Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - HannuTapio

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
Hei,

Hyvää uutta vuotta jokaiselle, tämä on sitten minun ensimmäinen kokonainen vuosi netti peleissä, minä viime vuonna aloitin ensimmäisiä 2 näyttöpäätteen lautapelejä ylläpitää netissä, tämä vuosi on ensimmäinen kokonainen netti vuosi minulle ja lautapeleilleni. :).

Minä hetin uuden vuoden kunniaksi esitän yhden uuden lautapelin, tässä on kuva snap - >


Shakki 12x8 - hallitsija kuningas.
Tässä shakissa on kaikki minun shakki pelien napit mukana, marsalkka ja kenraali nappi on siellä mukavasti omilla paikoillaansa, ja laudalla on idea olla kuninkaan hallinnasta, rauhallinen asetelma, vaikka sota aiheinen.

Minä lisänä olen vaihtana www domainin, minun uusi domain on maailma aiheinen, laitoin pienen ilmasto vitsin ja toisen vitsin, että, sivusto on koko maailman käsittävä, vaikka on silti yhä suomen sisäinen sivu.

Tässä on linkki uuteen domainiin - https://www.lautapelimaailma.com

Jatkan peli kehittelyjä, kohti "heidän kunniansa päiviä" ja "totiset tusinat", jne.. lautapelejä.

Hyvää uutta vuotta jokaiselle, ja kiitos kun olette jaksaneet seurata näitä lautapeli ketjujani.

:) :) :)

--
Moderaattori huomauttaa, että omaan viestiin vastaamisen sijaan, olisi asiallista editoida
omaa viestiään, eikä aloittaa tai vastata omaa viestiinsä.


Laitoin pientä grafiikan päivitystä, näin uuden vuoden alkuun.
Tässä on muutama update versio lautapeli grafiikoistani - >

Klassikko lautapelejä - https://www.bittipankki001.com/videot/RisRevTamMylSha_003_lp.mp4
Ilmojein pilotit lautapeli - https://www.bittipankki001.com/videot/ip1917_ilmataistelu_008.mp4
Meteori pilotit lautapeli - https://www.bittipankki001.com/videot/mp2312_avaruustaistelu_004.mp4

Heidän kunniansa päivät - https://www.bittipankki001.com/videot/Heidan_kunniansa_paivat_018.mp4

--

Jatkan tätä HKP lautapelin säätelyjä tässä, ja ryhdyn katselemaan ensimmäistä pelattavaa demoa, seuraavista - >

Totiset tusinat.
Panssaroitu jalkaväki.
Ilmojein pilotit II - zeppeliinit ja tankit.
Meteori pilotit II - tähtiasemat ja risteilijät.


--

Edit.

Hei,

Hirmu iso kiitos Ubuntu foorumille, kaikista vuosista mitä olen ollut täällä foorumilla, kertomassa linux sotalautapeli harrastuksestani, minulla on ollut hyvää ja laadukasta harrastamis vuotta teidän kanssanne, kiitos.

Minä en enää pidä näitä kehitys ketjuja täällä foorumilla, olen ihan foorumin käyttäjä vaan, en enää indie lautapelejä esittäjänä.

Kiitos Ubuntu Suomi harrastamisen vuosistani.

Hannu Särö.

2
Hei,

Hannu tässä, olen ollut jo monta vuotta foorumilla, taidan olla ainoa lautapeli indie joka täällä aktiivisti häärää, hirmu iso kiitos teille kun saan elää linux harrastustani täällä foorumilla.

Minulla on muutos tuolla lisenssissäni, minä laitoin seuraavan kohdan [00] lisenssiini -

Laitan sen tähän - >

Lisenssin voi lukea tästä linkistä - https://www.lautapelisivusto.com/Etusivu.html?sivu=sivuston_lisenssi

Ja tässä se on vielä tänne kirjattuna - >

Koodia: [Valitse]
00] Lautapelisivusto on minun yksityisen henkilön Hannu Särön harraste idean mukainen työ, sivustoni eivät ole virallinen yhtiö / yritys kaupallinen työ,
sivustoni on harraste pohjainen, yksityisen henkilön muina tulonhankkimisina tehty työ, josta minä Hannu maksan aina vuoden lopulla veroa sivuston pelien myynti tuloistani,
muina tulonhankkimisina voi henkilö tienata tämän minun eläkkeeni työn tulorajan 733 € kuukaudessa.

