Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Eugen

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Evolution - Nokia E90 synkro
« : 22.07.10 - klo:20.22 »
Kuinka saan puhelimen synkronoitua Evolutionin kanssa? Olen ollut taas kauan pois Linuxin piiristä, joten muisti pätkii. Voihan sillä iälläkin olla jotain merkitystä  ;D.

2
Laitealue / Videovalvontaa Linuxilla
« : 01.12.07 - klo:19.58 »
Tässä olisi ohje kiinnostuneille.
http://www.arvutikasutaja.ee/artikkel.php?id=231

3
Olen joskus nuorempana oppinut lataamaan ohjelman Wintoosaan ja käynnistämään sen sekä jopa käyttämään sitä.  Ubuntu ei toimi samoin, joten oppaat ja tämä sivusto on käytössä ollut. Oppi vaan ei mene perille! Eihän se Linuxin vika ole, jos käyttäjä on tyhmä. Olisi vain hienoa, jos tyhmätkin käyttäjät voisivat käyttää Linuxia.
Olen oppinut käyttämään Lisää/Poista-ohjelmaa ja Pakettien hallinta-ohjelmaa, mutta kun yritin ottaa käyttöön SQL.Ledger-ohjelmaa, taidot loppuu. Oppaista oli se apu, että sain sen ladattua koneelle. Pakettien hallinta väittää sen olevan koneella, mutta en vaan löydä sitä mistään. Ohjelman käyttöönotto on varmaan niillä englannin kielisillä sivuilla, joita en lue. Joten olkoon. En sitä kuitenkaan osaisi käyttää, kun on englannin kielinen.
Ubuntua mä käytän edelleen vain nettisurffaukseen ja Mahjongin peluuseen. Muussa Wini menee kirkkaasti ohi  :P.

4
Ubuntu tietokoneissa / Onko Ubuntu turvallinen
« : 09.07.07 - klo:22.54 »
Linuxista on jo löydetty aukkoja!!! Samoin Open Officesta.

Onko Ubuntu paikattu?

http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=14&news_id=200716483&rss=6

5
Ubuntu tietokoneissa / O.O:n taulukkolaskennan käyttö
« : 04.07.07 - klo:21.11 »
Kuinka saan lisättyä sarakkeita tai rivejä ryhmään valittuihin taulukoihin. Kirjoittaminen taulukkoryhmän määrättyyn soluun onnistuu (kirjoitus kopioituu kaikkiin taulukoihin samaan soluun), mutta sarakkeita tai rivejä pitää lisätä jokaiseen taulukkoon erikseen.

6
Asentaminen ja käyttöönotto / Feisty ja Gaim
« : 14.06.07 - klo:22.54 »
Latasin netistä Feistyn ja asensin FS C-sarjan Lifebookkiin. Toisella yrittämällä lähti käyntiin. Toistaiseksi kaikki tuntuu toimivan hyvin. Nettiin pääsen, ohjelmat aukeavat, paitsi Gaim. Kopete toimii kyllä, mutta se on liian yksinkertainen. Vanhassa Ubuntussa Gaim toimi hyvin. Kun klikkaan kuvaketta alapalkkiin tulee ilmoitus Gaim käynnistyy ja hetken päästä se katoaa, eikä Gaim ole käynnissä. Pitääkö tyytyä Kopeteen?

7
Tein FronPagella kotisivun, johon laitoin taulukon rajauksia ja asettelua varten. Taustaksi laitoin jpg kuvan liittämällä sen ensin taulukolle ja sen jälkeen asetin "absoluuttisesti" ja vielä siirsin taulukon "taakse". Kuva ei näy Firefoxsilla, mutta IE:llä kyllä. Miksi!?!
Sivu lebba.fi

8
Ubuntu tietokoneissa / En vieläkään käytä Linuxia
« : 23.11.05 - klo:22.47 »
On ollut huono tuuri Linuxien kanssa. Ostin kaupasta Best Linux 2000:n. Asennus ei rähmäkäpälältä tietenkään onnistunut, vaan usean yrityksen jälkeen vein koneen likkeeseen asennettavaksi. Kaikki kunnossa? Liikkeessä kone toimi hyvin, mutta kotona...... Sain ohjelman auki ja jopa Free Cellinkin. Suljin koneen ja kävin ulkona. Uusi avaaminen ei onnistunut - väärä käyttäjänimi tai salasana. Kone liikkeeseen - toimi taas siellä hyvin. Kone kotiin en saanut edes ensimmäistä kertaa auki. Ja pas..t!

Windows sisään ja kaikki hyvin. Nyt tilasin (5 vuoden jälkeen) Ubuntu 5.10:n - sain levykkeet. Asennus ei onnistu - Live kokeilu ei onnistu. Ja taas PAS..T. Odottelen taas viitisen vuotta, josko joku saisi kirjoitettua sen LInuksin sellaiseksi, että minäkin saan sen koneelle.

Microsoft jyrää. Minäkin saan sen toimimaan.  :-\

Sivuja: [1]