Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - krisu

Sivuja: [1]
1
Tiedän, että mulla on tässä Ubuntu 10.04.1 LTS ja varmistin Lucid Lynxin. Olen pärjännyt muuten hyvin, mutta tarvisi saada tuo gutenprint-5.2.5 päivitettyä versioon 5.2.7, koska se näyttää tukevan tuota mun rahastinautomaattia (Canon PIXMA MP560(tuhlaileva ja hankala kone)).

Mikä olisi viisain tapa lähteä tätä selvittämään. Helpoin tapa ois kääntää lähdekoodista ja toivoa, ettei libgutenprint:n mahdollinen päivitys riko sitä.

en löytäny kun jotain, jonka paketin nimessä oli lucid0, mutta tässä on ubuntu1.1 päätteellä tuo versiorimpsu.

Mitähän kannattais koittaa?

PS. Pitäisin siitä, jos joku paketti tuo ajurijoukolle tuen, niin ne sais tarvittaessa vaikka ppa:lla helposti päivitettyä. Tarkotan sane-backend, foomatic-db ja gutenprintin tyylisiä backendeja.

t:Krisu

2
Yleistä keskustelua / Vs: Piristystä päivään
« : 18.11.11 - klo:20.51 »

CD levyn tyhjennystä.

Youtube.com - Erase CD with HV
Photonicinduction rulaa ;) Kaheli mies.

On todellakin hauskalla tavalla kaheli äijä, ku kilovolttien kanssa leikkii. Näkyy joissain pätkissä virratkin olevan kohtalaisen suuria, mut tää on kyl huippu:

http://www.youtube.com/watch?v=KJphIBlnhw4

3
Yleistä keskustelua / Vs: Unity vai jotain muuta?
« : 18.11.11 - klo:20.36 »
Olen sitä mieltä, että tulevissa Ubuntu-versioissa pitäisi olla Gnome Shell oletusasennuksena. Jos joku haluaa Unityn kaltaisen käyttöliittymän, niin valinta tehtäisiin joko Gnomen asetuksista tai asennuksen yhteydessä.

4
Yleistä keskustelua / Vs: millä vuonna asensin linuxsin
« : 11.11.11 - klo:03.39 »
Ensimmäiset Linux-kokeilut tein RedHat 6.0:lla. Oli 3.2Gt kovo jaettu Win*ws 98:lle ja Redhatille.
Sitten niihin aikoihin kun RedHat 7.0 julkaistiin siirryin Debianiin ja vuodesta 2003 olen lääntänyt lähdekoodista Linux From Scratch ja Beyond Linux From Scratch kirjoja käyttäen näihin päiviin asti.
Nykyään on Ubuntu  10.04 ja LFS dualboottina.

Sivuja: [1]