Hannu harraste työ ylläpitää ja kehittää ja valvoo html sivustoa - www.lautapelisivusto.com.
Hannu harraste työ suunnittelee ja myy netti sotalautapelejä ja bonuspelejä suomen valtion alueelle.
Hannu kirjoittaa ja kertoo netissä helsingin ja suomen top-5 harraste javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapeli ja bonuspeli kehittäjänä.

Minä kirjoitin näin voimakkaan lisenssin kohdan, vaikka olen silti yhä harraste idean mukainen ilmais lautapelejä suunnittelija, minulla on tilanne että olen  ensi vuonna 50 vuotinen, ja minä tahdon että näitä minun lautapelejäni jää suomeen elämään, sitten kun minä lopetan sivustoni, tahdon että jälkeeni jäävillä openjdk lautapeleillä ja bonuspeleillä on virallinen harraste kaupallinen asema.

Minulla on idea tehdä javascript ilmaispelejä sivustolleni, joita minä sitten lisänä myyn ihmisille openjdk kotiversioin, jotta, pelejäni on olemassa sitten vielä kun itse lopetan sivustoni.

Minä pidän pelit ilmaisena sivustollani, ja sitten tarjoan mahdollisuuden ostaa näitä samoja pelejä pelaamaan kotiin, openjdk versioin, mietin lwjgl ja openjdk yhdistelmää lautapeleihini.

Voinko jatkaa ennallaansa täällä foorumilla pelit osiossa, olen linux indie, minä täällä kirjaan vaikka vain näistä minun ilmaisista sivustoni javascript peleistäni, ja kirjaan sitten lautapelejä foorumeilla openjdk versioista.

Minulla on eläkeläisen tuloraja 733 € kk, eli idea ei ole että lähden tienaamaan, yritän 50 € - 500 € kk jos onnistuisin, saisin palvelin ja virusturva maksut kasaan.

:) :) :)

--

3
Hei,

Minulla on html5 + javascript sivu, jossa on animaatio, tämän animaation on tarkoitus soittaa myös sound efekti, ihan tavallinen html5 + javascript, "var sfx = new Audio ( filename )".

Minulla ei kuitenkaan ääni efekti toimi selaimessa, ennen kuin hiiri klikkaan ruutua.

Olen yrittänyt laittaa focus() ja Click() käskyillä, canvakseen ja documenttiin focusta ja yksittäistä hiiri klikkiä, mutta, ääni efekti ei toimi ennen kuin hiiri klikillä aktivoin selaimen ruutua.

? ?

--

4
Hei,

Minulla on palvelimissa certbot letsencrypt https salaus.

Tänä aamuna ei kuitenkaan toimina minun yhden palvelimen kolmesta https salaus, jouduin ensin yrittämään renew ja sitten viimein tein uuden certification, näitä uusia certificatioita voi tehdä ainoastaan 5 kappaletta, niin, 7 päivän aikana.

Jos minulle useammin, kuin 5 kertaa viikossa käy näin, niin, minulla jää minun palvelin ohjaamatta https www osoitteeseen.

Aika ikävä juttu.

:) :) :)

--

5
Yleistä keskustelua / Kotimainen äly lautapelaamisessa.
« : 12.10.19 - klo:03.52 »
Hei,

Meillä on suomessa älykkyyteen kykeneviä ihmisiä, niin, miehissä kuin naisissakin, lautapeleissä on varmaankin mikko saari ja tuomo pekkanen kaksi näkyvintä, ainakin minun netissäni ollut.

Mutta, minun alallani harraste netti lautapelit ei kotimainen äly kukoista, ei miehissä ei naisissa, meiltä puuttuu rohkeita henkilöitä jotka lähtisivät kehittämään kotikaupunkinsa tilannetta, netti lautapeleissä.

