Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaulahuivi

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Jos kaveri tiesi, mitä on tekemässä, hänen olisi pitänyt rehellisesti kertoa ja selostaa, mitä tulee tapahtumaan ja miten kaiken hässäkän voisi myös välttää. Näin minä olisin tehnyt vastaavassa tilanteessa.

2
Kaveri teki alokasmaisen virheen Linuxin kanssa ja syyttää siitä jakelua. Ei hyvää päivää! Saman varoituksen kanssa toimisi toisin, jos käyttäisi Maccia tai Windowsia. Sensaatiohakuista toimintaa ja klikkien keräämistä.

3
Muita käyttiksiä ajellaan virtuaalikoneilla. Linux omalle tietokoneelle aina. Ehkäisee ongelmia.

4
Mikä tahansa HP, Dell tai Lenovo. Kyllä onnistuu! Hanki käytettynä niin pääset vielä halvemmalla.

5
Kiitos vastauksista! Olipa helppoa! Tämä asennustapa pitäisi aina mainita joka jakelun yhteydessä.

6
Miten asennetaan Ubuntuun vaikkapa Gnomen sijaan toinen työpöytäympäristö, jotta ei tarvitse asentaa Kubuntua, Xubuntua tai Lubuntua erikseen? KDE, Xfce, Lxde ei löydy Ubuntun ohjelmavarastosta suoraan?

7
Lieneekö tarkoitus ollut väittää, että koska Plasmassa on niin paljon säätömahdollisuuksia, laitevalmistaja ei mitenkään voi testata niitä kaikkia?

Miten niitä säätömahdollisuuksia voi olla niin paljon KDE:ssä ja samaan aikaan niitä on paljon vähemmän Gnomessa? Eikö tässä olla samaa Linuxia käytetty rakentelussa? Olen aina käyttänyt vain Gnomea. Siksi kyselen.

8
Tarkoittaako tämä, että KDE on jonkinlainen aikapommi? Jos Gnomekin alkaa hajota, niin mitä jää jäljelle? Tästähän kehittyy vielä aikamoinen soppa ajan kuluessa. Kiinalaista Deepiniä on kehuttu kauneimmaksi työpöytäympäristöksi?

9
Loppujen lopuksi kuinka moni näitä teemoja käyttää ja jatkuvasti vaihtelee? Windowsissa on nykyään helppo teemojen hallinta ja ilmainen valikoima MS Kaupassa.

10
Hyvä tietää. Xubuntua sitten kehiin seuraavaksi! Ei kai tämä Linux-maailma nyt niin hulluksi mene, että kaatuisi johonkin teemojen käyttöön?

11
Totuus taitaakin olla sitten paljon synkempi kuin luulin. Gnomen jälkeen jäljelle jää mikä? KDE, Deepin, Xfce, System76? Pitäisi löytää luotettava ja pysyvä vaihtoehto, ettei aina tarvitse opetella uusiksi asioita. Kaikki hajoaa vielä käsiin jatkuvan riitelyn tuloksena Linux-maailmassa.

12
Mikä Gnomessa tekee teemaamisen vaikeaksi, kun sen muualla onnistuu tekemään? Eikö Linux olekaan täysin räätälöitävissä? Vai onko kyse pelkästä vallan tavoittelusta?

13
Mikrobitti uutisoi tänään, että PopOS siirtyy kehittämään omaa työpöytäympäristöä Rust-kielellä ja hylkää Gnomen. Onko tämä lopun alkua Gnomelle, jonka sanotaan vaikeuttavan käyttöliittymän personointia ja teemojen käyttämistä? Eikö System76 olisi kannattanut vain vaihtaa muihin jo valmiisiin työpöytäympäristöihin? Nyt arvuutellaan, seuraako Ubuntu perässä?

14
Palaute on aina palautetta, oli se sitten myönteistä tai kielteistä, mutta Canonical halunnee tietynlaista palautetta kuulla vain.

15
Alkaako tässä olla jo syy vaihtaa jakelua?

16
Eikö Gnomessa voi säätää niitä reunoja ja kuvakkeiden kokoja? Pieneksi menee Dockikin.

17
Linuxin voi turvallisesti asentaa mihin tahansa koneeseen Windowsin tilalle. Se on helppoa kun tyhjälle levylle saa laittaa ainoana. Muistat vaan seurata Linux-jakelun Asentajan ohjeita.

18
Yleistä keskustelua / Vs: Lähdekoodin vaaroja
« : 17.10.21 - klo:21.30 »
Vika ei ole selaimessa, vaan sivujen tekijässä!

19
Käytä virtuaalikonetta Linuxin ajamiseen. Onnistuu!

20
Minulla on Ubuntun uusin versio käytössä ja Firefox toimii suomen kielellä oikein hyvin ja pitäisi olla snap-versio.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15