Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Clouseau

Sivuja: [1]
1
Voisiko tuon Totem "simple media player for the GNOME" poistaa kokonaan Ubuntun default asennuksesta. Totem Mozilla plugin erityisesti.

En ole koskaan saanut mitään sivustoa koksan toimimaan tuon playerin kanssa. Hatuttaa kun joka ikisen asennuksen jälkeen pitää alkaa riisumaan kaikki Totem jutut pois vain sen takia että juuri sen vuoksi mikään ultimedia EI TOIMI. Miksi tuollaista roskaa jaellaan, jolla ei toimi oikein mikään.

Ehdotan, että VLC asennetaan oletussoittimeksi kaikille medioille mihin tämä kykenee. Myös VLX- Mozilla pluginit tulisi asentaa automaattisesti oletuksena. VLC:llä suurin osa asioista sentään toimii. Vain nämä propprietery roskaa käyttävät harrastesivut, kuten mtv3:n katsomo.fi ja Nelosen ruutu.fi ovat vaatineet Mplayerin asentamista, mutta tuo taas sotkee VLC pluginin toiminnan selaimessa.

Olisiko siis mitenkään mahdollista tehdä VLC-pluginista se default plugin selaimiin. Nyt kun mikään muu ei oikien toimi.

2
Ubuntu tietokoneissa / Aikaformaatin vaihtaminen - howto?
« : 31.10.09 - klo:13.31 »
Koska toi man on niin sekava ettei siitä saa mitään selvää, niin mitenkäs tuo päiväyksen esitys saadaa kotimaiseen muotoon.
Käytän Englanninkielistä Ubuntua, mutta haluan päivämäärä/kellonaika -esityksen kotimaiseksi ddmmyy hh.mm.ss, mutta tuntuu siltä että mistään käyttöliittymästä tätä ei voi tehdä.

Onko tämä käyttöjärjestelmä näin tyhmä että tämänlaista perusasiaa ei saa tehtyä mistään käyttöliittymästä. Ei kait vain joku idiootti ole keksinyt bundlata aikaesitystä käyttökieleen? Komentoriviltä tota en osaa tehdä, kun toi helppi, eli man on ihan seko. Eihän siinä ole yhtään esimerkkiä miten se tehdään.

Suomenkieltä ei voi käyttää koska Ubuntun reppana ei osaa käsitellä sellaista polkua joka johtaa esim Työpöydälle. Tuntuu noi ääkköset olevan mission impossible.

3
Ununtussa 8.04 on vanha haavoittunut versio 1.4.6 GnuPG:sta eikä uusia päivityksiä ole saatavilla.

http://lists.gnupg.org/pipermail/gnupg-announce/2008q1/000272.html
http://www.cert.fi/haavoittuvuudet/2008/haavoittuvuus-2008-40.html

Yritin asentaa Debianin GnuPG 1.4.9 pakettia, mutta tämä herjaa ristiriitoja Seahorsen osalta. No Seahorse taas on pelkkä salasanojen  ja avaintenhallinta GUi, joten miten ihmeessä tähän Ubuntuun saa noita tietoturvapäivtyksiä ja minä vuonna niitä tulee jakeluun? Nykyinen versio on niinkin vanha kuin 2006-12-06. Tämähän on ihan Windows  ???

Joten - mitä päivitän ja miten?
Sivuja: [1]