Minä itse olen Hannu Särö ja minä olen yksi niistä jotka ovat ryhtyneet kehittämään tätä suomi älykkyyttä netti lautapelaamiseen, jonka tilanne on ainakin minusta tällä hetkellä, kun ottaa huomioon, että, esim. Java ohjelmoniti kielen avulla, tämän kaltaiset sivustot ovat olleet mahdollisia suomeen jo vuodesta 1995, kun microsoft windows toi Java kielen meille, niin, melko olematon on suomalaisten netti lautapelien kirjo.

Minulla on tilanne, että, minulla on 34 lautapeliä linjalla, mutta, minulla ei ole käytännössä pelaajia, minä koen, että, tämä johtuu siintä, että, ei ole kilpailua, moni saattaa ajatella, että, kilpailu on pahasta, on parempi rakentaa yksi hallitsemaan ja kehittämään kaikkea, kuten microsoft, mutta, silti jos suomessa olisi paljon pieniä netti lautapeli sivuja, niin, tällöin meillä olisi ihmis ryhmä, tämä ihmis ryhmä on, kotimaisen älykkyyden netti lautapelien pelaajat.

Kotimaisen älykkyyden netti lautapelien pelaajat ovat itsestään selvä asia englannissa, ranskassa, saksassa ja uskoisin vaikka en tunne tilannetta, mutta, myös jopa ruotsissa ja norjassa.

Minä toivoisin, sen sijaan, että, pyytäisin teitä kaikkia tukemaan minun kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä, niin, pyydän, että, eri suomalaiset sivustot lähtevät jotenkin helpottamaan kynnystä rakentaa netti lautapeli sivusto suomalaiseen kulttuuriin, vaikka vain omaan kaupunkiinsa.

Tällöin syntyisi tämä elävä netissä liikkuva ryhmä, kotimaisten netti lautapelien pelaajat, meillä ei tällä hetkellä 2019 ja miltein on jo 2020, ja vuodesta 1995 kun MS toi Javan, on ollut mahdollista, niin, meillä ei ole tälläistä ryhmää.

Minä olen itse valmis lähtemään rakentamaan tälläistä ryhmää, kuin kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä, en tiedä mitenkä tuo sitten älykkäämpien puolesta kirjataan myöhemmin, mutta, minä koen, että, olisi jo suomen aika ryhtyä ajatteluun, joka on itsestään selvää englannissa, ranskassa, saksassa ja ruotsi norjakin varmaankin.

Hannu Särö

Tässä on minun kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä sivuni - https://www.lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

6
Hei,

Minulla on palvelin jossa on html etusivu, minä tahtoisin rasittaa tätä etusivua hieman, kuinka tämä olisi kätevintä suorittaa.

Minä mietin, ensin jos tekisin 100 hakua, ja sitten 1000 ja sitten 1000 aina yksi sekuntti vaikka 10 sekunnin ajan.

Millä ohjelmalla tuota etusivu.html filettä olisi kätevintä ladata, entä mitä tapahtuu samaan aikaan kuville, jotka ovat toisessa palvelimessa, en tahdo että kuvat lähtevät latautumaan toisesta palvelimesta.

:) :) :)

--

7
Hei,

Minulla on apache2 palvelimia, ja niillä on jokaisella hieman eri tarkoitus, minulla on kolme palvelinta.

Minulla on yksi kuva ja video palvelin.
Minulla on yksi javascript pelikoodin lataus palvelin.
Minulla on yksi HTML Etusivu ja TCP websocket palvelin.

Minulla on apache modeja asennettuna.

Nuo proxyt ja wstunnelit, sitten on bandwidth ja expires ja deflate, nämä ovat minusta ihan täysin riittäviä minulle, mutta, varmuuden vuoksi kysyn, onko jotain muuta joka voisi olla hyödyksi, yritin lukea sitä mod listaa mikä tuolla apache sivuilla on, mutta, en oikein kyennyt ymmärtämään että tarvitsen enää enempää, mitä nuo, mutta, niitä oli niin paljon niitä modeja että varmuuden vuoksi sitten vielä tässä kysyn, että, onko jokin modi tai useampi, mitä olisi hyvä laittaa tuollaisiin palvelimiin ?

