Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - k00pa

Sivuja: [1]
1
Eli olen suunnitellut että asennan windowsin linuxin vierelle dual boottiin. Olen miettinyt että live cd:llä raivaan tilaa windowsille ja asennan sen.

Mutta kuinka voin korjata mbr:rän uudelleen ja asentaa grupin takaisin jotta voisin dual bootata.

2
Elikkä nyt on näin, jonkun aikaa sitten pitämäni "spacehack" pelin kehitys on jatkunut hitaasti mutta varmasti. Nyt on tarjolla uusi beta versio.

http://www.pelikoira.net/powerslash

Useita ominaisuuksia ja bugeja on tapettu, mutta paljon on viellä jälellä. Nyt tarvitsisin paljon palautetta(ja pelaajia jotka tekisivät aseita puolestani ;) )

Kiitos kaikille jotka koittavat peliä ja antavat palautetta.

(vihollisia on hieman niukasti, mutta teen niitä huomenna lisää.)

3
Laitealue / Acer Aspire 6920G ajuri ongelmia
« : 05.11.08 - klo:14.42 »
eli kaverillani on tämmöinen Acerin läppäri joka on Aspire 9620g. Hän haluasi asentaa Kubuntu 8.04, mutta vastaan on tullut pari ongelmaa.

1) Verkkokortin ajurit ei toimi (tosin wlan toimii, mutta naapurit osasivat salata verkot)
2) Saako näytönohjaimeen ajurit

 :)

4
Yleistä keskustelua / Neobux
« : 02.10.08 - klo:18.57 »
Tänään törmäsin semmoseen sivustoon kuin neobux, ja totesin että sillähän voi tehdä ihan kohtuullisia summia rahaa. Laskelmieni mukaan noin 120e vuoden loppuun mennessä. Eli idea on se että klikataan mainoksia ja niistä saa 2 senttiä per mainos, mainoksia on noin neljä päivässä. Sitten jos saa jonkun referoitua, sen klikkauksista tulee 2 senttiä referoijalle. Sivustolla voi pientä maksua vastaan "vuokrata" referoijia, jolloin referoituja voi olla useampi. Paljon tämä ei aikaa ota, noin 5 minsaa päivässä, joten "tuntipalkka" on hyvä pitemmän päälle.

Eli ihan hyvältä sivustolta vaikuttaa, ja foorumien perusteella tuntuvat maksavan rahoja ulos.

Mitäs mielipiteitä teillä on tämmöisestä ja onko joku mennyt ihan kokeilemaan?

Sitten tähän perään on pakko pistää tämmöinen referointi linkki  ;) Kiitos jokaiselle joka rekistöröi sen kautta.

http://www.neobux.com/

edit/rhkfin: poistin linkistä referointitiedot.. Pidetään puhtaana keskusteluna, ei kaupallisena markkinointina.

5
Ubuntu tietokoneissa / monta wineä
« : 27.08.08 - klo:16.05 »
kuinkas olisi mahdollista asentaa yhteen linuxiin useampi wine versioita? Esim yhessä olisi hl2 säädöt ja toiselle crysiksen... ja niin edelleen.

6
Eli olen jo jonkun aikaa suunitellut ja rakennellut "mmorpg" php:een ja mysql:läm avulla. Nyt projekti on edennyt niin pitkälle että ensimmäinen beta versio on ulkona.

Pelin nimi on ei enä sovi aiheeseen koska suunittelin aluksi spacehack nimellä avaruustaistelu simulaatiota noin vuosi sitten, mutta kuten huomata saattaa, peli moottorin päälle on kehitetty jotain aivan muuta. Eli nimi ideota esille!

Tarvitsisin graafikon koska en haluasi pölliä ikoneita finaali versiossa (nykyiset on wow wikistä) Tarvitsisin myös (iso ehkä) tavara/vihollisen kehittäjiä. Tavarat saattavat olla tulevaisuudessa pelkästään pelaajien tekemiä. Myös yksi javascriptin taitaja tarvittaisiin.

Mitä enemmän palautetta, sen parempi! Kaikki bugi, ominaisuus ehdotukset, kirotus virheet sun muut systeemit ovat tervetulleita.

www.pelikoira.net/spacehack

7
Pelit / Linux-Pelit - Suomalainen linux-peli sivusto!
« : 24.03.08 - klo:14.31 »
Tämä menee mainostukseksi, mutta menköön.

www.pelikoira.net/linux-pelit

Tämän sivuston ideana on tehdä sivusto jossa kuka tahansa voi lähettää ja arvostella pelejä, niihin liittyviä juttuja. Kaikki pelit tulevat olemaan linux yhteensopivia.

Nyt kaikki halukkaat mukaan lähettelemään pelejä, kommentoimaan ja arvostelemaan!

Sisältöä ei ole viellä paljoakaan ja bugeja ilmeentyy välillä, mutta pelejä voi jo lähettää ja arvostella. Rakentavaa palautetta otetaan vastaan. Käännös on tekeillä sekä uusi ulkoasu.

8
Ubuntu tietokoneissa / non-contiguous
« : 31.01.08 - klo:15.24 »
Elikkä 24 bootin jälkeen testataan kovalevyn kunto. Vastaukseksi on tullut outo "non-contiguous = 1.6%" Mitä tämä tarkoittaa? Tarkkaa virhe ilmoitusta en saanut koska kameran asetukset oli pielessä.

9
Kuinka debianissa voisi perl-skriptin (tai jonkun ohjelman) voisi laittaa käynnistymään automaattisesti järjestelmän mukana tavallisen käyttäjän oikeuksilla? Tehdäänkö se jotenkin initillä?

10
.Asensin kubuntun suoraan cd:ltä. Asennuksen jälkeen lähdin tekemään päivityksiä, ihan normaalisti latasi, mutta lopussa sanoi, että uusi .ärjestelmä päivitys on saatavilla, klikkasin päivitä. Huomasin että se koitti päivittää itseensä  joka minulla jo on!

11
Elikkä kone jonka ajattelin muuntaa kotipalvelimeksi on tooodella vanha. Haluasin käyttää sitä seuraaviin asiohin:

  • ssh etäkäyttö
  • backup palvelin (varmaan ssh kautta)(ei järin isoja tiedostoja)
  • X:sän etäkäyttö (windowmaker)
  • apachella jotain talon sisäisiä sivuja

Kone ei ole järin tehokas. Muistia 128 megaa 300 mhz prosessori, näytönohjain joku integroitu ja 20 gigan kovalevy. Mitä muuta tämmöisellä koneella voi tehdä palvelin käytössä? Mikä distro/ohjelmisto yhdistelmä olisi hyvä tähän tarkoitukseen?

12
Google tuo eteen vain maksullisen version jonka voi ostaa kovalevyllä varustetun pleikkarin linuxilla, mutta olisiko mahdollista pyörittää linuxia pleikkarilla live cd:ltä?

13
Ubuntu tietokoneissa / Beryli KDE:hen
« : 15.06.07 - klo:15.55 »
Asensin ubuntu Feisty Fawnin ja aktivoin siitä berylin. Tämän jälkeen tutustuin kde:hen "kde-core" paketilla. Haluasin berylin toimimaan kdeessä. Toimiiko asenus joka on gnomen puolella vai pitääkö beryli asentaa erikseen kde:hen?

Sivuja: [1]