Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hackerman

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Vs: Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 13.10.15 - klo:16.49 »
Ongelma tavallaan ratkaistu. Asensin Linux Mint 17.2:n. Ääniongelmat ja muutkin jumitukset katosivat heti ja kaikki toimii loistavasti! Muutenkin tämä uusin Mint vaikuttaa erittäin vakaalta ja toimivalta ja Cinnamon-työpöydällä tätä on ilo käyttää. Nautin nyt ainakin muutaman päivän tästä ja alan sitten asentelemaan Jackia ja musaohjelmia..

2
Laitealue / Vs: Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 06.10.15 - klo:21.42 »
Huomasin juuri että nuo ongelmat ei liity pelkästään ääneen, vaan esim. hiiren liike jumittaa kun näitä ongelmia tulee ja myös videon toisto pätkii. Tsekkaan nuo linuxaudion ohjeet!         

3
Laitealue / Vs: Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 04.10.15 - klo:22.11 »
Kone on Thinkpad Core i5-3210m, 8gb muistia + Intel HD4000. Enimmäkseen viihdekäytössä eli leffojen katselua, musiikin kuuntelua ja pelaamista. Tuo studiopuoli on vähemmällä käytöllä ja asensin sen nyt parin vuoden tauon jälkeen. Silloin aiemmin kaikki toimi ongelmitta. Olen käyttänyt Ardouria, Rakarrackia, Yoshimia ja Hydrogenia. Ei mitään vakavaa musisointia. Mitä nyt joskus poikien kans otetaan muutama olut ja leikitään rokkibändiä!

Koneeseen ei ole tuon Omegan lisäksi kytkettynä muita USB-laitteita kuin hiiri. Oli tässä koneella viime viikolla vielä Linux Mint 17.2 ja mitään ongelmia äänen kanssa ei ollut. Lähdin siis korjaamaan toimivaa systeemiä..Ehkä ratkaisu olisi ottaa Mint takaisin käyttöön ja asentaa siihen Jack ja tarvittavat studio-ohjelmat. Mitenhän tuon low-latency kernelin kanssa..pärjääkö ilman?

4
Laitealue / Vs: Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 04.10.15 - klo:00.09 »
Koitin myös Jackin kautta ja se vain pahensi asiaa. Ääni hävisi välillä joskus kokonaan muutamaksi sekunniksi. Tein myös nuo RTIRQ viritykset ja otin freq scalingin pois päältä (luultavasti  :D). Nämä hieman paransivat tilannetta, mutta silti edelleen ääni pätkii toisinaan. No pitää vielä viritellä!

5
Laitealue / Vs: Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 02.10.15 - klo:13.21 »
Jack ei ole käynnissä. Sitä olen käyttänyt vain musan tekoon. Kun Jackin käynnistää, katoaa äänet kaikista video/audiosoittimista, youtubesta ym. En tiennyt että Jackia voisi käyttää muuhunkin kuin audituotantoon. Miten tämä sitten käytännössä tapahtuu? Eli miten saan kaiken äänentoiston menemään Jackin kautta?

6
Laitealue / Ääni pätkii USB-äänikortilla
« : 02.10.15 - klo:00.49 »
Käytössä on UbuntuStudio 14.04 ja Lexicon Omega USB-äänikortti. Musiikkia kuunnellessa ja videoita katsoessa ääni pätkii. Tätä ei esiinny kovin usein, muutaman minuutin välein ainoastaan, mutta silti se häiritsee varsinkin kun UbuntuStudiota olisi tarkoitus käyttää musiikin tekemiseen. Läppärin sisäisellä äänikortilla tätä ongelmaa ei ole. Olen koittanut Ubuntu Studion lowlatency-kernelillä sekä tavallisella ja sama ongelma molemmissa. En tiedä pitäisiköhän ääniasetuksista jotain vielä säätää vai missähän vika?

Sivuja: [1]