Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JiiiHooo

Sivuja: [1] 2
1
Asentelin Ubuntu 19.10 ja huomasin, että kannettavan touchpadin reunavieritys pitää laittaa jokaisen käynnistyskerran jälkeen uudestaan päälle, kellään ajatuksia miksei tämä ominaisuus pysy päällä?

2
Ubuntu tietokoneissa / Hidas päivitysten tarkastaminen
« : 10.04.17 - klo:10.32 »
Hei!

Onko kellään muulla ollut ongelmia päivitysten lataamisen kanssa? Minulla on nyt jonkun aikaa kestänyt pelkkien päivitysten tarkastaminen sudo apt-get update -komennolla tuhottoman kauan akaa, sama tietysti päivitysohjelman kanssa. Lubuntu 16.10 kyseessä.

3
Moroo!

Ostin tommosen virtalähteettömän kotelon ja nyt alkaa virtalähteen metsästys. Kotelossa ei merkki/malli -merkintää missään. Koteloon menee matx -emolevyt. Tuohon kun saisi virtalähteen niin voisi kotiteatteripeeceetä värkkäillä :) Sen verran koosta, että esim. oma ylimääräinen Shuttlen pc3512402 -virtalähde oli liian pieni...


4
Moro!

Mitenkäs te käytätte kannettavissanne akkua?

A) Akku irti ja kone verkkovirralla
B) Akku kiinni ja kone verkkovirralla
C) Akku täyteen, verkkovirta irti ja akku tyhjäksi
D) Jotain näiden väliltä

Mitä mieltä olette, mikä on koneen akun pitkäikäisyyden kannalta järkevin vaihtoehto?

5
Moron!

Porukoiden koneella on OpenSusen 11.4 versio LXDE -työpöydällä. Nyt pitäisikin saada työpöydälle pikakuvake kotikansioon. Kellään tietoa miten se tehdään?  :)

6
Laitealue / PCMCIA Wlan -kortti Linuxille?
« : 09.05.11 - klo:20.47 »
Moron!

Mitä korttia suosittelisitte? Vaatimuksena olisi, että linuxilla olisi valmiina ajurit siihen, eli toimisi ulos laatikosta... Itselläni on Zyxelin G-120 pcmcia wlan -kortti ja siihen pitää asentaa windowsin ajurit. Muuten "vanha" kortti olisi passeli, mutta sen käyttö winukan ajureilla aiheuttaa koneen jäätymistä :( Käytössä Linux Mint 10 LXDE

7
Yleistä keskustelua / Polkupyöräsi
« : 13.04.11 - klo:15.59 »
Tervehdys!

Se on taas kesä tulossa ja siksi ajattelinkin kysellä millaisilla pyörillä foorumilaiset taittaa matkojaan? :) Itse ajattelin tänään hakea uuden Helkama CS2800 -pyörän vanhan rouskun tilalle...

8
Moron! Ehkä tyhmä kysymys, mutta auttaako isompi virtalähde siihen, että usb -laitteet saa enemmän virtaa? Kun laitoin enemmän kiinni laitteita niin kaikki eivåt toimineet ja jo toiminnassa ollut ulkoinen asema katosi näkymästä....  ???

9
Moro!

Hommasin käytetyn koneen ja siihen olisi Windows XP Media Center Editionin lisenssi. Ongelmana vaan on, että ei ole levyjä siihen, eikä palautusosiota ole enään olemassa. Omistaako kukaan kyseistä levyä? Tai osaisiko kukaan sanoa mistä sellaisen saisin hankittua? Vai onko niin, että niitä ei suomenkielisinä ole olemassakaan, tuntuu olevan niin kiven alla :D Yks kaverikin on yrittänyt niitä jo vuosia metsästää, mutta eipä ole tullut vastaan...

10
Yleistä keskustelua / Asus eee PC hakusessa
« : 20.07.10 - klo:11.54 »
Nyt äkkiseltään bongasin 2 vaihtoehtoa:

1. http://www.huuto.net/kohteet/asus-eee-pc-1000h/144313243

ja

2. http://www.huuto.net/kohteet/1005ha-asus-eee-pc-minilappari-musta-netbook/144141285

Kumpaa suosittelette noista kahdesta? Uutta en viitsi ostaa, noi ovat siinä hintahaarukassa mitä olen ajatellut. Onhan niitä toki 900 sarjan koneita halvemmalla, mutta niissä on taas  pienempi näyttö.