:) :) :)

--

8
Hei,

Minulla on VPS palvelimessa, Java palvelinohjelma https websocket socketeille.

Olen osannut rakentaa toimivan kokonaisuuden, mutta, vielä pitäisi hieman säätää.

Minulla on seuraava käynnistys rivi palvelinohjelmaan.

Koodia: [Valitse]
java -jar -Xms555m -Xmx1234m PalvelinOhjelma.jar >> console.log 2>> error.log &

Tuo ohjaa console.log tiedostoon consoli ilmoitukset, ja error.log tiedostoon virheilmoitukset.

Kuinka tulisi tuota riviä muuttaa, niin, että, nuo console ja error fileet, olisi nimetty myös päiväyksen ja tunnin mukaan.

Eli kuten 2019_07_24_17_console.log ja vielä kuten 2019_07_24_17_error.log.

Olisi mukava jos fileet eivät milloinkaan keräisi yli tuntia tietoa.

:) :) :)

--

9
Hei,

Minulla on kolme palvelinta, joissa on ubuntu 16.04, ja lisänä on clamav turvana.

Minä tahtoisin tietää, onko mahdollista saada clamav päivän versioon mitenkään, sehän pitäisi olla siellä backports repository alueella.

Tämä seuraava teksti on tuolla clamav netissä -

The Ubuntu backports repository will contain the newest clamav version that has been at least lightly tested to work with that version. These packages can be installed by enabling the backports repository on your system.

Kuinka minä ubuntu serverissä enabloin tuon backports repositoryn ja tapahtuuko jotain muutakin minun serverille samalla, muuttuuko serveri epävakaammaksi jos käyttää backportteja ?

:) :) :)

Minulla on nämä kaksi riviä sources.listissä.

deb http://nova.clouds.archive.ubuntu.com/ubuntu/ xenial-backports main restricted universe multiverse
deb-src http://nova.clouds.archive.ubuntu.com/ubuntu/ xenial-backports main restricted universe multiverse

Onko minun backports enabled, miksi ei ole uusin clamav ?

--

10
Hei,

Ubuntulla on jokin virtuaali ohjelma joka toimii palvelimissa, sen sisällä voi käynnistää ohjelmia, kuten java server ohjelma, ja tämän java server ohjelman virheilmoitukset sitten tulostuvat tämän virtuaali tilan sisään jossa niitä voi kelata myöhemmin.

Mikä tämä ohjelma oli, vai onko niitä monia ?

Minulla oli ohjelma jo kerran käytössä muutamia vuosia sitten nopeasti, en siintä tuolloin innostuna, mutta, nyt tarvitsen kun nuo java server ohjelman virheilmoitukset pitäisi kaikki havaita.

:) :) :)

--

11
Hei,

Minulla on nyt valmistuna tämä "meteori pilotit 2312 - koiratappelu" lautapelini.

Lautapelissä on aurinkokunta aluksia jotka kamppailevat meteori avaruudessa, molemmilla pelaajilla on 15 avaruusalusta, joista 5 - 8 täytyy aina kerralla olla laudalla, jos on alle 5 alusta ja reservissä on vielä aluksia, niin, tietokone kutsuu itse uuden laudalle, voit myös itse kutsua aluksia, jos niitä on sinulla alle 8 laudalla kerralla.

Pisteitä saa osumista +1 ja kun tuhoaa +50, kun on reunassa kiinni menettää yhden pisteen ja hitpointin.

Hitpointteja kuluu aina kun alukseen tulee osumaa, jos hitpoint on nolla, avaruusalus räjähtää.

Peli aika on 99 tiksiä, jos jommalla kummalla pelaajalla on alle 3 alusta jäljellä, peli päättyy tämän pelaajan tappioon, jos molemmilla pelaajilla on alle 3 alusta jäljellä, pisteet ratkaisevat voittajan, pisteet ratkaisevat myös silloin kun aika loppuu ja aluksia on jäljellä molemmilla kuin tai yli 3.

