Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - whiski

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Yleistä keskustelua / Vs: Hyvää joulua
« : 23.12.11 - klo:21.14 »
Hyvää Joulua ja parempaa Uuttavuotta 2012 kaikille lukijoille

2
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Foorumi kaatuilee
« : 30.08.11 - klo:21.40 »
On kaatuillut. "Pentti Nelonen" kyllä informoi asiasta tarpeen vaatiessa Suomi24:ssä.

Luin ja haukoin henkeäni, jo on kaunaa Linuxia kohtaan ja paljon ;)

3
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Foorumi kaatuilee
« : 30.08.11 - klo:21.39 »
Ymmärtääkseni nyt ei ole ollut kyse Canonicalin päästä vaan foorumisoftan palvelimista eli kuten ihan alareunassa lukee Powered by SMF. Onkohan muut samaa softaa käyttävät sivut tökkineet?

Ei ole tökkinyt yhtään

4
Toivon mahdollisimman monen lukevan tuon linkin ja laittavan eteenpäin, jos vaikka näin saisimme joltain surua pienemmäksi ja ehkä jonkun miettivän vielä uudestaan vihakirjoitusten mielettömyydestä

http://www.fotopiironki.fi/palsta/index.php/topic,626.0.html

5
Kiitos osoitteesta, vaikka juuri nyt en apua tarvinutkaan ;)

6
Yleistä keskustelua / Vs: Polkupyöräsi
« : 13.04.11 - klo:16.46 »
Jos kesäksi kuntoudun sen vertaa, että uskallan pyörän selkään nousta, niin Peugeot lähtee renkaiden vaihdon jälkeen nielemään kilometrejä ;)

7
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu mainostusta
« : 13.04.11 - klo:16.44 »
Asentaminen on se sitten Windows, tai joku Linux, niin on valtaosalle täydellinen mysteeri. Olen tässä vuosien mittaan ollut monelle ns. ilmainen mikrotuki, niin Linux, kuin Windows koneille ja kun tilanne on se, että soitetaan, miten laitan liitetiedoston sähköpostiin mukaan, niin kertoo, missä mennään.....  ::)

8
Yleistä keskustelua / Ilmaiset asennus cd loppuu?
« : 07.04.11 - klo:11.17 »
Ilmaiset asennus cd loppuu? http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/hyvasti+ilmaiset+ubuntucdt/a606327 en löytänyt tästä täällä vielä uutista, mutta jos oli, niin sori  ::)

9
Itsellä ongelma poistui seuraavanlaisesti:

Video pop out ikkunaan -> hiiren oikealla napilla settings -> täppä pois kohdasta "Enable hardware acceleration".

Tämän jälkeen videot näkyy normaalisti.


Kiitokset, taas toimii

10
Multimedia ja grafiikka / Vs: Ypotube mustavalkoisena?
« : 05.03.11 - klo:17.24 »
Kiitos kokeillaan, kun pääsen koneelle ;)

11
Multimedia ja grafiikka / Ypotube mustavalkoisena?
« : 05.03.11 - klo:14.03 »
Flikan koneeseen iski tuossa torstainan outo homma? Kaikki Ypotube mustavalkoisena, sekä kahtena päällekkäin? Kaikki muut kuvat näkyy värillisenä ihan oikien, vain tuo Yotube tekee tuon, enkä keksi mitää pitäisi tehdä? Kone on vanha ja hidas, mutta en silti ymmärrä miten se siitä voi johtua kun se pystyy muuten näyttämään värillisenä kaiken?

