Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - samppa636

Sivuja: [1] 2
1
osaisko joku suositella hyvää soitinta? käytössä pclinuxos kde, oletussoitin clementine ainakin tahmaa todella pahasti. musiikkikirjasto on iso, n. 20 000 kappaletta. GNOME puolella esim. rytmilaatikko pelasi hienosti.

2
osaisikohan joku neuvoa miten rytmilaatikon saa päivitettyä versioon 12.2? nyt tulee aina käynnistettäessä "hae liitännäisiä" ilmoitis n.10 kertaa ja ilmeisesti 12.2 versioon tämä on korjattu. thänks.

3
elikkäs juuri asentelin kubuntu 8.10 ja pari juttua askarruttaa,en ole paljoa KDE työpöytäympäristöjen kanssa touhunnut, lähinnä gnomen. eli saanko liitetyn ulkoisen kovalevyn näkymään työpöydällä?

loin kaksi käyttäjää, toisella käyttäjällä ei ilmeisesti ole kaikkia tarvittavia oikeuksia kun yrittää muuttaa asetuksia ja kysyttäessä kirjoittaa salasanan niin tulee virheilmoitus että SUDO ei tunnista käyttäjänimeäsi????

4
toimiiko muilla mokkula useissa käyttäjäprofiileissa ubuntussa? mulla on kaksi profiilia mutta en  saa mokkulaa toimimaan kui yhdessä profiilissa kerrallaan. onko muilla kokemuksia? muoks. toimii sittenkin piti vaan käynnistellä pari kertaa konetta uudelleen.

5
eli porukoiden koneessa sellainen ongelma että kun koittaa kirjautua sisälle niin käyttäjätunnukset+salasanat ei toimi eli sisäänkirjautuminen ei onnistu,myös verkkokortti(emoon integroitu) lakkasi toimimasta samalla. onko kellään hajua mitä siellä mahdollisesti on tapahtunut ja miten tästä eteenpäin? itsellä kävi mielessä uuden käyttäjän luominen,kai se jotenkin onnistuu komennoillakin? koneessa ubuntu hardy, 2 eri käyttäjää, työpöytäkäyttäjä+järjestelmänvalvoja. JV:n salasana ei pitäis olla muiden kuin minun tiedossa. kokeilin vanhoillakin kerneleillä mitä löytyy grubin valikosta yhtä huonolla menestyksellä!


6
Ubuntu tietokoneissa / firefox hävitti ikkunat
« : 31.12.08 - klo:11.58 »
eli onkelma seuraavanlainen, firefoxissa ei enää näy normaalia pienennä/suurenna/sulje palkkia ollenkaan eikä työpöydän yläpaneeleja. uudet välilehdetkin aukeavat "näkymättömiin". työpöytätehosteiden poisotolla ei ole mitään vaikutusta ja ongelma esiintyy vain firefoxilla. olenkohan tietämättäni ryssinyt asetukset vituiks tai jotain?

7
eli muija poisti vahingossa ulkoisella kovalevyllä olevan musiikkikansion (n.10 gigaa) onko sitä mahdollista mitenkään saada takaisin? hyviä vinkkejä otetaan vastaan :)

8
Laitealue / Apple iPod shuffle
« : 14.12.08 - klo:17.33 »
harkitsen kyseisen mp3 soittimen ostoa muijalle joululahjaksi, onko kellään kokemuksia? entä toimivuus ubuntussa?

9
Ubuntu tietokoneissa / rytmilaatikko tökkii
« : 29.11.08 - klo:18.28 »
erikoinen ongelma, viimeisimmän kernel-päivityksen jälkeen rytmilaatikko on koko ajan päällä, jos suljen niin avautuu hetken kuluttua itsekseen. onko muilla ollut vastaavia ongelmia?

