Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Windows98

Sivuja: [1]
1
Asentaminen ja käyttöönotto / Ubuntu Vistan rinnalle
« : 14.09.08 - klo:11.09 »
Katsoin haullakin aiheita, mutta niistä ei selvinnyt asiaa. Asiaan, tein Vistan omalla levynhallinnalla 10gt F-osion. Ja kun menen Ubuntun asennuksessa osioihin ja yritän valita osiota. No, löysin oikean osion. Sitten järjestelmä alkaa huutamaan siitä, että juuritiedosto puuttuu, mene takaisin osio-kohtaan. Haluaisin säilyttää Vistan, koska Ubuntu tulisi kokeiluun...

2
Laitealue / Wlan - Ubuntussa ei wlan toimi
« : 13.02.08 - klo:16.42 »
ELi millä saisi wlanin toimimaan? Wlan joka on sisään rakennettu kannettavaani, ei nähtävästi ole päällä koska wlan-valo ei ole päällä. Koneen malli on HP NX7300. Koneen wlansovitin on nähtävästi Broadcom 802.11b/g WiFi -sovitin. Eli miten saisin sen toimimaan?

Samalla kysyisin että miten saisin verkkotulostimen asennettua. ELi tulostimet on kiinni WIndows XP koneessa, jossa tulostimet on jaettu verkon käyttäjille. KAnnettavani on liitetty verkkokaapelilla tukiasemaan kiinni. ELi miten saisin tulostimen käyttöön?

3
Eli asensin Ubuntun. Nyt haluaisin kuitenkin asentaa WIndowsin takaisin. ELi mites se onnistuisi? Olen aloittelija, eli selkeät neuvot. Minulla on WIndows Vistan päivitysversiolevyke 32-bittinen. Eli haluan asentaa windowsin takaisin!

Sivuja: [1]