Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JiiiHooo

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lenovo ThinkPad W500.

Edit: Ja nyt kun tässä on käytellyt konetta, niin reunavieritys katoaa myös kesken käytön  :o eli ei olekkaan sidoksissa uudelleen käynnistämiseen.

2
Asentelin Ubuntu 19.10 ja huomasin, että kannettavan touchpadin reunavieritys pitää laittaa jokaisen käynnistyskerran jälkeen uudestaan päälle, kellään ajatuksia miksei tämä ominaisuus pysy päällä?

3
Itse asentelin hiljattain omaan halppisläppäriin Debianin LXDE pöydällä, vahva suositus ainakin nopeutensa puolesta. Vakionahan tuo Debianin pöytä on aika antiikkisen näköinen, mutta kyllä siitäkin saa kivan näköisen, kun vähän muokkailee kuvakkeita ja taustakuvilla yms. Uusin Lubuntu on kyllä hyvännäköinen  8)

Tämä Crunchbangplusplus https://crunchbangplusplus.org/ on myös kokeilemisen arvoinen, itsellä vaan jostain syystä ei asentaminen onnistunut  :( Vanhasta Crunchbangista hyviä kokekmuksia.

4
Suomen palvelimet käytössä, koitin niitä vaihtaakkin. Kokeilin jakaa kännykän nettiä, sillä toimi normaalisti. Eli vika on mokkulassa. Mokkula tosin toimii muuten normaalisti, mutta jostain syystä ubuntun pakettienhallinta sitä käytettäessä takkuaa  ::) varmaan joku palomuuriprobleema tjsp...

5
Ubuntu tietokoneissa / Hidas päivitysten tarkastaminen
« : 10.04.17 - klo:10.32 »
Hei!

Onko kellään muulla ollut ongelmia päivitysten lataamisen kanssa? Minulla on nyt jonkun aikaa kestänyt pelkkien päivitysten tarkastaminen sudo apt-get update -komennolla tuhottoman kauan akaa, sama tietysti päivitysohjelman kanssa. Lubuntu 16.10 kyseessä.

6
Surffaillessa pisti silmään uusi versio nimeltään "Isis". Versio on toki vielä kehitysvaiheessa, tulee ulos ilmeisesti joskus kesällä 2014. Pitää ehkä kokeilla :)

Video: http://www.youtube.com/watch?v=mzSPGkOyzW8
Lataussivu kehitysversiolle: http://sourceforge.net/projects/eosbuilds/files/isis-unstable/

7
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 01.05.14 - klo:19.29 »
Ubuntua Gnomella :P Tykkään!


8
Ubuntu 14.04 Gnome asennettu koneeseen. Asennus toimi mutkitta ja kaikki sen jälkeenkin. Ulkonäköasetuksista löytyi valmiiksi vähän tummempi teema, mikä on mielestäni vaaleaa oletusteemaa paremman näköinen. Kaikenkaikkiaan loistava lisä Ubuntun tuoteperheeseen  :) Suosittelen kokeilemaan!

9
Lubuntu on kova sana vanhempiin koneisiin, simppeli ja selkeä. Linux Mint Matea voisin myös suositella, enemmän softaa valmiiksi asennettu, mp3, flash yms. Siirryin itsekin Ubuntusta Mintin käyttäjäksi, ainakin niin kauaksi aikaa kun 14.04 saadaan ulos :) Ubuntu nyt vaan alkaa olla aika raskas vanhemmille koneille. Unity sinänsä on hieno ja käytännöllinen, mutta sulavaan käyttöön vaatii koneelta vähän enemmän.

10
Yleistä keskustelua / Vs: Raspberry Pi
« : 01.07.12 - klo:21.14 »
Huuto.netissä on ollut kyseistä mallia myynnissä muutamia kappaleita, kannattaa sieltäkin päivystää jos ei ulkomailta halua ostaa  :)

11
HP Deskjet F370 skannaus toimi heittämällä Ubuntussa :) Kuvanluku -ohjelma on  simppeli ja toimiva, ekaa kertaa ohjelmaa käyttelin...

12
Yleistä keskustelua / Vs: Omistatko lenovon?
« : 10.03.12 - klo:16.40 »
Lenovo T400 Intelin kilkkeillä löytyy... Ehdottomasti hinta/laatu -suhteeltaan paras läppäri mitä on koskaan ollut...  :)

13
Yleistä keskustelua / Vs: Miten tutustuin Linuxiin?
« : 10.03.12 - klo:16.38 »
Olisikohan ollut joskus 2004-2005 joku Knoppixin levy mitä kaveri esitteli, ensimmäinen asennus taisi kumminkin olla Mandrake  :)

14
Jaahans, tämä on vissiin TFX -standardin boksi... Eli probleema ratkaastu... :D

15
Moroo!

Ostin tommosen virtalähteettömän kotelon ja nyt alkaa virtalähteen metsästys. Kotelossa ei merkki/malli -merkintää missään. Koteloon menee matx -emolevyt. Tuohon kun saisi virtalähteen niin voisi kotiteatteripeeceetä värkkäillä :) Sen verran koosta, että esim. oma ylimääräinen Shuttlen pc3512402 -virtalähde oli liian pieni...


16
Moro!

Mitenkäs te käytätte kannettavissanne akkua?

A) Akku irti ja kone verkkovirralla
B) Akku kiinni ja kone verkkovirralla
C) Akku täyteen, verkkovirta irti ja akku tyhjäksi
D) Jotain näiden väliltä

Mitä mieltä olette, mikä on koneen akun pitkäikäisyyden kannalta järkevin vaihtoehto?

17
Pakko jälleen hehkuttaa Ubuntua!!! Ostin käytetyn Lenovon T400 läppärin ja asentelin siihen 11.04 Ubuntun. Kaikki toimi jälleen kerran heittämällä ja youtuben fullhd videotkin pelaa nykimättä, on tää vaan hieno systeemi  ;D

18
Kiitos, homma onnistui :)

19
Moron!

Porukoiden koneella on OpenSusen 11.4 versio LXDE -työpöydällä. Nyt pitäisikin saada työpöydälle pikakuvake kotikansioon. Kellään tietoa miten se tehdään?  :)

20
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä järkeä - Nokia N9?
« : 21.06.11 - klo:11.34 »
Erittäin lupaava laite Nokialta! Menee kyllä hankintaan jos vain pysyy hinta kohtuullisena... Uskon, että MeeGo ottaa vielä tuulta siipiensä alle...

Sivuja: [1] 2 3 ... 10