Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ainateme

Sivuja: [1]
1
Pelit / Vs: world of tanks
« : 07.11.19 - klo:17.43 »
Pitäs varmaan joskus taas kokeilla monen vuoden tauon jälkeen. Grindasin aikanaan monet artyt ja medium tankit maksimitieriin ja sit tajusin ettei niillä ei jaksa pelata ilman premiä ja sit loppu se siihen :D

2
Pelit / Vs: Hyviä ilmaispelejä Linuxille
« : 07.11.19 - klo:17.34 »
Hyytelömario. Selaimessa pelattava  8)

https://jellymar.io
Tää on kyllä niin hajottava, ettei viitsi pelata alkuruutua pidemmälle. Tulee liikaa Vietnam-fäshbäkkejä QWOPista :D

3
Tuli vaihtelun vuoksi otettua NordVPN käyttöön tänään. Pari-kolme vuotta oli AirVPN, josta ei ole juurikaan pahaa sanottavaa. Jossain kohtaa oli asennusongelmia Ubuntussa, koska se muistaakseni tipautti tuen pois GDebiltä, jota AirVPN tarvitsi, mutta muuten oli vakaata kyytiä. Nopeudetkin hyviä. Archissa on toiminut myös hyvin.

No, on tämä Nord 3 vuoden diilillä aika paljon halvempi ainakin, 2,99$/kk (n. 2,6€). ALV taitaa tosin tulla vielä päälle... Kuukauden sisään on peruutettava, sen jälkeen on pallo jalassa 3v.

Helppo on käytellä, vaikka komentoriviltä ajetaankin.
Tämä on vielä suht tuoretta uutista, että tiedoksi tännekin, että NordVPN:llä oli aika iso tietovuoto yhdellä Suomen tietopankeista äskettäin (https://techcrunch.com/2019/10/21/nordvpn-confirms-it-was-hacked/), jonka huomaamisessa on mennyt ilmeisesti aika pitkäänkin. Varmaan aika ikävä kolaus, kun ovat hakeneet kovaa näkyvyyttä esim. Youtubettaijien kautta. Itse hoksasin CyberGhostin ja ZenMaten, molemmat istuu Linuxiin, ja oon ollu tyytyväinen. ZenMate on mielestäni nopeampi, mutta vähemmän servuja, Cyberissa on taas enemmän valinnanvaraa servuissa, mutta yhteydet ainakin Zeniin verrattuna on hitaammat. Eli molemmilla on puolensa ja parilla eurolla lähtee pidemmät diilit.

Muokkaus (Tomin): Poistettu mainoslinkki.

Sivuja: [1]