Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - t4sp4

Sivuja: [1]
1
Ubuntu meni totaali jumiin, kun laittoi DVD asemaan tavallisen musiikki cdn. Ainoana vaihtoehtona oli painaa kylman viileasti resettia ja taman jalkeen kone aukeaa ainoastaa sihen asti, kun tulee ubuntun logo ja se palkki alkaa latautumaan, mutta ei pidemmalle! (kokeilin yon yli ja tilanne aamulla sama) Ihmettelen vain, kun asemassa on pyorinut ilman hairiota niin DVDtkin, kun poltetut CDt ym...

Alkuperaisella asennus cdlta sain ubuntun auki siita, avaa turvallisesti graafisessa tilassa tai joku vastaava, mutta yrittaessani paasta kovalevyn tiedostoihin kasiksi, niin iskee sama junttura... naytto jumiin, hiiri ei liiku, nappaimisto ei reagoi!

Kone teki nyt saman toista kertaa, ensimmaisella kerralla paadyin asentamaan koko ubuntun uudestaan, koska kovalevylla ei ollut mitaan korvaamatonta. Mutta nyt siella on kolmen kuukauden valokuvat, seka melkoinen kasa varmuuskopioimatonta musiikkia! Varmuuskopiothan pitaisi olla, mutta kun en ole saanut ulkoista kovalevya toimimaan....

ELI MITEN PAASEN PELASTAMAAN TARKEAT TIEDOSTONI KOVALEVYN UUMENISTA???

pahoittelut aan ja oon puuttumisesta tekstissa, mutta nauttaa olevan jenkkimallinen nappaimisto kaytossa, kun pyorittaa ubuntua CDlta.

Taa linuxi alkaa syomaan miesta rotanlailla, mutta kiitos vastauksista


2
Messengeriä käyttäessäni ja ollessani itse offline tilassa mese lähettää yhteyshenkilöilleni viestinä seuraavaa linkkiä http://www.free-offers-your-clicks.com

Itse olen ollut täysin tietämätön tästä, eli tapahtuma ei ilmene minun koneen päässä mitenkään.

Olen vain ollut siinä uskossa, että Linux on lähes virus vapaa. Eli ylläoleva ilmeisesti sisältyy siihen "lähes" -sanaan...

Virus lähti kun poistin messengerin ja asensin uudestaan, mutta saattaahan se tulla takaisin...

Varsinaista ongelmaa ei siis enään ole ja tämä on vähän turhanpäiväistä jaarittelua, mutta tulipahan avauduttua.

3
Tere!
Tällä foorumilla on paljon ohjeita noiden kanssa, mutta en oikein ole saanut mistään kiinni...

Sekä tikku (silvercrest), että kovalevy (Seagate) aukesivat ensimmäisellä käyttökerralla ja pystyin kopioimaan niiltä tiedostoja koneelle. Ottaessani irti ne USB-portista valitsin "irroita taltio", olettaen että näin kuuluu tehdä USB-vehkeiden kanssa. Nyt tietokone tunnistaa molemmat, mutta yrittäessäni avata kovalevyä tai tikkua saan vastaukseksi herjan "taltiota ei voida liittää".

Ihmettelen vain miksi Kamera (Ixus 70) ja kännykkä (Nokia N91) toimivat lähes moitteettomasti.
Ainoastaan kännykässä jää massamuistitila päälle, kun valitsen "irrota taltio" ja kone kertoo että laitteen voi nyt turvallisesti poistaa, mutta sieltäkään ei ole mitään kadonnut.

Eikös nämä kaikki (muistitikku, ulkoinen kovalevy, digipokkari ja kännykkä) toimi samalla periaatteella..? Vai olenko ihan hakoteillä?

Eli voisiko joku vääntää rautalangasta, mitenkä saan nuo laitteet toimimaan. Eli mitä kirjoitan päätteelle ja mitä tallennan mihinkä jne... Olen vielä aika käsi tämän linuksin kanssa vasta muutaman viikon kokemuksella!

Niin ja käytössäni on Ubuntu 7.10. Ja jo etukäteen iso kiitos avusta.

4
Eli päivitin 7.04 -->7.10 ja selaimesta tuli jäätävän hidas. Lähes poikkeuksetta lataa jokaista sivua ja linkkiä noin puoli minuuttia, olen tottunut että sivusto aukeaa, kun entteriä on kerennyt hipaisemaan. Mikä avuksi? Paketit ja päivitykset tulevat kyllä hyvillä nopeuksilla (+100 kb/s). Olen nyt kokeillut eri selaimia, mm firefox ja epiphany, mutta ei auta.

5
Aloin omalta osaltani boikotoimaan Microsoftin valta-asemaa ja harjoittelen linuxin (Ubuntu 7.04) käyttöä...
Peruskäyttö ei hirveän vaikealta vaikuta, mutta muutama ongelma tuli alkuun vastaan ja jos näihin saisi ohjeita kokeneemmilta käyttäjiltä/valmiita linkkejä jostain...

1. En saa ulkoista usb-kovalevyä toimimaan, olen jo yrittänyt seuraavaa --> http://wiki.ubuntu-fi.org/ntfs-3g
2. En saa macromedia flash playeria toimimaan
3. Kuinka saan television näkymään rinnakaisnäyttönä? näyttökortissa (NVIDIA) on S-video lähtö

Tekemällä virheitä, oppii tekemään lisää virheitä...

edit / rhk: otsikon vaihto, entinen oli 'Muutama helppokäyttöinen linkki/vinkki aloittelevalle'

Sivuja: [1]