Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - 7810

Sivuja: [1]
1
Terve olis daryna mintissä pieni ongelma? jos joku osais neuvoo onko mitään tehtävissä. Mulla on ulkoinen näyttö jossa näkyy ikkunat normaalisti, mutta videot ei näy . Tekstit näkyy hyvin, videon tilalla on musta ruutu eikä ääntäkään kuulu. Laite olis ibm t41 ja telakka dvi:stä lcd:n hdmi liittimeen ,ati radeon 7500 joku ati mach8 mach32 mach64 and rage... ajuri. :'(

2
Laitealue / dymo labelwriter turbo
« : 15.06.08 - klo:23.13 »
Terve mul olis kyseinen laite ,onko kellään kokemuksia ubuntussa että saakohan toimii ja jos niin miten tänks.

3
Laitealue / CUPS server error (ratkaistu)
« : 09.05.08 - klo:19.19 »
Onks kellään tietoa miten voin korjata tän. Oletus tulostin ilmoittaa Cups server error The CUPS scheduler is not running.Saan sen käyntiin komennolla sudo /etc/init.d/cupsys restart, mutta uudelleenkäynnistyksen jälkeen joudun tekemään sen uudelleen. Hp:n laser toimii komennon  jälkeen hyvin, ennen komentoa ei tunnista tulostinta. Ubuntu 8.04 käyttiksenä, kiitos hyvästä keskustelupalstasta. ???

GoddamnDevil kiitos sulle tämä oli tässä: yksinkertaista kun sen osaa ;)

4
Tietämätön kysyy suurimmat erot ubuntun,mandrivian ja susen jakeluissa. Käyttö on nettisurffailua, asiakirjoja sekä leffojen katselua työpöytänä olis gnome. Myöhemmin kotiverkko jossa hp verkkotulostin, xp läppäri, linux läppäri ja vanha pöytäkone linuxilla. :P

5
Pelit / vakaa xp
« : 10.02.08 - klo:21.17 »
Yritin asentaa mutsin xp:hen lapsille muumipeliä ,eihän se sinne asentunut (2.v vanha acer läppäri alkuperäisasennus  :o )winellä linuxiin se vakaasta xp:stä johon peli on tehty.

Sivuja: [1]