:) :) :)


Tässä on videokaappaus - https://www.bittipankki001.com/videot/mp2312_avaruustaistelu_003.mp4


Ja täällä voi käydä testaamassa ja pelaamassa. - https://www.lautapelisivusto.com

--

12
Hei,

Minulla on kolme palvelinta, tarvitsen kahteen apache säädön, niin, että maksimi lataajia voi olla 5000, kuinka tämä tulisi laittaa, ja kuinka paljon muistia voi kulua.

Minulla on seuraavasti ->

Koodia: [Valitse]
# prefork MPM
# StartServers: number of server processes to start
# MinSpareServers: minimum number of server processes which are kept spare
# MaxSpareServers: maximum number of server processes which are kept spare
# MaxRequestWorkers: maximum number of server processes allowed to start
# MaxConnectionsPerChild: maximum number of requests a server process serves

<IfModule mpm_prefork_module>
    ServerLimit           5120
StartServers 5
MinSpareServers   5
MaxSpareServers 10
MaxRequestWorkers   5120
MaxConnectionsPerChild   0
</IfModule>

# vim: syntax=apache ts=4 sw=4 sts=4 sr noet

Onko tuo oikein, vai täytyykö jotakin muutakin säätää ?

Minulla on myös se keepalive = off.

:) :) :)

--

13
Hei,

Tervetuloa pelaamaan - https://lautapelisivusto.com

Tässä on vielä video pelistäni - https://www.bittipankki001.com/videot/ip1917_ilmataistelu_007.mp4


Moi, olen Hannu Särö, olen 48 vuotinen lautapeli indie helsingistä, minä olen ylläpitänyt netti lautapelejä sivustoa vuodesta 2014 aktiivisti, minä olen luvannut esittää noin 50 - 100 lautapeliä sivustolleni, tällä hetkellä on 33 lautapeliä yhden linjan peliin ja 18 lautapeliä live online kahden linjan peliin.

Minulla taisi äsken valmistua tämä IP1917 lautapelini, minulla on pelissä kaksi moodia, pistepeli ja koiratappelu.

Tämä pistepeli on pisteillä pelaamista ja voittaja on se kumpi kerää enemmän osumia vastukseen.

Tämä koiratappelu on hitpointeilla peliä, osumista saa yhden pisteen ja tuhotuista koneista 10 pistettä, mutta, jos vähentää peli ajalla vastuksen koneet kahteen taikka vähempään, niin, voittaa pelin.

--

Kuvasnap ---

Laitoin tähän uuden ketjun jossa voi jutella pelistäni, peli toimii siis yhdellä koneella testiin ja myös netin kautta peliin toisia tietokoneita vastaan.

Minä korjaan mahdolliset bugit sitten heti kun ne löytyy, minulla perinteisesti menee viikko tai kaksi kunnes kaikki toimii ihan 100%.

Lisää koneita voi kutsua siinä koiratappelu pelissä, aina kun on alle 6 konetta laudalla, siinä on ruudun alareunassa ne mikrofoni kuvat, niitä näpäyttämällä tulee uusi kone laudalle.

Olisi mukavaa jos joku testaisi kaverinsa kanssa, :) :) :).

:) :) :)

--

14
Hei,

Minulla on runsaasti tiedostoja, kuva ja koodi, olen tähän asti backupannut ne rsync avulla, minulla on sh script joka tekee kellon ajan mukaan uuden hakemiston ja sitten tallentaa sinne kaikki tiedostot.

Tiedän kuitenkin että on backup ohjelmia, joissa on toimintana että samoja tiedostoja ei uudelleen tallenneta kovalevylle, en ihan tarkkaan tiedä onko hyvä käyttää tälläistä ohjelmaa, jos kovalevylle sitten tulee vika jonkin tärkeän tiedoston kohdalla, niin, sehän on siellä backupeissa vain kerran tallennettuna, olen käyttänä tätä kaikki tiedostot uudelleen backuppia rsyncin kanssa tähän asti, koska jos jokin tärkeä kohta hajoaa backup ohjelmasta, sen tallenteesta, taikka kovalevyltä.

