Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JocceKoo

Sivuja: [1] 2 3
1
Jees. No en tiedä kyllä sitten missä kiikastaa, firefox:sta on versio 3.0 jotain käytössä. Ja aloituspostin mukaan olen tehnyt. Sinäänsä hassua, että kaikki muut Elävän Arkiston pätkistä toimivat loistavasti, mutta tuo yksi ei.

Videosta tulee siis "ensimmäinen frame" näkyviin, mutta siihen se jääkin. Ääntä ei siis kuulu missään vaiheessa, ja tulee todellakin vain yksi still-kuva videon sijasta. Ei auta vaikka kuinka koittaisi F5:sta painella tai muuta.

2

Voisiko joku viimeinkin selittää, miksi tuota gstreameriä tyrkytetään joka paikassa käyttäjille?

Sillähän ei voi katsella edes suoria ravilähetyksiä, eikä se muuallakaan toimi kunnolla - ei näytä esim. Ylen tekstityksiä dvb:llä (siis digikortin kanssa)

Ensimmäinen asia mitä teen kaikissa distroissa on sen poisto ja totem-xinen asennus.
Tässä on nyt vaihteeksi alla Mandriva Linux One 2009 Spring (gnome), eikä mitään ongelmia tuonkaan videon kanssa.
Ja täälläkin oli gstreamer oletuksena.


Eli korjaukseen riittää kun poistaa paketin gstreamer ja asentaa totem-xinen?

3
Moi,

onko ketään saanut http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=86&t=321&a=2291 videota toimimaan ubuntussa noilla aloituspostissa olevilla ohjeilla?
Kaikki muut videot tuolla elävässä arkistossa toimii, paitsi tuo kyseinen video.

4
Laitealue / Vs: Kännykkä näppiksenä ?
« : 13.02.08 - klo:17.25 »
Iteltä löytyy E61i, ja olen samaa hommaa mietiskellyt. Täytyisi vaan käydä ostamassa bluetooth-usbpalikka koneeseen niin pääsisi testailemaan. Nyt olen tyytynyt ottamaan luurilla wlanin yli ssh-yhteyden koneeseen ja vaihtamaan biisin ncmpc:stä sillä tavoin.

5
Yleistä keskustelua / Vs: Buginen on ubuntu!!!
« : 29.01.08 - klo:18.05 »
Ja vistan tai xp:n asennus, päivittäminen, ajureiden ja ohjelmien asennus menee aina kerrasta nappiin? Just. Kannattaa oikeesti jättää noi vaativammat hommat kuten käyttiksen vaihto muille, jos ei osaa ja ei omaa yhtään omatoimisuutta ja kokeiluhenkeä. Ubuntun asennusta ja conffausta helpommaksi ei hommaa voi oikeen tehdäkään ja ongelmatilanteissa apua on saatavissa. Turha itkeminen nyt ei vaan hyödytä ketään.

6
Laitealue / Vs: Ubuntun wlan yleisesti heikkotehoinen?
« : 20.01.08 - klo:13.25 »
Wlan-purkkiin joku muu firmis, vaikka Tomato ja tehot kaakkoon. Johan kuuluu eritavalla. Itsellä ei tosin mitään ongelmia buffalon pci-kortilla. Piirinä toimi Jokin Broadcomin tekele, oiskos ollut 43xxx. Niin Ja Gutsylla rullaillaan.

7
Laitealue / Vs: Uusi Ubuntu tietokone hankinnassa !!
« : 10.01.08 - klo:21.25 »
Niin no, melkeen kannattaa kahteen liikkeeseen rajoittaa ostokset, ihan vaan toimituskulujenkin tähden. Ja sillä yksittäisellä osalla on ihan yhtälailla takuu kuin konpaketillakin.

8
Laitealue / Vs: Uusi Ubuntu tietokone hankinnassa !!
« : 10.01.08 - klo:20.45 »
Tein sitten tekemisenpuutteessa tommosen setin:
http://hintaseuranta.fi/kori.aspx?sisalto=40419,59541,66524,64432,51790,67362,59020

Tolla koneella pyörii jo kaikki tarpeellinen jouhevasti. Tietenkin kannattaa ennen tilaamista googlettaa mahdolliset epäyhteensopivuudet ubuntun kanssa.

9
Laitealue / Vs: Uusi Ubuntu tietokone hankinnassa !!
« : 10.01.08 - klo:20.20 »
Halvin Amd:n x2 prossu, kaksi gigan kampaa ddr2-keskusmuistia, halvin mahdollinen emo intergroidulla näytönohjaimella (kannattaa varmistaa ubuntu-yhteensopivuus), 320gb kiintolevy, halvin atx-kotelo mikä kelpaa ja joku perusvirtalähde noin 50€ hintaluokassa. Tollasen setin kasaat osoitteessa www.hintaseuranta.fi ja tilaat mistä halvimmalla saat tai mistä ikinä haluatkin. Turha ostaa nykypäivänä mitään sikamopoa settiä, kun softat vaan raskaammiksi käyvät.

Ja tota konetta voi sitten varustella vielä lisää, vaikka tarpeettomalla DVD-RW asemalla, wlan-adapterilla, erillisellä näytönohjaimella yms.

