Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - overlow

Sivuja: [1]
1
Multimedia ja grafiikka / wacom ongelmaa
« : 14.06.08 - klo:21.11 »
Tilanne on tämä: sain wacom tabletteni asennettua ja toimimaan, mutta kun muutan sen toiminta asetuksia komennolla wacomcpl niin ne nollautuvat aina kun koneen käynnistän uudelleen. Miten ne asetukset saisi tallennettua niin että pysyisivät uudelleen käynnistyksenkin jälkeen?

2
Pelit / worms 4 mayhem winellä?
« : 06.01.08 - klo:20.58 »
itsellä kun on kaapin pohjalla tuo kyseinen peli niin asentelinpa sen tuossa winellä. Asennus tuntui menevän ihan ok ja ilmeiseti kyseinen peli asentui. On vain ongelma, kun yritän pelata niin tulee ilmoitus
Koodia: [Valitse]
Aplication installed succesfully. Reboot the computer to complete installion. Continue? ja tohon yes/no vaihtoehdot ja kummasta vaa painaa nii mitään ei tapahdu,

Eli kuinka saisin tuon toimimaan? kone käynnistetty kyllä uudelleen.

Edit. wine siis tuo paketti varastoista löytyvä versio

3
Ubuntu tietokoneissa / kokoruudulta työpöydälle?
« : 01.12.07 - klo:19.32 »
Kuinkahan voisi päästä jostain koko ruudun ohjelmasta takaisin työpöydälle ilman että sulkee ohjelmaa(esim. joku peli)?  Alt + Tab ei tunnu toimivan. Käytössä on ubuntu 7.10 ja compiz fusion sekä gnome työpöytä

4
Ubuntu tietokoneissa / Ongelma gimpin kanssa
« : 21.11.07 - klo:22.34 »
Eli siis itselle kävi semmoinen asia että vahingossa suljin gimpin layer ikkunan ja nyt en enää saa sitä takaisin. Osaisiko joku kertoa kuinka sen saisi takaisin?

5
Pelit / nettirope linuxille?
« : 22.09.07 - klo:21.02 »
onko mitään nettiropeja mitkä toimis linuxilla? (muita kuin planeshift ja rune)

6
Itsellä olisi tarkoitus tehdä, opiskelua varten live muistitikku jossa jokin kevyt ja pieni jakelu missä löytyisi kaikki tärkeimmät, eli siis ihan jokin teksti editori ja mielellään joku taulukko laskenta netti selain ja ehkä pari jotain yksinkertaista pikkupeliä. Koko homman siis olisi tarkoitus saada gigan muistitikulle bootattavaan muotoon. siis käyttötarkoituksena olisi että saisi lätkäistä ton mihin tahansa koneeseen kiinni ja voisi kayttää tutuilla ohjelmilla, eikä tarttisi säheltää windowsin kanssa.

Eli siis mikä distro olisi hyvä tarkoitukseen? mitä ohjelmia kannattaisi käyttää? kuinka ylipäänsä tehdä muuistitiukusta bootattava?

7
Miten saisi upotettua jonkin sorttisen musiikkisoittimen työpöydelle desklettinä? gdeslet antaa seuraavan errorin kun yritän lisätä rytmilatikon deskletin

Koodia: [Valitse]
Could not find sensor 'Rhythmlet'
/usr/share/gdesklets/Displays/rhythmlet/gfx/LT-Display/CornerRhythmlet-bottomright.displayA sensor could not be found. This usually means that it has not been installed.

joten miten tuon voisi saada toimimaan?

Toinen vaihtoehto olisi jos saisi MPD:hen jonkin kontrollointi ohjelman tohon työpöytään kiinni terminaalikin käy, mutta mielellään jokin graafinen.

8
Pelit / flatout
« : 12.08.07 - klo:20.05 »
On pieni probleema, eli flatout pitäisi saada toimimaan sillä se on ainoa peli mitä jäin winkkarin puolelta kaipaamaan. Mutta winen kanssa en ole oikein sinut, joten mitä pitäisi tehdä? Ohjeita kuika voisi saada sen toimimaan winellä?

9
Ubuntu tietokoneissa / gdm teeman muokkaus
« : 20.07.07 - klo:23.30 »
Kuinka voisin muokata gdm teemaa? löysin gnome-lookista muuten hyvän teemän paitsi että siinä ei ole face browseria jonka haluan siitä löytyvän, joten kuinka voisin itse toteuttaa sen?