Mutta, nyt kiinnostaa testata jotakin backup ohjelmaa, joka tallentaa vain muuttuneet tiedostot uudelleen, ja sellaista ohjelmaa jossa on aika vedoksia, joita voi palauttaa sitten aina päivämäärän mukaan.

Mikä sopisi minulle backup ohjelmaksi ?

Olen tämän jo kerran tainnut kysyä, mutta, olen käyttänä tätä rsync käskyä tähän asti.

:) :) :)

--

15
Hei,

Olen Hannu Särö, olen ollut täällä foorumilla jo monta vuotta lautapeli aiheella, minä olen lautapelejä harrastava henkilö, käytän Linuxia kun rakennan lautapelejäni.

Minulla on siis jo monta vuotta ollut valmisteilla, nämä lautapelini, monen moista on tapahtuna, minä aloitin Java SE kanssa, ja vaihdoin sitten OpenJDK kanssa, ja kun Java Applet poistui, niin, vaihdoin sitten 2017, niin, Javascript ja HTML5 kieliin, ja näillä olen sitten nyt tänään.

Mutta, minä nyt ilmoitan, heille jotka ovat sivustoani ja lautapelejäni seuranna, niin, että, minä annan luvan puhua, minun sivustoa helsingin ykkös sivustona, ja mahdollisesti koko suomen ykkösenä, en ihan tarkkaan tiedä mitä kaikkea koko suomessa on.

Minulla on 32 lautapeliä linjalla, joista 17 on kahden tietokoneen netti live online lautapeliä, minun lautapelini ovat sotalautapeli teema idean mukaan.

Minulla oli iso bugi minun grafiikan säädöissäni, ja minulla on ollut vaikeuksia säätää väri sävyjä lautapeleihini, mutta, tämä bugi nyt löytyi ja korjasin sen, minun grafiikka on nyt ihan yhtä hyvää ja osin parempaa, mitä kaupallisissakin lautapeleissä.

Minä tänä vuonna esitän vielä 5 - 15 netti lautapeliä sivustolleni, jo nyt olevien 32 lisäksi.

Mutta, minä annan luvan puhua lautapelataanko.com linux rakennettua ja ylläpidettyä sivustoa helsingin ja mahdollisesti koko suomen ykkösenä, kiitos kaikille tuestanne.

Pyrin hyvät lautapelit rakentamaan, ja nämä rakentuvat siis ubuntulla ja kubuntulla ja olen käyttänyt myös linux minttiä.

Kiitos kaikista neuvoista tälle foorumille, mitä olen kysynyt linuxista, ja kiitos kun olen saanut olla täällä foorumilla.

:) :) :)

Tässä on helsingin ykkös lautapelisivusto, oman tulkinnan mukaan, jos ei ole, niin, laittakaa ykköseen linkki tähän ketjuun - https://www.lautapelataanko.com

Linuxilla voi ja onnistuu rakentamaan hienoja sivuja, jos en ole helsingin ykkönen, niin uskon että ainakin olen top-5 sivu.

:) :) :)

--

16
Hei,

Minulla on kolme palvelinta, ainakin yhdessä on nyt jokin ongelma, minulla on ramdrivessä tietoja, ja tänään kello 13-14 välillä minulla ainakin yksi tärkeä tiedosto ramdrivessä vaihtoi chmod arvoa.

Minulla oli teksti tiedosto johonka palvelin kirjaa kaikki kävijä tiedot, niin, tämä tiedosto on 13 - 14 välillä tänään vaihtana lue/kirjoita tilasta pelkkään lue tilaan.

En osaa tietää mistä on kyse, onko minun palvelin hakkeroitu ?

Tämä tiedosto on ramdrivessä, ja backup on /home kansiossa, se minun päivityksen yhteydessä kello 5:30-5:45 aina deletoidaan, ja sitten kun kone reboottaa ja ramdrive uudestaan käynnistyy, se kopioidaan takaisin ennalleensa varmuuskopiosta, ja lisänä aina sitten päivän mittaan 15 minuutin välein se sitten kopioidaan taas varmuuskopioon.

