12.20 »
Onko kukaan kokeillut minissä tuota tulevaa 9.04 versiota?
Tarkoitatko minillä aspire onea? Mulla se on pyörinyt jo joulusta alkaen ja hyvin toimii.
Miten sait wlanin toimimaan? Nyt käytössä madwifi-ajuri, eikä tapahdu mitään >:(
Kerneli 2.6.28.11

4
Laitealue / Näppäimistöongelma
« : 26.02.09 - klo:11.29 »
Asensin Unr:n Acer aspire oneen. Asennus meni muuten läpi onnistuneesti, mutta joka kerta koneen käynnistyessä joudun näppäimistöasetuksia muuttamaan, jotta saan ylipäänsä näppäimet toimimaan.

Skandit toimivat asetuksien jälkeen.

Heti käynnistymisen jälkeen, jollen asetuksiin koske, niin näppäimistö on kuollut muutamia erikoismerkkejä lukuunottamatta.

En tiedä liittyykö tämä virheilmoitus mitenkään tähän asiaan


Olisiko kellään ratkaisua??

[ylläpito on poistanut liitteen]

5
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 25.02.09 - klo:12.02 »
Minkälaisia ongelmia tulee? Meneekö usa-moodi päälle vai mitä?
Ei toimi ollenkaan :o  Hiiri sentään toimii

6
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 25.02.09 - klo:11.29 »
Asensin 8.04. Asennus meni muuten hyvin läpi, mutta näppäimistön kanssa on ongelmia. Joka kerta kun käynnistän, joudun menemään näppäimistön asetuksiin räpeltämään asetuksia, jotta saan näppäimistön toimimaan.
n
Olen kokeillut montaa eri asetusta, mutta sama toistuu. Olisko kellään ratkaisua asiaan?

7
Huh huhhuh ;D Kaikkea sitä saa lukea ja nähdä. Kannattaa muuten katsoa Pixmanian sivuja, siinä on yhden sortin kusetusta mukana.

8
Veikkaanpa näyttöä, jotenkin tuntuu tutulta vialta. Näyttö vaan kierrätykseen, hyviä käytettyjä putkinäyttöjä vielä löytyy

9
Laitealue / Vs: Näytön reso-ongelma
« : 21.12.08 - klo:22.51 »
Ei, olisi ollut liian helppo ratkaisu ;)

10
Laitealue / Näytön reso-ongelma
« : 21.12.08 - klo:16.15 »
Haluaisin käyttää näytön (sony G500) bnc-liityntää, mutta en ole saanut resoa muutetuksi. Tällä hetkellä se suostuu näyttää jotain 600x400, haluaisin sen olevan 1600x1200 75 khz. Miten tuon saisi muutettua. D-subia käyttäen tuota ongelmaa ei ole, paitsi tahdistus toimii vain 69 khz paikkeilla. Käytössä Ub 8.10 ja näytönohjaimen Gf 5200.

11
Pekka kävi sunnuntaina. Tutustui "uuteen" tietokoneeseen ja sen käyttöön Xubuntulla. Hiiren kanssa hommaaminen hieman hankalaa kun on outo vehje. Muutoin hän sopeutuu toimintaympäristöön hyvin. Kiva!

Linuxin viritys on minulla kesken kun olen hidas ja osallistuin välillä Espanjan sisällissotaan (WinSPWW2).Itse kun laittaa ensiasetukset kuntoon ja päivitykset automaattiseksi. Käyttöopastus parin kaljapullon ja malporopaketin avulla, niin kyllä ne oppii. Vaikka Slackin, tosin se jo vaatii enemmän kaljaa ;D

Alkuperäiseen kysymykseen; Ubuntu tai Xubuntu.

12
Laitealue / Vs: Out of box mustavalkolaser Ubuntuun
« : 11.12.08 - klo:20.29 »
HP 6L toimii heittämällä kiinni. Niitä voi löytyä kirppareilta muutamalla kympillä. Jotkin vanhemmat Canonin laserit toimivat myös ongelmitta. Uusi värikasetti maksaa enemmän kuin itse koneet, mutta kestävät ikuisuuden normaalissa kotikäytössä.

13
Xubuntussa pyörii hyvin Opera 9.60 suomenkielisenä. Se on ehkä helpompi saada suomenkielisenä toimimaan kuin FF. Opera on nykyään sen verran kehittynyt, että on makuasia kumpaa käyttää.
Opera pyörii hyvin muistivaivaisessa koneessa.

14
Eihän kortin oma suojaus mee vahingossa päälle? Siinä kortin kylessä jossain sellainen suojaus juttu.
En löytänyt Kingstonin kortista mitään mekaanista suojausta, en tiedä sitten, onko siinä mukana tulleessa adapterissa. Sitä adapteria ei nyt ole mukana.

Tarkennusta vielä, ko. kortti kyllä ottaa vastaan kuvia, eli kuvien kirjoitus onnistuu, mutta kun yritän siirtää mp3:sia kortin omaan hakemistoon, silloin kirjoittaminen ei onnistu.

Olisiko kellään ratkaisua tähän?

15
Edelleen tuosta ongelmasta. Muistikortin lukija ei suostu kirjoittamaan 2 gb:n korttia. Lukija suostuu lukemaan korttia, muttei kirjoittamaan. Avasin kortin tiedot kohdasta "ominaisuudet" ja yritin muuttaa asetuksia niin että read-write olisi päällä, mutta ubuntu ei antanut tehdä moista. Vaikuttaa siltä, että kortti olisi jokin suojaustila päällä. Puhelin Nokia S60. Olisiko kellään ratkaisua asiaan?
Muilla korteilla ei vastaavaa esiinny, tämä koskee siis Nokian käyttämään korttia

16
Joo,kiitti neuvosta. Homma nyt kunnossa ;D

17
Koneessani on Xubuntu Hardy 2.6.24-20 kernelillä.Ajoin tähän viimeiset patchit, joita oli kertynyt reilun 100 megan verran. Käynnistäessä uudelleen tuli ilmoitus starting up tjsp, ei mitään virheilmoitusta kuitenkaan, kone jäi siihen jauhamaan. Onneksi grubissa oli vielä 2.5.24-19, jolla sain koneen toimintakuntoon.

Missä mättää? Tietty koneeni muistipulainen (256 mt keskusmuistoa).

18
Ubuntu tietokoneissa / Vs: News-ryhmät (ratkaistu)
« : 06.07.08 - klo:12.08 »
Kiitos :D Vielä kun saisi tiettyihin ryhmiin oikeaa asiaa, näköjään keskustelun taso on laskenut parin vuoden takaisesta.

19
Ubuntu tietokoneissa / News-ryhmät, ratkaistu
« : 05.07.08 - klo:23.18 »
Tiedän, ettei tämä kysymys kuulu tänne, kysyn siltikin. Miten luon tunnukset jne. nysäryhmään? Käytän Gmailia. Tämä kysymys siksikin, koska operaattorini ei tarjoa liittymän mukana sähköpostiosoitetta jne.

En oikein ymmärrä tuota Googlen logiikkaa tässä kysymyksessä ???

Ja niin, mikä olisi hyvä news-ohjelma? Niitähän tietysti riittää, mutta mikä olisi selkeä ja mahdollisesti ja suomenkielinen?

20
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Opera taas päivittynyt 9.51
« : 05.07.08 - klo:21.09 »
Tuntuu toimivan oikein hyvin ainakin Xubuntussa, Firefoxia ei paljoa kannata muistipulaiseen koneiseen asentaa :(

Sivuja: [1] 2