Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Le Jag

Sivuja: [1]
1
Mintissä (11, 32-bit) lakkasi päivitysten jälkeen toimimasta. Mintissä on oma mint-flashplugin, jonka asensin tilalle ja jolla asentui 10.2.153.1. Se on tietenkin iciwanha, mutta näin etäkorjauksena saa kelvata toistaiseksi kyseiseen koneeseen jonka Flashin käyttö rajoittuu Areenaan.

Mutta miksi Areena valittaa "JavaScript-tuesta", vaikka kyse on Flashistä?

2
Itsellä sama ilmoitus, samaa myös Mint 12 (64) ja tekeminen 10.10:ssä (usb-creator-gtk). Googlettelulla tähän kuitenkin löytyi helppo tilapäisratkaisu. Ilmoituksen tullessa kirjoita "live" ja [enter].

Ongelma ilmeisesti liittyy Syslinuxiin.

3
Laitealue / Vs: Nettitikku E367
« : 21.07.11 - klo:00.56 »
Usb-modeswitchin päivittämällä alkoi toimimaan Mint 11:ssä (sitä ennen myös tuo modprobe auttoi). Managerin PIN-kyselyssä on ilmeisesti ensin hämäävä ja toisaalta vissiin automaattisen yhdistämisen rikkova bugi. Kun kysely pomppaa automaattisesti, niin:

- koodin syöttö, tulee "operation not allowed", tämän kuitenkin voi jättää huomiotta ja sulkea ikkunan => yhdistäminen onnistuu
- ikkunan sulkeminen ilman koodin syöttöä => yhdistäminen ei onnistu

Ensimmäisessä tapauksessa pitää silti olla PIN syötettynä asetuksissa. Satunnaisesti "operation not allowed" ei tulekaan, mutta yhdistämien ei silti ala automaattisesti.

Edit: Nyt taas hetken värkkäiltyäni "operation not allowed" ei enää syystä tai toisesta ilmesty, mutta PIN:n syötöstä ja sen hyväksymisestä huolimatta yhdistäminen ei ala automaattisesti. Kun ei tule omaan käyttöön tämä kone, niin automaattinen olisi kivempi.

Huonona ratkaisuna toki PIN:n kyselyn kytkeminen pois päältä.

Sivuja: [1]