Lisänä tämä palvelimen teksti tiedosto on jatkuvasti avoinna caja tiedosto hakemisto ohjelmassa, minun omassa workstation kotikoneen näytössä.

Minä en tiedä kuinka monta teksti tiedostoa on vaihtana lue/kirjoita tilasta vain lue tilaan, ainakin yksi, ja tosi tärkeä, kun se laskee nämä minun kävijät, eli tuo minun kävijälaskuri teksti tiedosto.

Vaiko onko minulla sittenkin vain jokin oma huomaamaton right click tuossa cajan kanssa, sitten aiheuttana tilanteen.

--

17
Hei,

Onko sallittua linuxissa rakentaa javascriptillä .wav fileitä, nämähän eikö ne ole M$ tiedostomuotoa ?

Voiko linuxilla rakentaa tyhjästä .wav fileitä javascript käyttöön ? Onko nämä M$ fileitä, niitten wavien headeri on varmaankin sitten patenttia ?

--

18
Hei,

Minulla tuo AOv5.00+ ja POv3.00+ valmistui jo näille peruslaudoille ja kahdelle ekalle pilotit sarjan pelille ja toki myös muuhun perus toimintaan, minulla on nyt tilanne että pääsen sitten valikoimaan ihan jee tavalla mitä teen tästä eteenpäin, on jo hienoa lautaa linjalla ja lisää luvassa, minä mietin että tekisin bonus pelin taikka sitten alkaisin esittää näitä omia toisen maailmansodan ja kolmannen maailmansodan teeman lautoja, tässäpä miettimistä, mutta, hirmu mukavaa miettimistä, kun vihdoinkin on jotakin linjalla pelattavana.

--

Joo, minä varmaankin tässä ensin laitan linjalle "panssaroitu jalkaväki" ja "heidän kunniansa päivät" sotalautoja.

Tämä "HKP" sotalauta on toisen maailmansodan aikaisia divisioona ja rykmentti taisteluita euroopasta, balttia 41, normandia, ranska 40, puola 39, saksa länsirintama 44, saksa itärintama 44, jne ..
Tämä "PJ" sotalauta on toisen ja kolmannen maailmansodan aikaisia taisteluita euroopasta, laitan peliin noin 7 - 15 lautaa, en ihan vielä tiedä kuinka monta vaaditaan vaihtelevaan peliin, nämä ovat lähi karttaa jotakin 10 x 10 km euroopasta.

Peleissä pidetään hauskaa ja kivaa sotapelaamista kaverin taikka vieraan kanssa internetin kautta.

Tässä on ihan ekaa testi kuvaa "HKP" lautapelistäni -Tässä vielä isompi kuvakaappaus - https://www.lautapelataanko.com/videot/videogif_165.gif

Täällä voi käydä pelaamassa minun lautaa - http://www.lautapelataanko.com


Minä toivon tulevista vuosista runsasta sotalauta iloittelua, niin, suomen internettiin, kuin sitten myöhemmin vielä mahdollisesti lähi alueille EU maihin, ruotsi, balttia, ja vielä saksa ja puola, en aio kauemmas tätä itämerta lautojen kanssa kulkea, poikkeuksena ovat boardgamegeek ja javagaming foorumit, niiltä voi tulla pelaajia pelaamaan vaikka he asuisivat missä vaan.

:) :) :)

--

19
Hei,

Minulla on palvelinohjelma jossa voi pelata javascript asiakasohjelmalla mm. shakkia.

Mitenkä nämä free chess servers ?

Mitenkä nämä free chess serverit on tarkoitettu, onko ne kaikille vapaat vaiko vaan aina jollekkin tietylle shakki ohjelmalle ?

Onko sellaista suosittua yleistä chess serveriä johonka voi ottaa yhteyttä omalla ohjelmalla ?

--

20
Hei,

Minulla on päättynä ovh-hosting.fi kanssa, palvelin ja domain sopimukset, en ilmeisesti enää saa uusia heillä.

Mitä muita hyviä ja "halpoja" domain ja vps palvelin tarjoajia suomesta ja euroopasta löytyy ?

--

Sivuja: [1] 2 3 ... 18