Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Make1

Sivuja: [1] 2 3
1
Laitealue / Samsung 4500W
« : 02.05.10 - klo:12.27 »
Terve! Huomenna noudan kyseisen tulostimen ja ajattelin kysyä kuinka saan sen toimimaan WLAN:illa? Olisi tarkoitus saada miniläppäristä tulostettua laskuja yläkerran printteriin. Miniläppärissä on uusin ubuntu netbook remix (10.04LTS). Onko Ubuntuun olemassa vielä Samsung 4500W ajureita? Jos on niin voisko joku auttaa asennuksessa ja antaa latauslinkkejä.

Kiitos.

2
Heipä hei! Olen pitänyt Ubuntu 9.10 Desktop editionia palvelimena. Olen erittäin tyytyväinen ubuntun käyttämiseen. Onko Debian parempi vaihtoehto? Onko Debianissa graafinen käyttöliittymä vai samantapainen kuin Ubuntu serverissä? En ole kovin ammattilainen mutta osaan käyttää Ubuntua ja joitain distroja välttävästi.

Tämä ei kuulu aiheeseen, mutta osaatteko sanoa kuinka tehdä FTP serveri Ubuntu 9.10 desktop editionissa? Olisin kiitollinen jos joku laittaisit koodit mukaan.

3
Hei! Olisin kiinnostunut aloittamaan ohjelmien tekemisen Maemo 5 alustalle. Kertokaa mitä ohjelmia tarvitsen sekä ohjelmointikieli.

4
VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter tarvitsen tuon ajurit koneelle -.- Windows 7 ei voi asentaa ajureita koska ei pääse nettiin.. saako noita ajureita mistään ? Linkkiä kiitos.

5
Muut käyttöjärjestelmät ja Linux-jakelut / Windows 7
« : 11.08.09 - klo:15.37 »
Hei! Onko tuo Windows 7 jo täysin valmis?? Luin tuolta muutamilta sivuilta että se on jo jakelussa IT-ammattilaisille ja firmoille. Tietääkö kukaan tukeeko W7 Sony vegasia, adobe tuotteita ja muita perusohjelmia mitä aktiivinen koneen käyttäjä tarvitsee? Kannattaako ladata tuo RTM ultimate ja poistaa koko xp ja pysyä siinä? Vai kannattaako odottaa julkaisupäivään saakka?

6
Laitealue / Telewell ei päästä asetuksiin
« : 18.07.09 - klo:18.41 »
Hei! Kirjoitan telewellin IP:n selaimelle, mutta en pääse asetuksiin. Resetoin modeemin mutta se ei auttanut. ideoita ?

7
Hei! Asensin tänään Ubuntu server editionin servu koneelle. Huomasin, että tässä ei ole graafista käyttöjärjestelmää, niin kuinka tämä komentorivi systeemi toimii? Haluaisin oman nettipalvelimen pystyttää serveri koneelle, sekä peliservereitä yms. Mitä mieltä olette Fedorasta tai Debianista serverin ylläpitämisessä?

8
Hei taas! Veljeni asensi XP:n D asemalle vaikka tarkoitus oli asentaa se C asemalle. Noh Tämän kaiken voisi korjata XP:n levykkeellä, mutta tämä tietokone onki vanha antiikki lelu. Hän asensi XP:n Windows ME:n kautta. Olen tässä ajatellu asentaa Ubuntua hänelle. Eikos WVdialin voi ladata tikulle ja sitten asentaa Ubuntussa kun Mokkula on kiinni? Eiko tuota WIndows kansiota voi siirtää C: asemalle? En todellakaan jaksaisi alkaa rassaamaan ME:n kanssa............

Kysessä on Huawei E220 mokkula, jonka saa toimimaan WVdialin kautta kuulemma.

9
Laitealue / Langaton tulostin
« : 14.06.09 - klo:00.04 »
Hei! Tiedatteko mitaan halpaa ja hyvaa langatonta tulostinta? Tarkoitus olisi saada Lappari Windows XP home, Mini lappari Linpus Linux ja oma kone Windows XP Pro liitettya tulostimeen.

10
Hei! Olen tässä miettinyt kuinka hallita peliservuja ja nettipalvelimia netin välityksellä? Tarkoitan siis Control Panelin kautta. Eli voit muokata Netissä servun tietoja, restarttaa, ja sulkea sen. Kuinka tämä tehdään?

EDIT: Voinko etähallita serveri konetta mitenkään? Ei jaxais aina liittää näyttoa siihen.

11
Yleistä keskustelua / Uusi kone
« : 09.06.09 - klo:11.48 »
Hei taas! Tässä olisi puoli valmis kone! Mitä mieltä olette? Mielestäni osat sopivat toisiinsa ja suhkoot edullinen. (pelikonetta hankkimassa)

http://img524.imageshack.us/img524/3559/56921380.png

12
Yleistä keskustelua / N95 ja navigaattori
« : 08.06.09 - klo:17.07 »
Hei! Onko olemassa navigaattori ohjelmaa, joka ei tarvitse nettiyhteyttä? Kokeilin tuossa smart2go:ta ja google mapsia ja ne tarvitsesvat WLAN- tai GPRS yhteyden. Puhelimessa on sisäänrakennettu GPS.

13
Laitealue / ClearChat Comfort USB Headset
« : 09.05.09 - klo:13.03 »
Hei! Kokeilin taas pitkästä aikaa Ubuntua. Huomasin, että headsetistä ei kuulu mitään. Olen kokeillut laittaa ääniasetuksista kaikki jutut mutta silti ei toimi. Kuinka saisin nämä pelittämään  :-\

14
Joo, elikkä ostin koneen viime kesänä ja nyt tarvis salasanaa pakettienhallintaa ja en muista sitä. Mitä nyt teen?

15
Hei! Eikö ohjelmia ohjelmoida cc+ kielellä? Kertokaa jotain hyödyllisiä sivuja, jossa opetetaan ohjelmoimaan ohjelmia windowsille.

16
Laitealue / Ati Radeon 200series
« : 21.02.09 - klo:22.45 »
Saako tähän näyttikseen ajureita? Luin jostain että Ubuntu ei tue ATI:n ajureita...

17
Multimedia ja grafiikka / Youtube
« : 19.01.09 - klo:16.16 »
Kuinka saan videoni, joka on avi muodossa HD laatuun?

18
Mistä johtuu, että puhelu katkeaa 10s välein tai toinen henkilö ei kuule puhetta  >:( ! Muiden henkilöiden kanssa puhelut onnistuu. MSN toimii kyseisen henkilön kanssa erinomaisesti.
Onko Skype niin huono vai mikä on? Ei ole NAT päällä.

//muokattu kirosanat pois. gdm

19
Yleistä keskustelua / kaapeliverkko
« : 03.01.09 - klo:23.53 »
onko mitään karttaa josts näkisin lähimmän kaapeliverkon?

20
voiko joku auttaa?

 joo elikkä haluaisin asentaa XP:n tälläiseen pöytäkoneeseen mut bootin alussa ei tapahdu mitään
 noh asensin ubuntun ja sit alotin asentaa XP:ta mut ei siitä tullu mitään
 ja näppikset ei toimi alussa. On irroitettu bios paristo emolevystä.

Sivuja: [1] 2 3