12
Yleistä keskustelua / Vs: Elop on kallis johtaja
« : 15.02.11 - klo:14.51 »
Ja Elop varmaan tietää tuon?  ::)

13
Yleistä keskustelua / Elop on kallis johtaja
« : 15.02.11 - klo:10.15 »
Elop on tullut kalliiksi aiemmille työnantajilleen

Nokia-myllerryksen myötä yhtiön pääjohtaja Stephen Elopin elämää on kaiveltu ahkerasti. Boing Boing -verkkopalvelu luonnehtiikin, että Elopilla on kirjava ja voitonhimoinen menneisyys.   http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article578979.ece?s=u&wtm=tt-15022011

14
Yleistä keskustelua / Vs: Nokialle tulee kiire
« : 14.02.11 - klo:16.46 »
Luultavasti? Nyt Nokian on saatava todella pian jotain näkyvää, tai se on pian entinen markkinajohtaja, joka leikkii jäähdyttely osastolla.

15
Yleistä keskustelua / Nokialle tulee kiire
« : 14.02.11 - klo:12.30 »
Nyt jos koskaan on Nokia vaikean paikan edessä, sillä tuo voi olla nuorison mieleen enemmän kuin paljon http://www.tietokone.fi/uutiset/sony_ericsson_esitteli_pelipuhelimensa?utm_source=uutiskirje&utm_medium=uutiskirje&utm_campaign=uutiskirje

17
Otsikko lienee jo aika selventävä? kaipaan ohjelmaa, mieluiten ilmaista, jolla raw kuvasta saa muokattua HDR- kuva, joko jo yhdestä kuvasta, useamman kuvan yhdistämiseen?

18
Yleistä keskustelua / Vs: Uusi foorumi
« : 04.02.11 - klo:08.28 »
No aiheita on kuin sekatavarakaupassa ja siksi siitä ehkä ei tulekaan yhden ryhmän temmellyskenttä. Tämä Ubuntu foorumi on hyvä ja asiallinen, sekä pidetty kurissa, mutta kun katselee esm jotain valokuvafoorumia, niin siellä taistellaan milloin mistäkin niin penteleeksi, että vierasta hirvittää. Noita ryhmiä on laitettu vähän niin kuin toiveiden mukaan ja katsotaan mikä niistä on liikaa ja missä liian vähän, joten se elää vielä jonkin aikaa, noiden ryhmien määrän ja nimien osalta ja muuten on toivottavaa, että olisi paljon kirjoittajaa  :P

19
Yleistä keskustelua / Uusi foorumi
« : 03.02.11 - klo:16.25 »
Foorumi, jonka tarkoitus ei ole kilpailla minkään muun foorumin kanssa, mutta silti yritän tarjota vaihtoehtoista paikkaa, niille joilla välillä tekee mieli keskustella muustakin, kuin Linuxista, toki siellä on  pieni alue myös atk- laitteille ja ohjelmille ja jopa jokunen Ubuntun käyttäjiä löytyy jäsenistä.

Näin kun sairaslomalaisena touhuan, niin hulluksi tulisin, jos ei olisi päivisin jotain, joka aiheuttaa tikkujen kraappimista päästäni, niin perustin tuon. http://www.fotopiironki.fi/palsta/index.php tervetuloa tutustumaan

20
Lainaus
”On vastuutonta, että miljardin dollarin öljynporausoperaatiossa ei viitsitty pitää tietokoneita ajan tasalla ja turvallisina”, F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen sanoo vuosikatsauksessa.

Pitäisikö tuo ymmärtää niin, että on vastuutonta pitää vanhentunutta Windowsia koneella vai että on ylipäätään vastuutonta pitää koneella Windowsia?

Minusta tuossa ollaan tilanteessa, jossa ei voida syyttää Microsoftia siitä, että kyseinen yritys on käyttänyt vanhentunutta softaa ja joka vielä ei toiminut oikein! Tällöin kyllä Microsoft on myynyt sopimattoman ohjelman, joka ei sovi kyseiseen toimintaan mutta oliko kyse siitä, että oli ostettu käyttöjärjestelmällä varustettu kone ja siihen laitettu oma "sovellus", joka sitten on ollut susi lammasten vaatteissa :-*

Sivuja: [1] 2 3 ... 15