Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hoojiikoo

Sivuja: [1]
1
Yleistä keskustelua / Vs: Hyvä kamera valokuvaukseen
« : 22.12.18 - klo:08.32 »
Itselläni Nikonin vanha (D70) järjestelmärunko ja muutaman vuoden ikäinen Olympuksen E-PL5.  Nikonin käyttö on jäänyt vähemmälle lähinnä kameran painon ja tekniikan vanhentumisen vuoksi.  Olympusta pidän erinomaisena, koska se on kevyt, monipuolinen ja laaja objektiivivalikoima.  Mieti tarkoin minkäkokoisen kennon haluat.  Täysikokoisilla on tiettyjä etuja kuvanlaadun suhteen mutta 3/4-kokoisella kennolla pärjää aivan mainioisti. Koska molemmat kamerani ovat jo muutaman vuoden ikäisiä, mieleni on alkanut tehdä Olympuksen OM-D runkopohjaista mallia. 

Kameroiden side-by-side vertailuja ja arvoita löytyy osoitteesta

https://www.dpreview.com/?utm_campaign=internal-link&utm_source=logo&utm_medium=image&ref=logo

https://www.dpreview.com/products/compare/cameras

2
Sama juttu mulla HP:n läppärin kanssa.  Ratkaisin asian asentamalla 16.04:n takaisin.

3
Laitealue / Vs: Puhelin modeemina, yhteys usb-kaapelilla?
« : 18.08.17 - klo:08.05 »
Mökillä käytän iPhonen "Oma yhteyspiste" toimintoa läppäreiden ja tablettien yhteytenä maailmalle.  Elisa Viihdekkin toimii aivan mainiosti.  Enkä ole huomannut puhelimen lämpenevän, vaikka on laturissa koko ajan.

4
Edelliselle tasolle pääsee Shift + Tab yhdistelmällä.   (siis Vaihto + Tab).  Liikkuminen jäsennysalueella tapahtuu pelkästään Tab ja Sift + Tab näppäilyillä.   Mulla ainakin toimii noilla sun ilmoittamilla versioila.

Sivuja: [1]