Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mattig

Sivuja: [1]
1
Ubuntu 16.04 asennettu puoli vuotta sitten. Nyt ilmeni ett' n'pp'imist;lt' tulee t'llaista teksti' vaikka kieliasetuksena on suomi.Miss' vika ja miten voi korjata_

2
Laite ( Nokia N770, firmis os2008HE ) ilmoittaa että international card-muisti ei ole installoitu.  Muistien tiedot: laite 34,9 Mt ja kortti 749 Mt  ja virtuaalimuisti 64 kt.   Sovellushallinta ilmoittaa että suomalaiset maastokartat vaatii laitteesta muistia 66 kt.

Maemo Mapper asentui hyvin ja toimii myös. Guuklettamalla ole löytänyt jotakin vinkkejä mutta kun Lontoo ei taivu...
Mikä neuvoksi, olen kokeillut kaikkea, tyhjennellyt tarpeettomia pelejä ym.

3
Laitealue / N770 ei jouda vielä verkonpainoksi
« : 25.11.09 - klo:09.55 »
Jossakin tällä alueella mainittiin että N770 jo joutaa verkonpainoksi. Olisin kuitenkin vielä eri mieltä. Ensiksikin esim. Maemo Mapper joka on erittäin hyvä ohjelma on monelle tuiki tarpeellinen ja toimii myös luetettavasti. Lisäksi vaikka nokia ei olekaan firmawarea enää kehittänyt saadaan maemolta esim. 0s2008HE versio joka näyttää tosi hyvältä ja myös uusimmat ohjelmat saa siihen.
Mulla ongelmana on kuitenkin että mapperiin en saanut asennettua maastokarttoja. Valitti että international card-muisti ei ole installoitu.
Käsittääkseni kysymys on siis sisäisen muistin ja mmc-kortin yhteisestä unionfs-laajennuksesta jolla saadaan ohjelmille lisää tilaa.
Kysyin paremmin tietäviltä tästä asiasta.

4
Paivitin aptitudella 6.06 > 8.04 versioon ja nyt ei valikoissa nay kuin ruutuja ei siis mitaan tekstia. Olen kokeillut kaikkea, tosin ristiriitoja jai 6 kappaletta joita myoskaan en ole saanut kuntoon. Localet saan kylla kuntoon kunhan vain saisin noi ruudut haviamaan.

Kone on Fujitsu Siemens Amilo A-series, keskusmuistia 256 + 512 megaa. Ati Radeon naytoenaanohjain, tosin 6.06 oli kaytossa vesa ajuri.Ongelmana oli etta Flayereita en saanut asennettua ollenkaan. Lapparista on rikki CD-asema mutta sain winukan puolelta asennettua ensin 6.06 verkosta jota sitten huonoin tuloksin paivitin

Onko muuta apua kuin hankkia ulkoinen romppuasema ja buutti-CD ubuntu?

Sivuja: [1]