Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Rantarosvo

Sivuja: [1]
2
Tulipa tällänen asia mieleen, kun jossain ohjeessa taas neuvottiin klikkaamaan hiiren oikealla napilla. Itse olen ummikko oikea kätinen mutta käytän hiirtä molemmilla käsillä. Itseasiassa käytän kahta hiirtä yhtäaikaa, joista toi vasurin hiiri on modattu kytkemällä nappien piuhat ristiin. Niin, miuta "häiritsee" että kaikki olettavat kaikkien olevan oikeakätisiä ja antavat ohjeen sen mukaan. Kyllähän se vasenkätinen sen ohjeen ymmärtää, vaikka olis kuinka aloittelija. En mie sitä epäile. No nyt sitten itse asia  ::)

Häiritseekö vasenkätisiä tämä, että oletetaan kaikkien olevan oikeakätisiä.

3
Tätä ubuntu foorumia kun mainostetaan Suomen aktiivisimpana Linux foorumina, en malta näin ei ubuntu uskovaisena olla asiasta täysin hiljaa. Miten tämä aktiivisuus on saatu aikaan? Rekisteröityjä käyttäjiä toki on paljon ja viestiketjuja päivässä niin paljon ettei kehtaa (viitsi) kaikkia edes seurata.
Mutta mutta, kun viestien sisältöä katselee tai etsii johonkin ongelmaan ratkaisua, törmää vääjäämättä sellaseen seikkaan, että samasta aiheesta on kymmeniä keskusteluja. Eli ei kauheasti vaivauduta hakua käyttämään. Tää korostuu vielä tällä hetkellä kun uuden version ongelmat poikii topicceja enemmän kun sade sieniä.

Foorumin sisällöstä, oli se minkä tahansa Linux distron foorumi, on varmaan 80% ongelmia. Jos tätä foorumia seuraa joku täysin ulkopuolinen henkilö, saa helposti sellaisen kuvan että ubuntu on varsinainen ongelmavyyhti.
Kannattaako tälläisen kuvan antavaa foorumia oikein mainostaa ja hehkuttaa?
Miun mielestä käyttäjien kannatas panostaa kysymysten laatuun ja tiedon omatoimiseen etsintään, kuin foorumin kehumiseen muilla palstoilla. Itselläni ei ole ubuntun kanssa ollut sen enempää tai vähempää ongelmia kuin millään muullakaan distrolla.

4
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Valo-CD linkki foorumilla.
« : 19.10.08 - klo:14.55 »
Miusta ton linkin loppu "ubuntun parhaita sovelluksia windowsille" on todella naurettava ja lapsellinen.

Kuvitteleeko osa ubuntun käyttäjistä todella, että suurin osa avoimen koodin ohjelmista on tehty ensimmäiseksi ubuntulle??

Taitaa kyseiseltä CD:ltä löytyä ohjelmia, jotka on alunalkaen kehitetty windowsille. Miulla ei oo mitään kyseistä CD:tä vastaan eikä avoimen koodin ohjelmiakaan, mutta tää ubuntu hypetys ampuu välillä aika pahasti yli. Epäilen että se koituu vielä ubuntun kohtaloksikin.

Sivuja: [1]