Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kkeimo

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / Netti ei toimi. [Ratkaistu]
« : 27.08.10 - klo:22.09 »
Elikkäs nyt on ilmestynyt sellanen ongelma, että ubuntu ei löydä verkkoa jonka johdosta netti ei pelaa. Mulla on kaksi kovalevyä, toisessa windows xp ja toisessa ubuntu 10.04. Ubuntun verkkoyhteydet näyttää pelkkää tyhjää. Onko kellään mitään niksejä miten saan sen toimimaan? XP puolella netti pelaa moitteettomasti.

2
Moi,

Asensin juuri uudelleen Ubuntu 10.04 mun toiselle kovalevylle (Koneessa kaksi kovalevyä toinen 160 Gb sisältää Windows XP ja toinen 20.5 Gb sisälsi Ubuntun). Nyt kun käynnistän koneen tulee vain teksti "Boot from CD: No such a device.." ja numeroita perään. Siinä on myös joku Grub..> johon voi antaa komentoja. Nyt työskennellään Live CD:llä. Oonko nyt jotenki kussu tän homman totaalisesti?

Kiitokset avuista jo etukäteen!

3
Ubuntu tietokoneissa / Visuaaliset Tehosteet
« : 08.05.10 - klo:19.53 »
Toivottavasti tää on oikee alue.. Yritin ettii tietoo tästä, mut en nyt kunnolla saanu selkoa.

Eli, ku yritän ottaa noit visuaalisia tehosteita käyttöön, tulee viesti "Työpöytätehosteita ei voitu ottaa käyttöön". Mistä tuo johtuu?

Mulla on koneessa Ati Radeon Xpress 200 näytönohjain ja käyttiksenä tällä hetkellä Ubuntu 8.04.

4
Moi,

Löysin tollasen Maxtorin 20Gb kovalevyn, joka on näköjään tyhjänä. Mulla on koneessa tällä hetkellä siis Windowsin XP käyttöjärjestelmä ja aattelin laittaa ton Maxtorin toiseks kovalevyks koneen sisälle. Miten toi ubuntun asennus onnistuu siihen nyt siis? Oon kokeillu niin, että laitan levyn koneeseen, buuttaan koneen ja valitsen toisen kovalevyn, jolloin mitään ei tapahdu. Mulla on nyt siis XP:n sisältävä kovalevy masterina ja se tyhjä on slave-tilassa. Pitääkö mun asettaa se Maxtorin kovalevy masteriksi? Kun avaan tuon Oman Tietokoneen Windowsissa, siellä ei näy tuota Maxtorin kovalevyä..

Toivottavasti joku ymmärsi ongelmani ja antaa apua :)

Kiitokset etukäteen!

5
Eli ois sellanen ongelma et mulla on tollanen Bosen kaiutin ja jostain syystä äänet ei kuulu siitä. Windowsin puolella toimii hyvin, mutta ei ubuntun. Kuulokkeet kyllä toimivat ubuntussakin. Missäköhän ois vika ettei toi kaiutin toimi ubuntussa?

6
Mites on ku tuo compiz fusion ei toimi..? Ajurit pitäis olla synapticin mukaa asennettu. Compiz toimi kyllä yhdessä vaiheessa, mutta asensin ubuntun uudelleen ja nyt en saa millään toimimaan.. Mikä neuvoksi? ???

7
Asentaminen ja käyttöönotto / GRUB error 18.
« : 22.03.08 - klo:16.53 »
Eli tollasta errori pukkaa ku yritin vaihtaa kovalevyn toiseen koneeseen. Sain selville, että se johtuu siitä että kovalevy ois liian iso BIOSii. Miten ton sais korjattuu helpoimmiten? Kokeilin myös toista kovoa missä on myös ubuntun ja se sopi hyvin vanhaan koneeseen mihin tuota toistakin yritin (siis kohtaan jossa sen edellinen kovalevy oli). Kun käynnistin koneen se sano, että ei tunnistanut kovalevyä ja pitäis system setupista laittaa sillein, että se tunnistais. Miten se onnistuu?  ???

8
Asentaminen ja käyttöönotto / Näyttö välkkyy?
« : 02.03.08 - klo:20.32 »
Juu eli tossa olin asentamassa ubuntua vanhaan compaqin koneeseen. No testasin CD-levyn virheettömyyden ja virheetön se olikin. Boottasin koneen niinkuin käskettiin ja sitten painoin Asenna tai käynnistä ubuntu painiketta. No siinä se alko normaalisti lataamaan, mutta sitten näyttö alkoi vilkuttaa vain valkoista neliötä ruudulla joka peittää melkein koko ruudun. Missähän on vika? Näyttö on Nokian Microemission valuegraphy 447V ja kone on Compaq Evo. Näyttö ainakin on vanha. Johtuuko siitä?

Sivuja: [1]