10
Laitealue / Vs: LINUXissa toimimattomat laitteet
« : 06.12.07 - klo:20.26 »
Mulle ainakin riittää laitetta ostettaessa tieto, että laite ei tällä hetkellä todistettavasti toimi linuxissa. Se on riittävä syy ostaa kilpaileva tuote.
Mutta todellakin, toi firedtv ei kaiketi toimi linuxissa, koska sille ei vaan ole ajureita. Eli kyllähän se toimisi jos joku ne ajurit tekisi, mutta ainakaan itsellä ei ole moiseen tietoa/taitoa, joten jääkööt. Vaikka muuten hyvä kampe onkin.

11
Laitealue / Vs: LINUXissa toimimattomat laitteet
« : 06.12.07 - klo:18.53 »
No ainakaan FireDtv dvb-c firewireboxi ei toimi linuxissa, tai missään muussakuin windows-ympäristössä. Mitä nyt olen kuuklettanut. Ja neuvoja kysellyt. Todistakoot joku vääräksi, hyvähän se olisi.

12
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 14.11.07 - klo:21.37 »


Epätoivoista säätöö Gutsyn kanssa.

13
Yleistä keskustelua / Vs: $200 Ubuntu Linux PC
« : 10.11.07 - klo:19.51 »
Mitäs jos noita tilaisi jenkeistä vähän isomman läjän? Eikös silloin toimituskulut saisi kohtuullisiksi? Joutuuko tollasista muuten maksamaan jotain tullaus yms maksuja?
Itse voisin nimittäin tuohon 200$ hintaan noita parikin ostaa. Tuotahan voisi ihan miettiä, jos saatais vaikka joku kimppatilaus noista pystyyn?

14
Muistiahan tossa esittelemässäni kokoonpanossa onkin se 4gt:D Niitä 1gt kampoja on nimittäin valittuna neljä.

15
Oma näkemykseni tasokkaasta pc-raudasta, jolla pärjää pitkään sen suuremmin päivittelemättä:
http://tinyurl.com/398vk2

Jos hinnasta likistää meinaa, niin varmaan näytöstä 2 tuumaa pois, ja kotelo halvemmaksi. Muuten tekeekin jo tiukkaa :)

Prosessorille suosittelen jäähyksi Tuniq Toweria, niin saat oikeen hiljaiseksi. Ja samalla tietenkin nostettua kellojakin hiukan.
Muistia nyt on vähän ylimitoitetusti, mutta se on halpaa, ja kalliimmaksi se tulee sitten 2v päästä jälkiasentaa.

Ja ei pidä myös unohtaa, että Os X:n saa myös istumaan normaaliin pc-rautaan jotenkin. Google kertoo lisää.


16
Mulla sama homma. Mulla voi johtua siitä että otin virranhallinnan pois käynnistyvistä palveluista.Laitoin sen nyt päälle mutta vasta  ensbuutissa näkee miten on asianlaita. Kokeile sinä samaa.

17
Juu, otin sen pois piältä. No laitoin takas, seuraavan bootin jälkeen näkyy mikä tulos on.
Noihin muihin kohtiin kaipaisin vastauksia vielä :)

18
Ubuntu tietokoneissa / Muutamia ongelmia Gutsyn kanssa.
« : 30.10.07 - klo:17.45 »
Moi.

Gutsy ollut apautti rallaa viikon aktiivisessa käytössä, ja muutamia ongelmia on esiintynyt. Ajattelinpa niistä sitten kysyä, jos joku vaikka osaisi neuvoa.

Eli:
1.Kun koitan sammuttaa konetta, eli painan sitä vihreäämiestä näytön oikeasta reunasta, "jäätyy" kone noin minuutiksi, jonka jälkeen näyttöön aukeaa se sammuta, kirjaudu ulos jne. ruutu.
2.Sain Broadcomin wlan kortin toimimaan fwcutterilla, mutta joka kerta kun käynnistän tietokoneen uudestaan, on minun laitettava asetuksiin verkon salasana. Salauksena käytän Wpa:ta.
3.Se network settings ikkunan, jossa joudun joka bootin jälkeen siis laittamaan sen salasanan, reagoi joskus todella hitaasti. Joskus se jumahtaa paikoilleen useaksi minuutiksi.
4.Usb-tikku ei enää mounttaannu automaagisesti. Mielestäni se tapahtui päivityksen jälkeen. Siis toimimattomuus alkoi silloin.
5.Ja parin viimeisen bootin jälkeen on tullut virheilmoitus: Ettei Gnomen asetus daemonia voitu käynnistää. Siitä se herjaa myös kun avaa vaikka ulkoasu-asetukset.
6.Myös nopeampi saisi olla, mutta taidan perehtyä siihen vasta kun saan muuten toimimaan hyvin.


Niin ja rautana on pääpiirteittäin: Intelin tuplaydintä (E6300), Pari gigaa rammia, sata2 kovo jne.

19
Laitealue / Vs: Ubuntu ja buffalon AOSS
« : 27.10.07 - klo:11.46 »
Meikäläinen sai homman toimimaan näillä ohjeila: http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=3551904  :)

20
Laitealue / Vs: Broadcomin 43xx ja Gutsy. [Ratkaisu]
« : 27.10.07 - klo:11.44 »
Homma hanskassa. Latasin siis tuon fwcutterin. Sen jälkeen latasin tiedoston jonka tuo olisi ladannut netistä, eli wl_apsta.o tiedoston. Sen avulla sitten sainkin kotin pelaamaan buenosti :)

Sivuja: [1] 2 3