10
eli siis ongelma seuraavanlainen,meinasin vaihtaa näytönohjaimen koneeseen mutta emossa ei ole kuin yksi FAN johdon paikka ja siinä on prossun tuuletin kiinni. onko olemassa adapteria jolla saisi virran tuulettimelle esim.suoraan virtalähteen johdoista? johto musta-puna-valkonen kolmereikänen.

edit. löyty kun keksi googleen oikeat hakusanat

11
Ubuntu tietokoneissa / amarok kysymys(ratkaistu)
« : 23.10.08 - klo:17.17 »
miten saa amarokissa koko kokoelman soittolistaksi? ei vaan raksuta :)

12
eli siis mikä olisi hyvä ohjelma musiikin muokkaukseen? lähinnä pitäs joitain biisejä lyhentää sekä alku että loppupäästä. kiits.

13
Yleistä keskustelua / ps1 pelin tiedostomuoto
« : 08.10.08 - klo:09.23 »
tietääkö kukaan mikä on playstation 1 pelien tiedostomuoto?

14
eli siis säilyykö kaikki asetukset entisellään jos vaihtaa kde-työpöytään( käyttäjäprofiilit ym) ja säilyykö gnomen ohjelmat(esim. rytmilaatikko) vai vaihtaako esim amarokkiin???saattaa olla tyhmä kysymys, en vaan tiedä niin ajattelin kysyä ennen kokeilua :)

15
Laitealue / läppäriin lisää muistia
« : 29.08.08 - klo:10.38 »
moro! osaisko joku suositella paikkaa helsingissä jossa laittaisivat läppäriin lisää muistia? siskon läppäri vähän tökkii 7.10 ubuntulla kun muistia vaan 256. giga olis tarkotus laitattaa. mitähän kustantaa? ei hajuakaan läppärien muistien hinnoista/työstä. sen takia kyselen kun itse en ole helsingissä ja siskokin asunut vasta kuukauden.

16
elikkäs apua kaivattaisiin kyseisen ongelman kanssa, siskon koneella ubuntu 7.10 ja kitjautuessa ilmoittaa: virhe gnomen istunnonhallinta ei voinut lukita kohdetta home/ jotain. pyytää kirjautumaan vikasietoisessa tilassa ja tarkistamaan että homelle pystyy kirjoittamaan.

osaisiko joku neuvoa? läppäri helsingissä ja minä en.
edittiä sen verran että vikasietoisessa tilassakin ilmoittaa samaa virhettä heti kirjautumisen jälkeen ja sitten ei tapahdukkaan mitää kun painaa ok:ta virheilmon jälkeen     

lisää edittiä lähti pelaamaan omia aikojaan n. 10 uudelleenkäynnistyskerran jälkeen.

17
terve! onko hiiren kursoria mahdollista vaihtaa? pikkuveli sanoi että pitäisi saada johonkin nettipeliin toisenlainen, itse kun en pelaile niin ei tollainen asia ole edes käynyt mielessä :)

18
elikkäs sellane onkelma on että en löydä asetusta mistä saa nämä järjestelmän äänet pois. neuvokaa :)

19
eli ongelma seuraavanlainen: latasin atin sivuilta uusimmat ajurit 9800 näyttikseen ja nyt tökkii näyttö tosi pahasti, miten saisin nyt poistettua ko. ajurit? kokeilin haulla etsiä vastaavia aiheita mutta en löytänyt. käyttis hardy ja ajuripaketti ati-driver-installer-8-4-x86.x86_64.run.

20
terve kaikille! sellasta ongelmaa tuli nyt eteen että kun amsn:ssä näkyy että on tullut sähköpostia ja klikkaa s.postin kuvaa niin tulee errori että mozilla url ei voi suorittaa tarkista asetukset. olen koittanut muuttaa asetuksia tuloksetta. oisko neuvoja??? 
niin palvelimena hotmail.   

ja toinen kysymys koskee evolutionia, mistä saan selville saapuvan/lähtevän postin palvelimet???

kiitos.

Sivuja: [1] 2