Kuinkas noissa pyörii ubuntu/netbook remix?

11
Multimedia ja grafiikka / Spotify ei asennu winellä
« : 13.07.10 - klo:13.07 »
Spotify 4.3
Wine 1.1.38-1.fc13

Ei lähde uusin spotify enään asentumaan. Auttaisko jos sais jostain vanhemman version spotifysta ja asentais sen  ja sitten päivittäis spotifyn? Vai onko jokin muu keino?

Tämmönen herja:


12
Yleistä keskustelua / Uusi Mac mini 2010
« : 19.06.10 - klo:09.13 »
Moni varmaan jo huomannut tämän myllyn, mutta mitä mieltä? Kallishan tuo on...  :-\

Linkki: http://www.apple.com/fi/macmini/

13
Yleistä keskustelua / Elokuvasuosituksia
« : 28.05.10 - klo:14.47 »
Ajattelin, että tänne vois kertoa elokuvasuosituksia, vaikka pääasiassa uusista leffoista :) Jollakin foorumilla on tämmöinen ja sieltä on parit hyvät leffat poiminut, niin ajattelin että tänne myös :) En ainakaan äkkiseltään törmännyt täällä vastaavaan ketjuun...

14
Laitealue / Huawei e160e - Ubuntu 10.04 - Saunalahti
« : 30.04.10 - klo:22.20 »
Moro!

Onko kukaan saanut toimimaan tällaisen kokoonpanon ubuntussa? En saa millään toimimaan, kerran meni nettiin ja lähes samantien yhteys katkesi...  ???

15
Yleistä keskustelua / HFS+ osion luominen (Ratkaistu)
« : 06.04.10 - klo:11.44 »
Moro!

Onko olemassaa livelevyä jolla voisi luoda HFS+ osion? Kokeilein partition magic 3.0 ja siinä kyseinen tiedostojärjestelmä oli "harmaana"...

16
Moro!

Nyt olis onkkelma windows puolelta :) elikkäs kuinka tuon system reserved levyn saisi poistettua/piilotettua tuolta resurssienhallinnasta? :)

Käyttis: Windows 7 Home Premium 64

Kuva:

17
Yleistä keskustelua / Uutta konetta ostamassa
« : 06.01.10 - klo:17.35 »
Moroo!

Olen ostamassa uutta konetta itsellenni. Tarkoitus olisi ostaa jonkin valmistajan konepaketti, laiska kun olen... :D Kysyisinkin mitä markkinoiden valmiita paketteja suosittelisitte? Hintaa saisi olla 400-500€ ja Windows 7 saisi olla myös. Tietysti plussaa olisi mahdollisimman hyvä yhteensopivuus ubuntun kanssa. Koneella lähinnä kevyttä pelailua (enemy territory) ja leffojen katsomista.

Ehkä kysytty jo useampaan kertaan, mutta olisi kiva kysyä muiden mielipidettä kun on jo kaikki mahdolliset kahlannut läpi :)

18
Tosi näppärä ohjelma :) Tosin vasta winukalle käännetty... Suosittelen kokeilemaan :)

http://www.digsby.com/


19
Moroo. Vaihdoin läppärini ja siinä pyörii nyt winukka. Ajattelin nyt asennella siihenkin linuxin, mutta mietityttää että kuinka näytönohjaimeni toimii siinä. Tietysti voin testata livelevyllä, mutta kertooko se sitten koko totuuden. Onko kellään tietoa Ati x1250 tuesta fedorassa? Vai onko kenties parempi ubuntussa? Kumpikin käy, molemmat ovat hyviä :)

20
Moroo. Asentelin tossa Fedora 11 KDE 4.2 pöydällä ja nyt ihmettelen että mitenkä tämän saa suomenkieliseksi? Regional settings -paikassa ole ollenkaan suomenkieltä valittavissa.. :)


Sieltä valikostahan se :)

Sivuja: [1] 2