Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Antti2017

Sivuja: [1]
1
Hyviä vinkkejä kiitos, sain Compizin asennettua sovelluskirjaston kautta, en siis tarvinnut tuota sudo-lausetta. Ja suurennus toimii nyt hiiren rullalla. Toiminta on erilainen Windowsin Magnifieriin verrattuna, mutta tämä, siis Enhanced Zoom Desktop on ensivaikutelmaltaan oikein hyvä ratkaisu.

2
Kiitos, tuohon tapaan Magnifierin sain toimimaan. Käyttökelpoisempaa olisi, jos suurennusikkuna pysyisi kokoajan hiiren mukana. Nyt se jää kohtaa jossa irrotan sormen  hiiren napista.
Arvostelin sen ohjelman ja esitin parannusehdotuksen.
Pitääkö sovelluskirjastoon kirjautua, että voi nähdä ohjelmien arvostelut? Mistä kirjautuminen tapahtuu? Nyt näkyvillä on vain tähdet, montako ohjelma on saanut.
Tietääkö kukaan, onko muita suurennuslasiohjelmia Ubuntuun saatavilla?

3
Hei, Screen Magnifier on käyttökelpoinen apuohjelma. Onko tähän suurennusohjelmaan saatavilla ohjeita? En saa selville, onko ohjelmassa ominaisuus jolla suurennusalue seuraa hiiren liikkeitä samalla tavalla kuin Windowsissa Magnifier tekee.Sivuja: [1]