Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - galleon

Sivuja: [1]
1
Halusin kokeilla miten ubuntu toimisi omalla pienellä läppärilläni, mutta pidin Xandrosta parempana vaihtoehtona Miniläppärilleni. Nyt kysymys kuuluu: Miten saisin Xandroksen takaisin läppärilleni?

2
Olen nyt käyttänyt fedoraa pari kuukautta, ja nyt haluaisin networkmanagerin pois panelista. Muutenhan se ei haittaisi siinä ollessa, mutta kuvake on 30 kuvapisteen panelissa ikävän iso ja epäselvä. Eli siis haluaisin joko sen pois tai sitten pienentää kuvakkeen kokoa.

Käytössä on Fedora 8 (gnome)

3
Rupesin katselemaan järjestelmän valvonnassa prosesseja, ja ihmettelin suuresti tuota tilaa : Zombi
No etsiskelin haulla ubuntu keskusteluja Zombista ja sain sellaisen käsityksen että ne tulee jos prosessi kaatuu (korjatkaa jos olen väärässä) No hauskaa tässä on se että joka ikinen ohjelma minkä suljen niin tulee jälkeen päin zombi. Esim. jos avaan nautiluksen ja suljen sen niin sinne tulee yksi nautilus jossa lukee zombi, Jos avaan nautiluksen toisen kerran ja suljen sinne tulee toinen Nautilus jossa lukee Zombi, sama juttu firefox, amsn, audacity, rytmilaatikko... eli järjestelmän valvonta on täynnä Zombeja. Onko tämä normaalia?

Ps. Zombit kyllä katoaa kun käynnistää koneen uudelleen, mutta taas jos avaan sovelluksen ja suljen sen niin tulee Zombi.

Distro on: Ubuntu 7.10

4
Täällä näyttä olevan aika paljon Xubuntuun liittyviä ongelmia/ kysymyksiä joten, ajattelin tehdä tälläisen aiheen missä voisi kysyä neuvoa ;)

Itse olen uusi Xubuntun käyttäjä ja olisi jo heti kysymyksiä:

1. Pystyykö Xubuntun paneleihin asettaa taustakuvaa, niinkuin gnomessa pystyy, tai edes taustaväriä vaihtamaan?

2 Toimiiko Xubuntussa Gnomen ikoni-teemat? Entä GDM-aloitusteemat?

3. Itse en tykkää pitää ikoneita työpöydällä, joten miten saan kotihakemistoni tuonne menuun? Osaisin sen sinne laittaa, mutta komentoa en tiedä :S

Tässä on nyt ensimmäiset kysymykset.

Aiheen voi lukita jos tuntuu tarpeettomalta :P


5
Onko (X)Ubuntua mahdollista asentaa muistitikulta, ja jos pystyy niin ohjeita? Säästyisi hermot Levynpoltto hommissa :D

6
Tuo kubuntu 7.10 on niin buginen vielä, niin kysyisin että saako aMSN:n päivitettyä uuteen versioon vaikka olisi kubuntu 7.04. Tuo olisi ainoa ohjelma minkä takia haluaisin käyttää Kubuntu 7.10. onkos mahdollista?

7
Pelit / Pikaista-apua S.C.O.U.R.G.E peliin
« : 24.08.07 - klo:15.11 »
Minä tyhmä menin vaihtamaan Scourgen resoluutiota niin isoksi että peli ei enään käynnisty. saako tämän vaihettua vaikka päätteen kautta?

8
miten saan sovelluket lehdestä nuo pikakuvakkeet pois?

9
juu elikkäs asensin eilen ubuntun koneelleni. kun asensin ubuntun nettini toimi olin netissä ja sain päivitykset asennettua. Sammutin koneeni yöksi ja aamulla kun avasin niin netti ei toiminutkaan. takaa kun katson niin verrko kortti vilkuttaa vain valoja. yritin tehdä kaikkea, mutta mikään ei auttanut. asensin nyt windows 98 siksi aikaa että saisin apuja tähän :D niin ja netti on elisan 2m. kaapeli-yhteys, joka on jaettu alakerran koneen kanssa ethernet jakajalla. toivottavasti sais toimii että sais tän windows 98 pois silmistäni.

Sivuja: [1]