Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jouni Karlsson

Sivuja: [1]
1
Väkeä, paikkoja, ideoita ja vaikka mitä ollaan vailla. Jonninverra rahaakin on käytössä mahdollista vuokraa tms. varten mutta jos tunnet jonkun joka tuntee toisen jolla on hyvä, tilava, sopivan sähköistetty ja halpa (=ilmainen ;)) spotti hyvien kulkuyhteyksien varrella (radanvarressa kiinni ja tarkoittaa myös interwebiä) niin sinä voit olla etsimämme henkilö.

Tai jos omaat aivan loistavan idean julkaisutapahtumaa varten niin olet erityisen kaivattu.

Saati sitten jos juuri sinulla olisi jotain esitettävää tapahtumassa, demottaa hienoa softaa tai värkkiä X/K/Ubuntulla.
Oletko tehnyt massiivisen nätin ja helppokäyttöisen mediakeskuksen? Demota tapahtumassa! Entä teetkö työksesi hienoja juttuja Ubuntulla tai muilla vapailla ohjelmilla? Tule kertomaan siitä kaikille!

Ajankohdaksi alustava haarukka 29.4. - 2.5. välisenä aikana. 1.5 on toki sitten wappu joka voi joko ideoinnista riippuen rokottaa näkyvyyttä tahi parantaa kävijämäärää, mut katellaa mitä ideoidaan.

Nyt taisteluhenkeä kehiin ja ihan tiätteks sikamassiivisenhieno tapahtuma saadaan aikaan, jookos kookos?

- Jouni Karlsson

2
Uusi ja mahtava Ubuntu on ihan nurkan takana ja nyt aletaan etsimään porukkaa järjestämään ympäri maata tapahtuvia julkaisutapahtumia. Ja kun vielä kyseessä on uusi LTS niin tapahtumaa tietenkin järkätään isolla kädellä.

Tapahtumista voi kirjoitella täällä foorumilla ja laittaa wikiin http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_10.04_julkaisutapahtuma merkintää oman paikkakunnan tapahtumasta. Tampere on jo mukavasti ilmestynyt wikiin ja pääkaupunkiseutua juuri päkerretään pystyyn, käy heti heittämässä omasi listaan.

Mukaan tarvitaan nakkikoneita, ideanikkareita, esiintyjiä ja muuten vain ylimääräistä energiaa omaavia X/K/Ubuntu porukoita keksimään ja kehittämään tekemistä tapahtumiin.

Tapahtuma voi olla iso tai pieni mutta näkyvyyttä kaivataan kertomaan Linuxin, vapaiden ohjelmistojen ja eritoten Ubuntun gospelia DRM:n ja suljettujen ohjelmistojen näännyttämälle kansalle.

Hyvä idea on vaikka kerätä samanhenkistä porukkaa paikalle esittelemään vapaita ohjelmistoja ja niiden käyttöä, ja jos käyttävät vielä Ubuntua niin aina parempi. :)

Nyt siis hihat heilumaan ja tehdään vuoden kotimainen tapahtumatempaus!

- Jouni Karlsson

3
Ideoita, paikkoja, tapahtumaa. Aikaa parikytä päivää. Toimikaa.

- Jouni Karlsson

4
Ubuntu 8.04 Hardy Heron julkaistaan huhtikuun 24. päivä ja kyseessä on jo toinen LTS, eli pitkäaikaisen tuen omaava julkaisu. Kyseisen merkkipaalun tiimoilta on ilmassa leijunut ideaa yhteisön tapaamisista ja julkaisutilaisuuden pitämisestä samaan tapaan kuin 7.04 Feisty Fawnin julkaisun yhteydessä.

Peräänkuulutammekin nyt ideointia, organisointia ja tekijöitä sekä yleistä mielenkiintoa kyseistä tapahtumaa kohtaan.

- N

Sivuja: [1]