10
Asentaminen ja käyttöönotto / konsoli media player?
« : 20.07.07 - klo:17.45 »
Onko olemassa musiikkisoitinta mitä voisi ajaa terminaalissa?

11
Eli siis käytättekö 3D-kiihdytettyä työpöytää, jos niin mitä ohjelmaa siihen käytätte? Mitä ominaisuuksia käytätte kyseisestä ohjelmasta?

Itse en sitä käytä, näyttävyyttähän se kyllä tuo muttä on mielestäni aika turha. Ennen käytin Beryliä aluksi kaikilla mahdollisilla efekteillä, mutta koko ajan niitä vain vähensin kunnes jätin sen kokonaan pois, kun tuntui turhalta pitää sitä päällä vain yhden ominaisuuden takia.

12
Esim. siis kun vaikka gaimissa tulee johonkin keskusteluun uusi viesti niin siitä ei tule sitä vilkkuvaa ikkuna valintaa palkkiin ellei ole kyseisellä työpöydällä. ja mikään muukaan vastaava esim kun synapticissa valmistuu päivitykset ja se on toisella työpöydällä niin siitä ei tule silloin ilmoitusta. MIssä on vika? Olisiko se voinut vaikuttaa kun poistin tämän "alkuperäisen ikkunalistan" ja laitoin lisää paneeliin kohdasta sen uudelleen toiseen paneeliin kun moukkasin noita paneeleita? Miten tuon voisi saada takaisin normaaliksi, että nou ilmoitukset/huomautukset toimisivat?

13
Ubuntu tietokoneissa / Muutamia ongelmia berylissä
« : 10.07.07 - klo:13.23 »
Itsellä on muutama ongelma (tai toimimattomuus ennemmin) skydome imaget ja vesi efekti ei toimi. jos pistäm skydomeksi jonkun kuvan niin taustaksi tulee vain tasainen väri sen kuvan mukaan kyllä. vesi efecktin kun laittaa päälle niin ei mitään tapahdu vaikka jos käyttäis pikanäppäimiä siihenniin mitään ei tapahdu.

14
Miten saada ubuntusta täysin xubuntu? Yritin asentaa xubuntua  omalta cd:ltä mutta se ilmeisesti oli jossain vaiheessa vähän korruptoitunut koska se ei pystynyt luomaan ext3 formaattista osiota. Asensin xubuntu-desktop paketin ja nyt se kyllä oikeastaan on mutta haluaisin ubuntun nyt kokonaan tästä pois, kun häiritsee jotkin asiat kuten käynnistäessä on yhä ubuntu teksti eikä xubuntu. Ja sitten turhat asetus järjestelmät haluaisin pois, siis sellaiset mitkä eivät toimi ja muutenkin haluaisin tästä kaikki turhat ubuntun oletus sovellukset pois ja mielellään koko gnomen pois hidastamasta sillä en sillä tee mitään. ja kaikki pelkästään ubuntun oletus sovellukset myös.

15
Ongelmana on se, että kun asensin berylin pakettien halliunnasta niin kun sen laitan sitten päälle niin työpöytä menee täysin valkoiseksi, kuitenkin pystyn esim pyörittelemään sitä kuutiota, mutta kaikki työpöydät ovat täysin valkoisia. Olen kokeillut molempia pakettien hallinnasta löytyviä nvidia ajureita, Legacyllä ei toiminut ollenkaan ja "normi" tekee ton valkosen, sittenkun koitin aktivoida sen siinä olevien ohjeiden mukaan, niin, kun sitten uudelleen käynnistin koneen saadakseni X:n vatmasti uudelleen käynnistettyä niin koko kone ei kaynnistynyt ollenkaan graafiseen tilaan ja jouduin asentamaan uudestaan. joten mikä avuksi?

16
Kuinka saisi ohjelmat käynnistymään samalla kuin kirjautuu? (esin Beryl ja amsn)

17
Laitealue / Wlan kortti Feisty Fawniin
« : 17.06.07 - klo:16.04 »
Hankimme tässä joku aikasitten kannettavan talouteen ja nyt olisi modeemin vaihto edessä, jotta saisimme ylimääräiset johdot pois. Tässä pöytäkoneessa ei wlan korttia ole joten sellainen pitäisi hommata. Kortin ei tarvitse mikään huippu nopea ja saisi olla mielellään kohtuullisen edullinen. järjestelmänä tässä on Ubuntu 7.04 ja tuossa kannettavassa windows xp.

Sivuja: [1]