Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - holkeri

Sivuja: [1]
1
Elikkäs varmasti kulunut aihe, wlan linuxissa, mutta itelle ajankohtainen. Ndis asentuu kyllä ja wlan toimii, mutta uudelleenkäynnistys ei asenna wlania ollenkaan. Ongelma ilmeisesti liittyy virheilmoitukseen:

ndiswrapper -m
modprobe config already contains alias directive

Jääkö tuossa jotain tallentamatta joka sitten bootissa tulee ilmi. Jos wlan herää konffauksen jälkeen mutta bootissa ei onko modprobe.conf (tai jotain) muokattavissa/poistettavissa että se alkaa pelittämään?

Asensin tuossa uudestaan kubun ja wlan meni ndiswrapperilla ok, ilmoitus tuli tälläkertaa oikein, mutta bootti kadotti taas wlanin. Prkl ku ei osaa nii ei osaa. Palaan(palasin) Ubuun ja kaikki asentuu heittämällä. Käyttäisin kde:tä mieluummin mutta odotellaan vielä.


2
Ubuntu tietokoneissa / Ubuntun sammutus
« : 31.12.05 - klo:10.38 »
Hp:n läppäri otti muuten ubuntun omaksi mutta virranhallinta ei tunnu toimivan kunnolla. Ubuntun sammutus johtaa lähes aina uudelleenkäynnistykseen. Googlaaminen ei tuntunut auttavan. Ennemminkin taisi ihmisillä olevan ongelmana rebootin toimimattomuus. Ja kannen sulkeminen ei sulje ohjelmia vaan kaikki jää online tilaan. Kannen aukaisu vie uudellenkirjautumiseen. Ubuntu ei ilmeisesti ole kannettavia varten viilattu, vai olenko väärässä?

Sivuja: [1]